HockeyArena Slovenska Hra
ak ti mam poradit, tak branu nemusis mat taku vysoku, u toho prveho brankara trenuj rychlost lebo tu ma velmi slabucku.....u branara je sice dolezita brana ale rychlost je podla mna este dolezitejsia...noldor napísal:moj brankar, ten lepsi, ma brana 77 a rychlost 19. slabsi ma 39/28. co sa ti nezda ?
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pozor stav v akom je HockeyArena je vysoko navykovy
Cau ty si mal prvy prispevok ked som zalozil temu, nejako si sa do toho dostal, mne sa zdaju novinky super, aj prenos zo zapasu, agresivita zohranost formacii, no a proti 30 000 zivym ludom, super, len aby som nedopadol ako polovica hracov ktory to hraju okolo 3 rokov od vzniku.noldor napísal:no tie nove pravidla neviem, ci sa ujmu, mohli by sa aktivovat viackrat do tyzdna ako 1x a to len na priatelaky a v nedelu. keby zapojili viac pravidiel, lepsie prenosy, to by bola sranda...
Pozor lebo je to zavislost,
Ked mas, net doma, v skole v mobile, tak sa nenudis nikdy, je tak?
Mozes manazovat 10 minut tyzdenne alebo 3 hodiny denne, je to na tebe.
nazdar. takto: tie novinky, co zaviedli, su viac ako dobre. pre nas, manazerske typy je to len a len dobre, dava nam to nove moznosti, viac mozeme taktizovat a podobne. a mas pravdu, ze niekto moze manazerovat 10 minut denne, a niekto aj 3 hodiny denne. ja som niegde medzi nimi. a musim sa ti podakovat, ze si zalozil tuto temu, pretoze prostrednictvom nej som sa dostal na HA, comu som ti vdacny. zo zaciatku som tomu nevedel prist na klb, ale teras ma to chytilo a aspon mam co robit na nete. 
ja som nepostupil do osmicky. kto by to bol cakal-za prvu sezonu postupit hore? sikol by sa mi utocnik. brankarov aj obrancov-mam-pomerne dobrych-na IX. ligu obstojnych. len este potrebujem strelca. ale nemam peniaze
. ale budu, bude viac fans, aj zo vstupneho sa nieco urodi. mam plan postupit do 2. kola PO, a tiez do vyradovacich zapasov v Lions Cupe 
-
alcatraz16
Medium Expert
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
jj je to na nete, svoje muzstvo mozes manazovat z ktorehokolvek miesta na svete kde je internet (pri registracii dostanes k nicku heslo a pomocou tohto nicku a hesla sa mozes pripojit do svojho muzstva hocikde na svete), aj z mobilu napriklad,alcatraz16 napísal:to je dakde na nete?
je to slovensky projekt a najdes ho ked napises hockeyarena napriklad do googlu
PS: ja som postupil, ale tato vyssia liga, no mam dost, dufam ze tuto sezonu nevypadnem a po zlepseni mansaftu sa chystam postupit tento rok minimalne o 2 ligy.
HA zdar