Hladam na pocitac znacky IBM graficky ovladac...neviem to na internete nikde najst...Type 8309
Model:72G
Product ID:PBT72SM
mala by to byt integrovana graficka karta...Kedze neviem ani v biose ani vo windowse zistit type ani nazov...Vobec nic mi nevypisuje.
Hladam ovladac na graficku kartu
skusal som uz vela sposobov, bol na strankach ibm mam aj stiahnuty everest,teraz stahujem tu sandru tak uvidim ale v evereste mi nenapise nazov grafiky a ani zvukovej..Juicy napísal:Skus everest alebo SisoftSandru a mozno ti zistia presne aku grafu to tam mas, potom len google...Pripadne na stranke IBM v supporte to nie je ???
//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 14:50 )
toto co mam je podnikovy pc a tvrdili mi ze tam je integrovana graficka karta a aj zvukova karta..kamarat to mal to iste a ten uz to ma zevraj stiahnute bez problemov..ja sa s tym neviem odvtedy spojit.nevies mi to stiahnut a poslat ?alebo niekde uploadnut...moj email je [email protected] tam mi to mozes poslat...Machine Type 8390,Model:72G,PRODUCT ID PBT772SM vopred dakujemthcHILL napísal:skusal som uz vela sposobov, bol na strankach ibm mam aj stiahnuty everest,teraz stahujem tu sandru tak uvidim ale v evereste mi nenapise nazov grafiky a ani zvukovej..