HockeyArena Slovenska Hra
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no je dost starynoldor napísal:chcem postupit do play-off. tag som si kupil noveho brakara. ma 32 rokov, 77 branka, za 15,7 miliona. dnes bude mat 1. zapas-priatelak. bola to dobra kupa?liga IX.48, team 9. v tabulke.
-
mirak2
Hardcore addict
cosi aj ja som v tej ligeJohnFrusciante napísal:IX.145 a vobec to neviem hrat ale ci pana ma to fest taha. sa nemozem odtrhnut od toho
no bratu makaj makaja aby si sa dostal do playoff, ja uz mam iste najhorsie 4. miesto
pondelok hrame spolu, davam nizku dolezitost zapasu, lebo mne je to uz jedno viacmenej budem stvrty tak ci tak..
booze to je korupcia
-
JohnFrusciante
Star
co sa stane ked das dolezitos zapasu nizka? budu tvoji menej hrat? a ja ked dam vysoka tak je vacsia pravdepodobnost ze vyhram?mirak2 napísal:cosi aj ja som v tej ligeteam Spitifire K.
no bratu makaj makaja aby si sa dostal do playoff, ja uz mam iste najhorsie 4. miesto
pondelok hrame spolu, davam nizku dolezitost zapasu, lebo mne je to uz jedno viacmenej budem stvrty tak ci tak..
booze to je korupcia
a ako sa trenuju hraci? som si nastavil rezimi a ked dam trening, vyberem kazdeho hraca a urcim co ma trenovat a dam potvrdit. co sa ma potom diat lebo mne sa tam nic nerobi. to uz su akoze po treningu?
V prvom rade si precitaj navod a FAQ. Dolezitost zapasu urcuje motivaciu hracov na konkretny zapas- ked das nizku motivacia bude nizka ale nalada sa zlepsi, vysoka dolezitost zvysuje motivaciu ale znizuje naladu. Nalada je dolezita z hladiska dlhodobeho vyhravania zapasov.JohnFrusciante napísal:co sa stane ked das dolezitos zapasu nizka? budu tvoji menej hrat? a ja ked dam vysoka tak je vacsia pravdepodobnost ze vyhram?
a ako sa trenuju hraci? som si nastavil rezimi a ked dam trening, vyberem kazdeho hraca a urcim co ma trenovat a dam potvrdit. co sa ma potom diat lebo mne sa tam nic nerobi. to uz su akoze po treningu?
Ked nastavis rezimy treningu tak potom zvolis hraci - trening a tam im vyberes jeden z rezimov. Nezabudni vzdy potvrdit
optimista, pozri sa na silu teamov v D divizii a svoju silu. Myslim ze nemas sancu v nasledujucej sezone vyhrat.empty1982 napísal:no tak ten turnaj je super a aj nadstaveny je celkom dobre , tak ze maju sancu ako profici tak aj zaciatocnici.
Je to len v ramci CR a SR a 10 turnajov s dotaciou 1000 EUR nie je fakt malo platit skoro kazde dva mesiace.
Urcite by sa vam lepsie pacilo hrat o kes lenze nie je vsetko take jednoduche, ako napr najst sponzora ktory bude davat kes 40 000 korun kazdu sezonu.
A co sa tyka toho ako otocit cca 3000 korun aby som odtial aspon nieco vybral je ozaj velmi jednoduche. A ked si to tak zoberiete a aj to nieco je dost oproti tomu co vam ponukaju ostatne free web hry.
Ja som sa hlasil ale nestihol som to tak pockam po lige, ked skonci play off tak som horuci kandidat, a citim sa na vitazstvo vo svojej divizii.
ale ja potrebujem dobreho brankara surne, tag je moj. tu su jeho atributy : Brána-77 (76%) Rýchlosť-19 (82%)PAIN napísal:no je dost staryja by som za neho 15mil. urcite nedal
Obrana-0 (0%) Sila-0 (76%)
Útok-23 (0%) Sebaovládanie-0 (0%)
Streľba-6 (51%) Forma-46
Nahrávka-0 (0%) Skúsenosť-116 (81%)
Energia-97 Tréning-4% Index šikovnosti-125 Vek-32 Kvalita-99%? Potenciál-9%?
-
JohnFrusciante
Star
a to sa budu sami trenovat?Error napísal:V prvom rade si precitaj navod a FAQ. Dolezitost zapasu urcuje motivaciu hracov na konkretny zapas- ked das nizku motivacia bude nizka ale nalada sa zlepsi, vysoka dolezitost zvysuje motivaciu ale znizuje naladu. Nalada je dolezita z hladiska dlhodobeho vyhravania zapasov.
Ked nastavis rezimy treningu tak potom zvolis hraci - trening a tam im vyberes jeden z rezimov. Nezabudni vzdy potvrdit
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
tak vies som sice zaregistrovany uz skor ale zacal som to tak seriozne hrat az pre par dnami. cel by som sa dostat do lepsej ligy ale ved to hrajem nejaky ten tyzden. nemam dobrych hracov nemam vlastne nic. som to zacal hrat po 27 ligovom zapase. od novej sezony sa uz budem poriadne snazit ze postupim.mirak2 napísal:omg dal som nizku dolezitost na zapas s JohnomFrusciante a aj tak chalpec prehral, clovece rob si nieco s tym teamom, mne tu vyhru netrebalo
-
JohnFrusciante
Star