Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tomasito napísal:Tesne pred vykopom albumu E.R.A. V tej relacii uz boli barbiny pod zmluvou SONY BMG.
.. zaznam bol natočený o par mesiacov skor ako bol vydaný vynil dáva mi.. tj. rok 2003... takže ach té časy

ale no tak pridam ešte mínus pár rokov
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:.. zaznam bol natočený o par mesiacov skor ako bol vydaný vynil dáva mi.. tj. rok 2003... takže ach té časy
V tej relacii oznamili podpis zmluvy so SONY BMG, tu relaciu som vtedy pozeral. BTW. E.R.A. vysla v r. 2004, t.j. kde je problem? V konecnom dosledku je to egal- u mna vyvolavaju nostalgiu roky davno ped 04., pricom KF, no najma Patresa mam na spicke.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:V tej relacii oznamili podpis zmluvy so SONY BMG, tu relaciu som vtedy pozeral. BTW. E.R.A. vysla v r. 2004, t.j. kde je problem? V konecnom dosledku je to egal- u mna vyvolavaju nostalgiu roky davno ped 04., pricom KF, no najma Patresa mam na spicke.
Presne tam ho mam aj ja... len som chcel ukázať že o kolko kvalitnejší bol ich rap pred pár rokmi
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Digital napísal:Presne tam ho mam aj ja... len som chcel ukázať že o kolko kvalitnejší bol ich rap pred pár rokmi
Na sak ale Tvoj Tatko Records, chapes? ; ) Su sami sebe pani, maju publikum, tak preco sa neprejavit na plne balls? Pokym im deti celu tu ich sucasnu bezduchu pozu zeru/platia, ako ikony komercie slovenskej HH sceny by boli tupi. Na toto vsadili kartu.

Inak suhlas, o tomto som vsak uz niekde pisal este pred spojenim tem o HH- v suvislosti so 180° tockou vo "filozofii" Patresa.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hm zlaty beatbox..
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Tomasito napísal:180° tockou vo "filozofii" Patresa.
Nj
¸¸Hip hop neni o sláve, ani o penázoch, ALE O KVALITE !´´
few years later
¸¸Penáze. úspech, sláva´´
;)
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

nordkapp_pb napísal:matko888 .... doooooo prdele ..to si nemohol ani sekundu myslet vazne to co si napisal ... oni tie drogy nemuseli predavat, mohli sa ucit ! .. mohli to ovplyvnit, im taky debilkovsky styl zivota vyhovoval .. tak nevim co mas :-) ... suhlasim so srncom, ze na texte ... uuu vezmem ta do obchodu s cukrikmi nevidim nic hlboke .. je to proste infantilna urazka rozumneho cloveka :-) ... a z toho ze v ghette zomrie kazdu sekundu jeden clovek sa neposkladam, lebop za prve zomieraju kvoli normalnym chorobam nie preto ze by tam cierni wannabe gangstaz palili po sebe cely den z kalasnikova ... a za druhe kazdu sekundu zomieraju na svete podvizivene deti, ktore nemaju vyliadku na zlepsenie svojej situacie a mi im dokazeme len malo pomoct, ti si nejake to zastavenie a porozmyslanie urcite zasluzia ,elbo nezomieraju preto, ze sa hraju na gangsterov :-) ...

... a zuzkazuzka .. nehnevaj sa na nas :-( :aasmile11: my raz budeme dobri ;-) ...
nechcem obhajovat 50 ale candy shop neni vobec o obchode s cukrikmi ale metaforicky tam vyjadruje chutky na sex ked povie ze I'll let you lick the lollipop tak to nehovori o lizani lizatka ale o fajceni ko*ot, magic stick to nie je magická palica, ale dick a tak dalej takze nemiesaj sa do toho do coho sa nevyznas
Digital napísal:aj ja som to tu niekde spomínal že má textárov :)
viac rapperov ma ghostwriterov taky jay-z tiez napriklad ale to neznamena ze polovicu textov mu napisal niekto iny
Sajmon napísal:Novy klip KF
Nahraty len kamerou na Orange Hip-Hop feste

ko*ot na zaciatku tej show si je*li zas cudzi podmaz fat joe-take a look at my life, inac ked si porovnam headlinerov na toto je hip-hop a hip-hop fest tak to je poriadny rozdiel the game a kontrafakt som zvedavy na ucast na oboch na buduci rok ja asi zas navstivim iba ten prvy
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nordkapp_pb napísal:hmm a take je to tam tazke vidis ze neni co ine pre zlepsenie robit, len si pisat zo slovacou, ktoar ich zere aj s topankami a mozu jej nakecat co chcu :-P ...

