Hojko CS cup 4fun :)
Joxxo, rank ti bude aj tak nafigu, proste ako pisal lekolaktik ci kto, posleme vytaznemu tymu K+, podkajumeme sa za dobru hru a zijeme dalej.
Inac k tym mapam, ziadne hlasovanie ani nic podobne, ako pisal Shamway su to najznamejsie mapy, mozno by sme mohli spravit nejak tak, ze prvych par minut sa nezabija iba sa beha po mapke, vzhladom nato, ze nemusi danu mapu kazdy poznat, ale to by museli byt vsetci taky dobry a umoznit to par dotycnym
K tomu GYGABYTOVMU klanu.....sorry neviem ako sa volaju, ale dufam, ze sa mi hojkaci nedame zahanbit, a ze ich rozbijeme
Filipito, mapy mas napisane v prvom prispevku.
No a premyslal som nad tym, ze Vam dam cas este do utorka/stredy, aby sa este par ludi prihlasilo a zacneme vytvarat tymi a dohodneme sa na cas kedy sa bude hrat, takze tento tyzden by sa malo zacat

Inac k tym mapam, ziadne hlasovanie ani nic podobne, ako pisal Shamway su to najznamejsie mapy, mozno by sme mohli spravit nejak tak, ze prvych par minut sa nezabija iba sa beha po mapke, vzhladom nato, ze nemusi danu mapu kazdy poznat, ale to by museli byt vsetci taky dobry a umoznit to par dotycnym
K tomu GYGABYTOVMU klanu.....sorry neviem ako sa volaju, ale dufam, ze sa mi hojkaci nedame zahanbit, a ze ich rozbijeme
Filipito, mapy mas napisane v prvom prispevku.
No a premyslal som nad tym, ze Vam dam cas este do utorka/stredy, aby sa este par ludi prihlasilo a zacneme vytvarat tymi a dohodneme sa na cas kedy sa bude hrat, takze tento tyzden by sa malo zacat
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hojko CS cup 4fun :)
takze poviem to narovinu , tieto dve mapy som v zivote nehral a aztec som hral asi 3-4 krat ,mne nejde o to zemi date 5 minut na zaciatku ale ked to niekto hra rok v kuse tak tam ma uz take kemperske miesta ze nebudem mat sancu. jednoducho ak nepribudne jedna z map : cs_assault, cs_militia, alebo estate odstupujem slusne povedane.Lub0$ napísal:mapy: de_cpl_fire, de_cpl_mill
Priznam sa ti, ze ja som hral iba jednu z nich, tu druhu nepoznam vobec. aztec tiez nieje moja oblubena mapa. Ale vysrat sa na to koli dvom mapam?
Ved v jednem mozes prehrat ale v dalsich dvoch mozes vyhrat nie? Ide iba o zabavu, tak to preboha neber tak vazne ako keby sa hralo o prachy.
Rob co chces, Staci mi napisat SS ze nehrajes, nikto ta nedrzi.
Ved v jednem mozes prehrat ale v dalsich dvoch mozes vyhrat nie? Ide iba o zabavu, tak to preboha neber tak vazne ako keby sa hralo o prachy.
Rob co chces, Staci mi napisat SS ze nehrajes, nikto ta nedrzi.
omg, stiahni si tu mapu, daj botov a strielaj hodinku, mozno dve, potom skoc na nejaky server a dufaj ze sa bude taka mapa hrat, co je na tomto take tazkeJoxxo napísal:v 4 mapach vyhram v 3 prehram , paradaved je az take tazke tam pridat militiu alebo assault , ved to pisalo viacej ludi ze by ich chceli...
ak ovladas par map tak neverim, ze za chvilku sa nenaucis aj dalsiu
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
dal som si botov a sundavaju ma jedna radost paradne mapy ako pisal filipito naozaj na h*-*- . No nic dufam ze to nejako vydrzim ...sundevil napísal:omg, stiahni si tu mapu, daj botov a strielaj hodinku, mozno dve, potom skoc na nejaky server a dufaj ze sa bude taka mapa hrat, co je na tomto take tazke
ak ovladas par map tak neverim, ze za chvilku sa nenaucis aj dalsiu