Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
rockonhustla
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rockonhustla »

dbco napísal:inak pekne ma nasrali na tom hiphop feste som tam stal uz od skoreho poobedia aby som bol v prvej rade a nakoniec nedosli. Ale KF mali dobru sou
videt ze su o triedu lepsi ako ostatny slovaci
A hlavny headliner neprisiel??
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Hop hoperi pi*uju na neposluchacov a pi*u vedia o tom, preco rap nemame radi. A radi by to vedeli? Tak sa podme spolu na to pozriet. Toto je mile deti prehliadka toho co prinasa hip hop, co vsetko vie a aki su ludia, ktori ho pocuvaju.
Prosim jeden fasa profil:

A takto ma vyzerat spravny hop hoper, ktory buduje svoju karieru

(hell yeah, it rocks)

A fakin jedna borkyna, ktore chape pravu podstatu hip hopu
http://www.ceknito.sk/video/51591

Davajte si zlych kariem kolko len chcete, ale nemozete popriet, ze kopa hopakov je takych. Su zapnuti a s tym nic nespravite ani Vy.
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

axXis napísal:Hop hoperi pi*uju na neposluchacov a pi*u vedia o tom, preco rap nemame radi. A radi by to vedeli? Tak sa podme spolu na to pozriet. Toto je mile deti prehliadka toho co prinasa hip hop, co vsetko vie a aki su ludia, ktori ho pocuvaju.
Prosim jeden fasa profil:

(hell yeah, it rocks)

A fakin jedna borkyna, ktore chape pravu podstatu hip hopu
http://www.ceknito.sk/video/51591

Davajte si zlych kariem kolko len chcete, ale nemozete popriet, ze kopa hopakov je takych. Su zapnuti a s tym nic nespravite ani Vy.
To nema nic z hip-hopom ani rapom to je ako keby Paris Hilton robila metal. Neflamuj, davaj to do inej temy neviem koho take kkotiny zaujimaju.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No ked stretnes takeho cloveka na ulici ako trepe s bratmi o svojej ulici, jako ich vychovala a podobne sracky tak to zaujima mna. Zvlast ked po Tebe pokrikuju je*le poznamky.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

piton napísal:Tema zmysel ma, ale 60 zo 61 stran je nezmyselny flame :roll:
a ten flame tu robia ludia ako su axxis atd.. ale to asi nikdy nepochopia... Na svete behá aj kopa je*** metlákov a netahám im to do témy...

aXxis mal by si sa uvedomit , prospieva ti to v niecom ked sem postujes kktiny ? ked beres takto hiphop tak sa necuduj ze volaktory tak beru aj metal a nadavaju im na vlasy atd..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

piton napísal:Ano, uz si to v tejto teme pisal asi 100x, mas z toho nejaku traumu?
Nie, len sa cudujem preco stale niekto nedokaze pochopit, preco nemam rad hop hop kulturu.
A pre vasu informaciu niekde som tu pisal, ze metal nepovazujem za zlatu strednu cestu. Pisal som, ze mi vyslovene vadi, ze mnoho metlakov pije a droguje. Aj niektori moji byvalui kamosi su uz trosky a niet s nimi rec.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Nie, len sa cudujem preco stale niekto nedokaze pochopit, preco nemam rad hop hop kulturu.
Ja chápem preco ju nemás rád .. lebo sa nato pozerás len s tých zlých stránok...Si kukni nieco taketo

YouTube - TERMANOLOGY - WATCH HOW IT GO DOWN

YouTube - OC Jewelz My World

YouTube - Jedi Mind Tricks feat. Gza - "On the Eve of War"

YouTube - Pitch Black - It's All Real: Album Version (Edited)

