Digital napísal:.. zaznam bol natočený o par mesiacov skor ako bol vydaný vynil dáva mi.. tj. rok 2003... takže ach té časy
V tej relacii oznamili podpis zmluvy so SONY BMG, tu relaciu som vtedy pozeral. BTW. E.R.A. vysla v r. 2004, t.j. kde je problem? V konecnom dosledku je to egal- u mna vyvolavaju nostalgiu roky davno ped 04., pricom KF, no najma Patresa mam na spicke.
Tomasito napísal:V tej relacii oznamili podpis zmluvy so SONY BMG, tu relaciu som vtedy pozeral. BTW. E.R.A. vysla v r. 2004, t.j. kde je problem? V konecnom dosledku je to egal- u mna vyvolavaju nostalgiu roky davno ped 04., pricom KF, no najma Patresa mam na spicke.
Presne tam ho mam aj ja... len som chcel ukázať že o kolko kvalitnejší bol ich rap pred pár rokmi
Digital napísal:Presne tam ho mam aj ja... len som chcel ukázať že o kolko kvalitnejší bol ich rap pred pár rokmi
Na sak ale Tvoj Tatko Records, chapes? ; ) Su sami sebe pani, maju publikum, tak preco sa neprejavit na plne balls? Pokym im deti celu tu ich sucasnu bezduchu pozu zeru/platia, ako ikony komercie slovenskej HH sceny by boli tupi. Na toto vsadili kartu.
Inak suhlas, o tomto som vsak uz niekde pisal este pred spojenim tem o HH- v suvislosti so 180° tockou vo "filozofii" Patresa.
nordkapp_pb napísal:matko888 .... doooooo prdele ..to si nemohol ani sekundu myslet vazne to co si napisal ... oni tie drogy nemuseli predavat, mohli sa ucit ! .. mohli to ovplyvnit, im taky debilkovsky styl zivota vyhovoval .. tak nevim co mas ... suhlasim so srncom, ze na texte ... uuu vezmem ta do obchodu s cukrikmi nevidim nic hlboke .. je to proste infantilna urazka rozumneho cloveka ... a z toho ze v ghette zomrie kazdu sekundu jeden clovek sa neposkladam, lebop za prve zomieraju kvoli normalnym chorobam nie preto ze by tam cierni wannabe gangstaz palili po sebe cely den z kalasnikova ... a za druhe kazdu sekundu zomieraju na svete podvizivene deti, ktore nemaju vyliadku na zlepsenie svojej situacie a mi im dokazeme len malo pomoct, ti si nejake to zastavenie a porozmyslanie urcite zasluzia ,elbo nezomieraju preto, ze sa hraju na gangsterov ...
... a zuzkazuzka .. nehnevaj sa na nas my raz budeme dobri ...
nechcem obhajovat 50 ale candy shop neni vobec o obchode s cukrikmi ale metaforicky tam vyjadruje chutky na sex ked povie ze I'll let you lick the lollipop tak to nehovori o lizani lizatka ale o fajceni ko*ot, magic stick to nie je magická palica, ale dick a tak dalej takze nemiesaj sa do toho do coho sa nevyznas
Digital napísal:aj ja som to tu niekde spomínal že má textárov
viac rapperov ma ghostwriterov taky jay-z tiez napriklad ale to neznamena ze polovicu textov mu napisal niekto iny
Sajmon napísal:Novy klip KF
Nahraty len kamerou na Orange Hip-Hop feste
ko*ot na zaciatku tej show si je*li zas cudzi podmaz fat joe-take a look at my life, inac ked si porovnam headlinerov na toto je hip-hop a hip-hop fest tak to je poriadny rozdiel the game a kontrafakt som zvedavy na ucast na oboch na buduci rok ja asi zas navstivim iba ten prvy
nordkapp_pb napísal:hmm a take je to tam tazke vidis ze neni co ine pre zlepsenie robit, len si pisat zo slovacou, ktoar ich zere aj s topankami a mozu jej nakecat co chcu ...
..a pod karmu sa podpisujte rapéros, bo uvidite co su to kulometos ...
R1k1nko napísal: ale teraz to vyzera tak ze sa aj o HH zaujimaju
ved spravit stranku, forum este aj ludi nalakat - to ani tazky fanusikovia HH nedokazu
btw: je to smiesne ale ked chcu ludia prot HH nadavat tak nech idu tam a nadavaju si sami pre seba ... pochybujem ze to nejaky posluchac HH bude citat
Presne , oni sa len ukazujú medzi sebou čo dokážu spraviť pre antihiphop ... smiichy ... neviem čo tým dokážu
o tej stranke som sa dozvedel ale naschval som ju sem nedaval ale vedel som ze ochvilu tu bude ten link ja som im tam pisal (zelo) ale s nimi nema cenu diskutovať sú to obmedzení kkti.
nErD. ' z napísal:o tej stranke som sa dozvedel ale naschval som ju sem nedaval ale vedel som ze ochvilu tu bude ten link ja som im tam pisal (zelo) ale s nimi nema cenu diskutovať sú to obmedzení kkti.
Sak nech o nej vedia ... po čase zistia že vlastne len diskutujú medzi sebou o hiphope a možno im dojde že to je absolutne zbytočné a bezcenné
Digital napísal:Sak nech o nej vedia ... po čase zistia že vlastne len diskutujú medzi sebou o hiphope a možno im dojde že to je absolutne zbytočné a bezcenné
alebo zistia ze cely zivot zili v temnote a zacne predsa pocuvat HH
bo budu sa hadat ze vypocuj si toto a toto co tam rapuje a o com tam rapuje a tak... a sa im to zapaci a sme doma
ja som sa tam registroval s tym, že ked mali prvu newsku na stranke bolo tam napisane že: čakame slušnu komunikaciu s oponentami...
neskôr sa tam registroval kamos a pisal im tam rozumné veci, ich reakcie:
je*** reci od inych sa dokaze naucit kazdy ko*ot. bastard ako to vy hopkaci si o sebe myslite ze ste najvyssie a ze hiphop je to naj a na hiphop nemaju ani vsetky styly hudby dokopy kazdemu sa vyhrazate ze ho zbijete a dalsie pi*ov***
no a podobne nakoniec sa vyjasnilo že som gej a podobne ale už tam nechodim - sem tam ked sa potrebujem obveseliť si prečitam 1-2 temy ale inak nic
Dalej sme stále chceli počuť rozumné argumenty a nakoniec sa to obrátilo na ko*ot pi*a uholiča diskusiu a začali sa vyhrážať banmi.