HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
noldor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noldor »

moj brankar, ten lepsi, ma brana 77 a rychlost 19. slabsi ma 39/28. co sa ti nezda ?
dropy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dropy »

noldor napísal:moj brankar, ten lepsi, ma brana 77 a rychlost 19. slabsi ma 39/28. co sa ti nezda ?
ak ti mam poradit, tak branu nemusis mat taku vysoku, u toho prveho brankara trenuj rychlost lebo tu ma velmi slabucku.....u branara je sice dolezita brana ale rychlost je podla mna este dolezitejsia...
noldor
Medium Star
Medium Star

dropy napísal:u brankara je sice dolezita brana ale rychlost je este dolezitejsia...
viem , neboj, trenujem u nho rychlost jag sa len da, ale ma slabu kvalitu a potik téš (ale ten neofplyvnuje rychlost treninku). a mam slabe TP a RP. tagze tak. robim co sa da. nehrajes v lions cupe ?
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

noldor napísal:viem , neboj, trenujem u nho rychlost jag sa len da, ale ma slabu kvalitu a potik téš (ale ten neofplyvnuje rychlost treninku). a mam slabe TP a RP. tagze tak. robim co sa da. nehrajes v lions cupe ?
ja hram lions cup, a ten tvoj brankar je len na par sezon, ja mam mladych uchanov :D
noldor
Medium Star
Medium Star

Error napísal:ja hram lions cup, a ten tvoj brankar je len na par sezon, ja mam mladych uchanov :D
o LC- ako as vola tvoj tim / manazer si error, jako tu? K tomu bankarovi-viem, ze mi vydrzi ale 3 sezony, ale nemam penaze.
Error
Light Star
Light Star

noldor napísal:o LC- ako as vola tvoj tim / manazer si error, jako tu? K tomu bankarovi-viem, ze mi vydrzi ale 3 sezony, ale nemam penaze.
nick na HA mam sheep a nazov teamu idem menit...
ozaj co hovorite na tie zmeny? chcem vyskusat rez a rubaj :lol:
noldor
Medium Star
Medium Star

no tie nove pravidla neviem, ci sa ujmu, mohli by sa aktivovat viackrat do tyzdna ako 1x a to len na priatelaky a v nedelu. keby zapojili viac pravidiel, lepsie prenosy, to by bola sranda...
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pozor stav v akom je HockeyArena je vysoko navykovy

Príspevok od používateľa empty1982 »

noldor napísal:no tie nove pravidla neviem, ci sa ujmu, mohli by sa aktivovat viackrat do tyzdna ako 1x a to len na priatelaky a v nedelu. keby zapojili viac pravidiel, lepsie prenosy, to by bola sranda...
Cau ty si mal prvy prispevok ked som zalozil temu, nejako si sa do toho dostal, mne sa zdaju novinky super, aj prenos zo zapasu, agresivita zohranost formacii, no a proti 30 000 zivym ludom, super, len aby som nedopadol ako polovica hracov ktory to hraju okolo 3 rokov od vzniku.
Pozor lebo je to zavislost,
Ked mas, net doma, v skole v mobile, tak sa nenudis nikdy, je tak?

Mozes manazovat 10 minut tyzdenne alebo 3 hodiny denne, je to na tebe.
noldor
Medium Star
Medium Star

nazdar. takto: tie novinky, co zaviedli, su viac ako dobre. pre nas, manazerske typy je to len a len dobre, dava nam to nove moznosti, viac mozeme taktizovat a podobne. a mas pravdu, ze niekto moze manazerovat 10 minut denne, a niekto aj 3 hodiny denne. ja som niegde medzi nimi. a musim sa ti podakovat, ze si zalozil tuto temu, pretoze prostrednictvom nej som sa dostal na HA, comu som ti vdacny. zo zaciatku som tomu nevedel prist na klb, ale teras ma to chytilo a aspon mam co robit na nete. :)
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rempo »

no konečne v 5 lige..DD
a s omladeným i ked neskúseným mančaftom..DD
noldor
Medium Star
Medium Star

ja som nepostupil do osmicky. kto by to bol cakal-za prvu sezonu postupit hore? sikol by sa mi utocnik. brankarov aj obrancov-mam-pomerne dobrych-na IX. ligu obstojnych. len este potrebujem strelca. ale nemam peniaze :( . ale budu, bude viac fans, aj zo vstupneho sa nieco urodi. mam plan postupit do 2. kola PO, a tiez do vyradovacich zapasov v Lions Cupe :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som v 1. sezone skoncil treti v svojej lige a po playoff stvrty, lebo prisla neprijemne kriza...
noldor
Medium Star
Medium Star

tuto sezonu mi to ide (klop klop klop). este som nedostal ani jeden gol, v ligovych zapasoch :D
//dalsi ligovy zapas som vyhral 11:0 :) dufam, ze to tak dobre pojde aj nadalej (klop klop klop)
gadgetsk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gadgetsk »

nemohli by ste pls niekto hodit link na toho managera??? :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z troch zapasov skore 13:0, zatial vladne spokojnost u mna v mojej lige (ale som druhy lebo jeden je*o dal 16:0 tak ma skore ako ja budem mat za celu ligu)

checknite si typka s nickom semi08 a jeho uzasne vysledky :D jeho brankar ma podla mojho prieskumu 8.1 percenta :D a vyzera to aj podla toho
noldor
Medium Star
Medium Star

4 zapasy-skore 17:1. som 1. v tabulke. uvidime, dokedy. mam kopu nepotrebnych hracov, tak som ich pohadzal na trh. stale som s peniazmi na tom biedne , tj. -13,9 miliona. dlhu chvilu nebudem nic kupovat, iba cakat na peniaze.
Error
Light Star
Light Star

ja s prachmi problem nemam, moj problem je v nizkej efektivite strelby, zatial v kazdom ligovom zapase som supera prestrielal, dufam ze sa to zlepsi casom... :wink:
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

to je dakde na nete?
noldor
Medium Star
Medium Star

alcatraz16 napísal:to je dakde na nete?
pozri si druhu stranku tejto temy.
empty1982
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa empty1982 »

alcatraz16 napísal:to je dakde na nete?
jj je to na nete, svoje muzstvo mozes manazovat z ktorehokolvek miesta na svete kde je internet (pri registracii dostanes k nicku heslo a pomocou tohto nicku a hesla sa mozes pripojit do svojho muzstva hocikde na svete), aj z mobilu napriklad,

je to slovensky projekt a najdes ho ked napises hockeyarena napriklad do googlu

PS: ja som postupil, ale tato vyssia liga, no mam dost, dufam ze tuto sezonu nevypadnem a po zlepseni mansaftu sa chystam postupit tento rok minimalne o 2 ligy.

HA zdar
Napísať odpoveď