YouTube - Lox - Money,Power,Respect

Podla pár ko*ot súdiť celý hiphop... cudné ... máš súdny systém kvalitný jak slovensko
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Digital, axXis, piton, rockonhustla a iní - už by aj stačilo! Poprosím vás vyjadrovať si svoje odlišné názory cez SS alebo niekde pri pive.
Ešte jeden flame, nadávka a zbytočný príspevok a tému zamknem.
:smt018
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

axXis napísal:Hop hoperi pi*uju na neposluchacov a pi*u vedia o tom,
nemozes porovnavat hip-hop s tymto trapkom. a chapem, ze sa ti hip-hop nepaci, kazdy ma svoj styl.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Vitusko napísal:Podla mna je pre nas na cudzojazycnom rape najdolezitejsia hudba (podmaz). Ak je dobry, tak sa nam paci aj pesnicka ak nie tak mame z toho celeho velke take. Urcite zohrava svoju rolu aj "flow" konkretneho rapera, ale vacsinou ide iba o jeho styl a prezentovanie, ako napr. Snoop Dogg ci napr. nebohy Eazy E alebo (aj ked nerad) 50 Haliernik. Vpodstate pre nas su vsetci taki isti, spievaju o com my nemame paru co sa tyka ich zivota + malo z nas rozumie textom, to musi byt uz riadny manik ak rozumie. Ja mam rad hiphop ako kulturu, uznavam ludi, ktori sa snazia a makaju vo svojom style ale z hudby sa stal podla mna cisty odpad bez duse a tvrdi to aj par "poprednych" americkych raperov. Celkovo sa mi chce z hihopu grcat. Uznavam stare veci, aj nove sa najdu dobre, ale vacsinou je to vsetko to iste a o tom istom. Netvrdim, ze pravym raperom moze byt iba clovek, ktory prezil zivot v gete ale ti ostatni co to robia, to sa neda nazvat hudbou ani nicim podobnym. V kazdom style sa najdu degesaci ale v rape to nejak velmi prekvita, skoda. Ja si rad zatancujem na super beatoch rapovych piesni ale pocuvat to comu vobec nerozumiem nema podla mna zmysel, pretoze v hudbe ide hlavne o slova, aby nieco cloveku dali.
Schvalne sa opytam, nech pisu ti, ktori akoze "miluju" Tupaca a 50 Centa, ze preco ich tak obdivuju? Co im dava pozitivne do zivota ich hudba a o com spievaju, ci ich to naplna prijemnym pocitom a nuti ich to k premyslaniu nad roznymi vecami? Dakujem
Ako som pisal, ja si tiez vypocujem rap, ale iba ked sa da tancovat alebo ked chcem pocut dobru hudbu ale nie "texty" (amer, fran, atd)
Dufam, ze ste pochopili co som tym chcel vyjadrit, heh. :D
pytal si sa co obdivujem na 2pacovi a 50centovi - mali tazky zivot a detstvo , museli predavat drogy aby prezili , ale zacali rapovat o tom co zazili , o tom co sa deje vo stvtiach v ktorich sa deju veci ktore su pre nas dost tazko predstavitelne , ved v gete zomre kazdu sekundu jeden clovek. preto mam rad ich hudbu aj ich samotnych.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

matko888: povedz mi ze to co si napisal si nemyslel vazne...

obdivujes ich a pises sentimentalne ba dojemne posty o ich tazkom zivote? to je vsetko co ta na nich puta ?...fifty mozno predaval drogy nie mozno ale ano videl si v jeho textoch nieco hlboke(kendyšap tu tuuu tu tuuu)? sak ty si z jeho detstva viac namakko ako on sam ...

inak zdavam cest digitalovi ..este s par typkami ma pravo sem pisat za stranu HH
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

matko888 .... doooooo prdele ..to si nemohol ani sekundu myslet vazne to co si napisal ... oni tie drogy nemuseli predavat, mohli sa ucit ! .. mohli to ovplyvnit, im taky debilkovsky styl zivota vyhovoval .. tak nevim co mas :-) ... suhlasim so srncom, ze na texte ... uuu vezmem ta do obchodu s cukrikmi nevidim nic hlboke .. je to proste infantilna urazka rozumneho cloveka :-) ... a z toho ze v ghette zomrie kazdu sekundu jeden clovek sa neposkladam, lebop za prve zomieraju kvoli normalnym chorobam nie preto ze by tam cierni wannabe gangstaz palili po sebe cely den z kalasnikova ... a za druhe kazdu sekundu zomieraju na svete podvizivene deti, ktore nemaju vyliadku na zlepsenie svojej situacie a mi im dokazeme len malo pomoct, ti si nejake to zastavenie a porozmyslanie urcite zasluzia ,elbo nezomieraju preto, ze sa hraju na gangsterov :-) ...

