HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kto a z akeho dovodu mi maze posty??
lebo som napisal ze ku sk8u ide metal a ahrdcore a ze nemam hip hop a hiphoperov rad? (cest vynimkam samozrejme)
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Co tak na okolnych skateboardistov pozeram, na takych 10 skaterov pripadaja 1 metal skater, 1 punkerskater a ostatny su hoperi ... ked som ja pred davnou dobou jazdil, nebol este taky siroky vyber oblecenia ako je dnes tak sme mali tie handry take namiesane, akoze mal som taky punk styl Vans topanok a k tomu take roztahane carthartt nohavice. Vrcholom bola XL mikina Independent, kvoli ktorej mi aj vseci prezivali Indy. Kamos jazdil v converse topankach, robotnickych monterkach a Sepultura mikine, ktora akoze jedina vyzerala ako ze bola kupena. Ked som prestal jazdit, sk8 modu som velmi nepozeral, az ked som zacal chodit pozerat kamosa co jazdi uz pre par sponzorov na zavody, celkom ma zaskocilo ako sa dnes vseci maskuju do znackovych a casto velmi drahych hadrov, ale na druhu stranu som zacal nektore sk8 veci tiez nosit. Mnohi skateri sa chodi predviest do skateparku skor akoze modna ikona a na samotny "sport" ho moc neda. Avsak pozeri sa najdu dnes v kazdom modnom trende, ktorym skateboarding urcite je.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Hmm podla mna to ide vpoho dokopy...sak preco by to nemohlo ist k sebe?...Nenosim sice 2kilove retaze na krku,gate po kolena a na nohach lode ale rad pocuvam Hip-Hop :)
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

to co vas napadlo riesit co maju pocuvat sk8taci???? nech si skejtuje kto vie a pocuva co sa mu paci.. jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :aasmile2:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

dost sa to miesa ale este sa da rozoznat sk8 od H-H na prvy pohlad....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

MurphY napísal:no ide to k sebe urcite.. ale vacsinou co poznam "kinder skaterov" tak ty pocuvaju metal.. ziadne dobre boty, ziadne gate nisht..
ked u nas idu na sk8tacke fleky "kinder sk8teri"v otrhanych handrach tak 16rocny hiphap cavenkovia utekaju kade lahsie aby nezazili hanbu pred ich cajami ze 12 rocny skacu lepsie jak oni.hip hop a skate je hnusna pooza
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

No zacal by som asi takto:SK8 neni otom ci pocuvate HH,ROCK,PUNK,METAL,REeage!
k teme : neni len 2 druhy stylov skejtaci pocuvaju vsetko no ja napriklad poznam kamosa jedneho skejtaka co pocuva punk rok,druhy fici len na ska a reaage,treti len hip hop siroke nohavice rovny silt,ja c4 pocuvam vsetko okrem techna a house.
Tak sa prosim uvedomte a nepiste ze do je skejtak musi pocuvat hip hop,nosit siroke nohavice,a tak dalej stymi retazmi to si tez milite ten typek co napisal o tich 2 kilovych retaziach asi moc pozerala fifty cent 8) .
Pravy skateboarding vznikol v amerike okolo tych 70 rokov a vtedy pomali ani hip hopery neboli hehe vetsinou ten stary dobry rock .Videli ste sk8 film LEGENDY Z DOGTOWNU? pozri te sii super film co dodat SK8 IS NOT DESTROY
:smt023
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

A esce neco som zabudol podoktnut: ZE vela skejtakov jazdi aby maly baby a ti vetsinou maju ten strasny drsny hip hop styl :lol: Ale im to neberem nech si uzivaju tak jak si uzivaju :lol: .
btw:Pocuvam ROCK,HIP HOP ten malo,METAL, takze asi tak
8)
I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDING I LOVE YOU SKATEBOARDINGVI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDINGI LOVE YOU SKATEBOARDING
Frikso
Darca
Darca

Re: HipHop vs. Skateboarding

Príspevok od používateľa Frikso »

miki690 napísal: Akoze ja poznam vela skaterov punkerov... a u nas je to tak ze sme tam viac menej takto rozdeleny a ked si to takto premietam tak punkerov je viac ... aj ked skater hiphopa je pomerne casty zjav Nesom sice hiphoper, ale skater som ... teda ak to bola narazka na mna
ad1.:Nepochopil si ma.. Napisal som to tak, že hip-hoperi - poznáš, ovešany medajlami, rovny šilt a spol. a motaju do toho skateboarding, lebo si o sebe myslia straašne moc.. a zvyšok normalnych, čo jazdia, lebo ich to bavi..
ad2.:Nemyslel som konkretne teba, ale celkovo komunitu.. Inak odkial si? Kde jazdievaš??
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja pocuvam punk-hardcore a dakedy som ties jazdil 8)
ten hip hop styl ties nejak nemusim tie siroke nohavice blueee ale zalezi od cloveka :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany, vyjadrujte sa k predmetu temy. Pokial chcete riesit kto je regnuty na akom fore, pouzite SS, ICQ etc.
tommoG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tommoG »

najlepsi pripad sklbenia skateboardingu a hiphopu je Pharell Williams aka Skateboard P

a riesite tu veci typu, ze hiphopery nosia dve kilove retaze a neviem co este, len si neuvedomujete, ze kazdy kto pocuva rap nemusi nosit take retaze.
a podla mna ked niekto fakt ma rad skateboarding a bavi ho to, moze predsa pocuvat akykolvek styl hudby, aj rap, aj metal, aj techno, aj trebars ludovky a to, ze niekto niekoho odsudzuje, ze skejtuje a pocuva rap, alebo iny styl je podla mna riadne nespravodlive a detinske...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Urcite ano ;) Hlavne si to viem predstavit, lebo v shope kde nakupujem oblecenie tak maju polku v podstate hh veci a druhu polku skate a tieto sa miestami dooost prelinaju, akurat su ine znacky.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Vobec mi to nejde dokopy...
A v nasej stvrti skaterov co pocuvaju HH nepoznam 8)
Ale pomali sa to miesa neda sa nic robit
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pishta napísal:Vobec mi to nejde dokopy...
A v nasej stvrti skaterov co pocuvaju HH nepoznam 8)
Ale pomali sa to miesa neda sa nic robit
mne sa to k sebe celkom hodi.. 8)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Hiphoperi patria pod kos a skateri na dosku a hotovo :mrgreen:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

BabySHAQ napísal:Hiphoperi patria pod kos a skateri na dosku a hotovo :mrgreen:
Presne ;) pod odpadkovy kos :D ... (nene :D sorry ak som dakoho urazil nebolo to tak myslene peace) vazne podla mna to ani trochu ku sebe nepasuje ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Nechapem tuto temu to rovno niekto mohol napisat ze futbal vs punk
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

smetiar007 napísal:Nechapem tuto temu to rovno niekto mohol napisat ze futbal vs punk
Ide o ot ci suhlasis so zblizovanim big hiphop repazzz so skejtermi ... ano , ne
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

Podľa mňa to ide dokopy, naše mesto brutálne prepadlo Hip-Hop mánii, čiže aj Sk8i, keď dákych zbadám, tak sú to takmer vždy a len a len Hip-Hoperi, no a Punkáčov na Sk8 si neviem veľmi predstaviť ak by sa mali nahodiť podľa PUNK módy :-D (kanady, sidovka...) to by asi veľa trikov neurobili :-D :lol:
BTW : Som punkáč ;)
Napísať odpoveď