..a pod karmu sa podpisujte rapéros, bo uvidite co su to kulometos :-) ...
nechapem to s kulometos ci co
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

matko888 napísal:nechapem to s kulometos ci co
kulometos=gulomety... :roll: proste trapas
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ahaaa to myslis ze som napisal somarinu alebo ako? :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aha čo pribudlo od takzvaných závystlivcov... http://www.antihiphop.relive.sk/

Dosť sa zaujmaju o hip-hop vidím :lol: Nakonci veti ma dosť pobavilo : "kto sa bude nudiť napíšte na pokeci na nick EmoKikuSka"

Lol :lol: Emaci si spravili antihiphop stránku... Rulezz eskiEmakom
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

stranku by som podporil ale to znenie ankety ma dorazilo do kolien
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

matko888 napísal:ahaaa to myslis ze som napisal somarinu alebo ako? :)
asi myslel, ze ten co pisal kulometos, ze to bol trapas.. :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

:lol: ale teraz to vyzera tak ze sa aj o HH zaujimaju :)
ved spravit stranku, forum este aj ludi nalakat - to ani tazky fanusikovia HH nedokazu :)

btw: je to smiesne :) ale ked chcu ludia prot HH nadavat tak nech idu tam a nadavaju si sami pre seba ... pochybujem ze to nejaky posluchac HH bude citat 8) :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

sirmisoturbo napísal:asi myslel, ze ten co pisal kulometos, ze to bol trapas.. :wink:
jj tak tak :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal::lol: ale teraz to vyzera tak ze sa aj o HH zaujimaju :)
ved spravit stranku, forum este aj ludi nalakat - to ani tazky fanusikovia HH nedokazu :)

btw: je to smiesne :) ale ked chcu ludia prot HH nadavat tak nech idu tam a nadavaju si sami pre seba ... pochybujem ze to nejaky posluchac HH bude citat 8) :)
Presne , oni sa len ukazujú medzi sebou čo dokážu spraviť pre antihiphop ... smiichy ... neviem čo tým dokážu
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

o tej stranke som sa dozvedel ale naschval som ju sem nedaval ale vedel som ze ochvilu tu bude ten link ;) ja som im tam pisal (zelo) ale s nimi nema cenu diskutovať sú to obmedzení kkti.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nErD. ' z napísal:o tej stranke som sa dozvedel ale naschval som ju sem nedaval ale vedel som ze ochvilu tu bude ten link ;) ja som im tam pisal (zelo) ale s nimi nema cenu diskutovať sú to obmedzení kkti.
Sak nech o nej vedia ... po čase zistia že vlastne len diskutujú medzi sebou o hiphope a možno im dojde že to je absolutne zbytočné a bezcenné
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Digital napísal:Sak nech o nej vedia ... po čase zistia že vlastne len diskutujú medzi sebou o hiphope a možno im dojde že to je absolutne zbytočné a bezcenné
alebo zistia ze cely zivot zili v temnote a zacne predsa pocuvat HH

bo budu sa hadat ze vypocuj si toto a toto co tam rapuje a o com tam rapuje a tak... a sa im to zapaci a sme doma :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja som sa tam registroval s tym, že ked mali prvu newsku na stranke bolo tam napisane že: čakame slušnu komunikaciu s oponentami...
neskôr sa tam registroval kamos a pisal im tam rozumné veci, ich reakcie:
je*** reci od inych sa dokaze naucit kazdy ko*ot. bastard ako to vy hopkaci si o sebe myslite ze ste najvyssie a ze hiphop je to naj a na hiphop nemaju ani vsetky styly hudby dokopy kazdemu sa vyhrazate ze ho zbijete a dalsie pi*ov***
no a podobne nakoniec sa vyjasnilo že som gej a podobne ale už tam nechodim - sem tam ked sa potrebujem obveseliť si prečitam 1-2 temy ale inak nic ;)

Dalej sme stále chceli počuť rozumné argumenty a nakoniec sa to obrátilo na ko*ot pi*a uholiča diskusiu a začali sa vyhrážať banmi.

edit// bastard = kamos (nick)
Napísať odpoveď