Tak sa len chcem opýtať odborníkov na danú tématiku , či je toto fakt podstata byť hh-er
ak to tu už bolo , velice sa omlúvam
Njn, toto je presne to.. Je to len obycajne sekanie frajerstva z nicoho, a tym ludom je jedno co si o nich ostatnych myslia. Hlavne je ze ma capicu jak piknikovy kosik, hadry co najviac dlhe, o tomto je drviva vecsina hiphopu (pozn. pre tich co radi chytaju za slovicka: nie vsetci!).schw33k napísal:Toto je rEpEr ako bič
Tak sa len chcem opýtať odborníkov na danú tématiku , či je toto fakt podstata byť hh-er![]()
ak to tu už bolo , velice sa omlúvamheh
Hip hop pocuvam ale toto bolo vazne trapnedudinko napísal:Njn, toto je presne to.. Je to len obycajne sekanie frajerstva z nicoho, a tym ludom je jedno co si o nich ostatnych myslia. Hlavne je ze ma capicu jak piknikovy kosik, hadry co najviac dlhe, o tomto je drviva vecsina hiphopu (pozn. pre tich co radi chytaju za slovicka: nie vsetci!).
Yeah!
Nie ty si trapny ale to video to gangstas nechapesdudinko napísal:"k".. nic ine sa neda na toto povedat, a okrem toho som nepohopil co tym chcel basnik povedat.. ze som trapny ok (vid. svoj nick), ale to ze pocuvas hiphop som neak nepochopil, co ho mam zacat pocuvat aj ja?