HipHop vs. Skateboarding
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Colortraincleaner
Medium Star
Co tak na okolnych skateboardistov pozeram, na takych 10 skaterov pripadaja 1 metal skater, 1 punkerskater a ostatny su hoperi ... ked som ja pred davnou dobou jazdil, nebol este taky siroky vyber oblecenia ako je dnes tak sme mali tie handry take namiesane, akoze mal som taky punk styl Vans topanok a k tomu take roztahane carthartt nohavice. Vrcholom bola XL mikina Independent, kvoli ktorej mi aj vseci prezivali Indy. Kamos jazdil v converse topankach, robotnickych monterkach a Sepultura mikine, ktora akoze jedina vyzerala ako ze bola kupena. Ked som prestal jazdit, sk8 modu som velmi nepozeral, az ked som zacal chodit pozerat kamosa co jazdi uz pre par sponzorov na zavody, celkom ma zaskocilo ako sa dnes vseci maskuju do znackovych a casto velmi drahych hadrov, ale na druhu stranu som zacal nektore sk8 veci tiez nosit. Mnohi skateri sa chodi predviest do skateparku skor akoze modna ikona a na samotny "sport" ho moc neda. Avsak pozeri sa najdu dnes v kazdom modnom trende, ktorym skateboarding urcite je.
-
Dead_Warrior
Professional
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
ked u nas idu na sk8tacke fleky "kinder sk8teri"v otrhanych handrach tak 16rocny hiphap cavenkovia utekaju kade lahsie aby nezazili hanbu pred ich cajami ze 12 rocny skacu lepsie jak oni.hip hop a skate je hnusna poozaMurphY napísal:no ide to k sebe urcite.. ale vacsinou co poznam "kinder skaterov" tak ty pocuvaju metal.. ziadne dobre boty, ziadne gate nisht..
No zacal by som asi takto:SK8 neni otom ci pocuvate HH,ROCK,PUNK,METAL,REeage!
k teme : neni len 2 druhy stylov skejtaci pocuvaju vsetko no ja napriklad poznam kamosa jedneho skejtaka co pocuva punk rok,druhy fici len na ska a reaage,treti len hip hop siroke nohavice rovny silt,ja c4 pocuvam vsetko okrem techna a house.
Tak sa prosim uvedomte a nepiste ze do je skejtak musi pocuvat hip hop,nosit siroke nohavice,a tak dalej stymi retazmi to si tez milite ten typek co napisal o tich 2 kilovych retaziach asi moc pozerala fifty cent
.
Pravy skateboarding vznikol v amerike okolo tych 70 rokov a vtedy pomali ani hip hopery neboli hehe vetsinou ten stary dobry rock .Videli ste sk8 film LEGENDY Z DOGTOWNU? pozri te sii super film co dodat SK8 IS NOT DESTROY

k teme : neni len 2 druhy stylov skejtaci pocuvaju vsetko no ja napriklad poznam kamosa jedneho skejtaka co pocuva punk rok,druhy fici len na ska a reaage,treti len hip hop siroke nohavice rovny silt,ja c4 pocuvam vsetko okrem techna a house.
Tak sa prosim uvedomte a nepiste ze do je skejtak musi pocuvat hip hop,nosit siroke nohavice,a tak dalej stymi retazmi to si tez milite ten typek co napisal o tich 2 kilovych retaziach asi moc pozerala fifty cent
Pravy skateboarding vznikol v amerike okolo tych 70 rokov a vtedy pomali ani hip hopery neboli hehe vetsinou ten stary dobry rock .Videli ste sk8 film LEGENDY Z DOGTOWNU? pozri te sii super film co dodat SK8 IS NOT DESTROY
A esce neco som zabudol podoktnut: ZE vela skejtakov jazdi aby maly baby a ti vetsinou maju ten strasny drsny hip hop styl
Ale im to neberem nech si uzivaju tak jak si uzivaju
.
btw:Pocuvam ROCK,HIP HOP ten malo,METAL, takze asi tak
I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDINGVI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDING
btw:Pocuvam ROCK,HIP HOP ten malo,METAL, takze asi tak
I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDINGVI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDING
Re: HipHop vs. Skateboarding
ad1.:Nepochopil si ma.. Napisal som to tak, že hip-hoperi - poznáš, ovešany medajlami, rovny šilt a spol. a motaju do toho skateboarding, lebo si o sebe myslia straašne moc.. a zvyšok normalnych, čo jazdia, lebo ich to bavi..miki690 napísal: Akoze ja poznam vela skaterov punkerov... a u nas je to tak ze sme tam viac menej takto rozdeleny a ked si to takto premietam tak punkerov je viac ... aj ked skater hiphopa je pomerne casty zjav Nesom sice hiphoper, ale skater som ... teda ak to bola narazka na mna
ad2.:Nemyslel som konkretne teba, ale celkovo komunitu.. Inak odkial si? Kde jazdievaš??
najlepsi pripad sklbenia skateboardingu a hiphopu je Pharell Williams aka Skateboard P
a riesite tu veci typu, ze hiphopery nosia dve kilove retaze a neviem co este, len si neuvedomujete, ze kazdy kto pocuva rap nemusi nosit take retaze.
a podla mna ked niekto fakt ma rad skateboarding a bavi ho to, moze predsa pocuvat akykolvek styl hudby, aj rap, aj metal, aj techno, aj trebars ludovky a to, ze niekto niekoho odsudzuje, ze skejtuje a pocuva rap, alebo iny styl je podla mna riadne nespravodlive a detinske...
a riesite tu veci typu, ze hiphopery nosia dve kilove retaze a neviem co este, len si neuvedomujete, ze kazdy kto pocuva rap nemusi nosit take retaze.
a podla mna ked niekto fakt ma rad skateboarding a bavi ho to, moze predsa pocuvat akykolvek styl hudby, aj rap, aj metal, aj techno, aj trebars ludovky a to, ze niekto niekoho odsudzuje, ze skejtuje a pocuva rap, alebo iny styl je podla mna riadne nespravodlive a detinske...
Podľa mňa to ide dokopy, naše mesto brutálne prepadlo Hip-Hop mánii, čiže aj Sk8i, keď dákych zbadám, tak sú to takmer vždy a len a len Hip-Hoperi, no a Punkáčov na Sk8 si neviem veľmi predstaviť ak by sa mali nahodiť podľa PUNK módy
(kanady, sidovka...) to by asi veľa trikov neurobili
BTW : Som punkáč
BTW : Som punkáč