... a zuzkazuzka .. nehnevaj sa na nas :-( :aasmile11: my raz budeme dobri ;-) ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

No s týmto s nordkappom a srncom súhlasím... sú raperi čo si odžili ovela horsie veci , ale nevytahuju sa stým a netočia filmy. 50 mozno predával drogy ale v tom filme bolo 90 percent uz len výmysel co tam museli dat inac by film nebol zaujmavý
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Novy klip KF
Nahraty len kamerou na Orange Hip-Hop feste

flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

srnec:kdesi som pocul ze si 50 ani txty nerobi sam, ale nevem ci to je pravda.

aby som nebol OT. Niektory hip-hop velmi spatne pochopili. Pre mna hip-hop znamena kulturu(nejdem rozpisovat romany co konkretne) a nemusim sa obliekat ako tazky gansta len preto ze som tak videl niekoho v TV a vyjadrovat sa ako rytmus. Ale kazdy si to vezme tak ako mu mozgove zavyty dovolia (nikoho nechcem urazat)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

flasho napísal:srnec:kdesi som pocul ze si 50 ani txty nerobi sam, ale nevem ci to je pravda.
aj ja som to tu niekde spomínal že má textárov :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nordkapp_pb napísal:matko888 .... doooooo prdele ..to si nemohol ani sekundu myslet vazne to co si napisal ... oni tie drogy nemuseli predavat, mohli sa ucit ! .. mohli to ovplyvnit, im taky debilkovsky styl zivota vyhovoval .. tak nevim co mas :-) ... suhlasim so srncom, ze na texte ... uuu vezmem ta do obchodu s cukrikmi nevidim nic hlboke .. je to proste infantilna urazka rozumneho cloveka :-) ... a z toho ze v ghette zomrie kazdu sekundu jeden clovek sa neposkladam, lebop za prve zomieraju kvoli normalnym chorobam nie preto ze by tam cierni wannabe gangstaz palili po sebe cely den z kalasnikova ... a za druhe kazdu sekundu zomieraju na svete podvizivene deti, ktore nemaju vyliadku na zlepsenie svojej situacie a mi im dokazeme len malo pomoct, ti si nejake to zastavenie a porozmyslanie urcite zasluzia ,elbo nezomieraju preto, ze sa hraju na gangsterov :-) ...

... a zuzkazuzka .. nehnevaj sa na nas :-( :aasmile11: my raz budeme dobri ;-) ...
noo mohli robit , nieco ine , ale ked tam kazdy predava drogy tak je velmi pravdepodobne ze budu aj oni a ktomu ghettu , pisem si s 2mi americanmi s Bronxu a to co som napisal je pravda , jeden mi napisal ze on vecer von ani nechodi lebo to by bola samovrazda a ze minule zabili 5tich na ich ulici a ani nevedeli preco .
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

matko888 napísal:noo mohli robit , nieco ine , ale ked tam kazdy predava drogy tak je velmi pravdepodobne ze budu aj oni a ktomu ghettu , pisem si s 2mi americanmi s Bronxu a to co som napisal je pravda , jeden mi napisal ze on vecer von ani nechodi lebo to by bola samovrazda a ze minule zabili 5tich na ich ulici a ani nevedeli preco .
hmm a take je to tam tazke vidis ze neni co ine pre zlepsenie robit, len si pisat zo slovacou, ktoar ich zere aj s topankami a mozu jej nakecat co chcu :-P ...

..a pod karmu sa podpisujte rapéros, bo uvidite co su to kulometos :-) ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Té časy och

Ego

Ego a rytmus nakonci
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Tesne pred vykopom albumu E.R.A. V tej relacii uz boli barbiny pod zmluvou SONY BMG.
Napísať odpoveď