Hladam ovladac na graficku kartu

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
thcHILL
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hladam ovladac na graficku kartu

Príspevok od používateľa thcHILL »

Hladam na pocitac znacky IBM graficky ovladac...neviem to na internete nikde najst...Type 8309
Model:72G
Product ID:PBT72SM
mala by to byt integrovana graficka karta...Kedze neviem ani v biose ani vo windowse zistit type ani nazov...Vobec nic mi nevypisuje.
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus everest alebo SisoftSandru a mozno ti zistia presne aku grafu to tam mas, potom len google...Pripadne na stranke IBM v supporte to nie je ???
thcHILL
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa thcHILL »

Juicy napísal:Skus everest alebo SisoftSandru a mozno ti zistia presne aku grafu to tam mas, potom len google...Pripadne na stranke IBM v supporte to nie je ???
skusal som uz vela sposobov, bol na strankach ibm mam aj stiahnuty everest,teraz stahujem tu sandru tak uvidim ale v evereste mi nenapise nazov grafiky a ani zvukovej..

//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 14:50 )
thcHILL napísal:skusal som uz vela sposobov, bol na strankach ibm mam aj stiahnuty everest,teraz stahujem tu sandru tak uvidim ale v evereste mi nenapise nazov grafiky a ani zvukovej..
toto co mam je podnikovy pc a tvrdili mi ze tam je integrovana graficka karta a aj zvukova karta..kamarat to mal to iste a ten uz to ma zevraj stiahnute bez problemov..ja sa s tym neviem odvtedy spojit.nevies mi to stiahnut a poslat ?alebo niekde uploadnut...moj email je [email protected] tam mi to mozes poslat...Machine Type 8390,Model:72G,PRODUCT ID PBT772SM vopred dakujem
Napísať odpoveď