Hojko CS cup 4fun :)
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
S kym S cim, Z koho Z coho, ked uz hovoris o tom, ako sa co piseGIGABYTE napísal:píšem za z I
No inac je jasne kto vyhra, GIGABYTE a jeho klan. Ako chcete zariadit, aby 5 nahodnych hracov, ktori pochybujem ze sa vobec stretnu vsetci na VT/TS s nulovou taktikou porazili nejaky klan?
//LOLCATS: To som nastastie nepochopil
Ja ti verim...ty ich das so svojim sarmomblazer napísal:S kym S cim, Z koho Z coho, ked uz hovoris o tom, ako sa co pise![]()
No inac je jasne kto vyhra, GIGABYTE a jeho klan. Ako chcete zariadit, aby 5 nahodnych hracov, ktori pochybujem ze sa vobec stretnu vsetci na VT/TS s nulovou taktikou porazili nejaky klan?Ale tak nevadi... zapis tam aj mna Lub0$.
-
GIGABYTE
King
no tak slubujem, nebudeme hrať s taktikamiblazer napísal:S kym S cim, Z koho Z coho, ked uz hovoris o tom, ako sa co pise![]()
No inac je jasne kto vyhra, GIGABYTE a jeho klan. Ako chcete zariadit, aby 5 nahodnych hracov, ktori pochybujem ze sa vobec stretnu vsetci na VT/TS s nulovou taktikou porazili nejaky klan?Ale tak nevadi... zapis tam aj mna Lub0$.
a ja sa píšem z koho z čoho z I
Ok zapisem ta, a ked sa este dvaja prihlasia, tak mozem zacat tvorit teamy. Bude to len tak podla nahodneho vyberu.blazer napísal:S kym S cim, Z koho Z coho, ked uz hovoris o tom, ako sa co pise![]()
-
Shamway
Professional
nebude lepsie keby za vyberu 5 najlepsi "CL" (fruxo, blazer, pome, avicen, a lohan) a ti si podelia ostatnych? ako na dadinskom futbale?
Predsa len sa prinahodonom vybere mozu dostat do tymu 2 skillery a potom to hratelene velmi nebude
bude tomat tu vyhodu ze nikto nebude na lubosa pindat preco ho dal dokopy stym a tym a nie s onym a onym 
popripade losovat ako vo futbalovej lige majstrov
popripade losovat ako vo futbalovej lige majstrov
Lol toto sa ti podariloblazer napísal:Ako docielis nahodny vyber? Tak ze Lubo$-fruxo-Lohan-pomE-Blazer a zvysok nech sa podelia?
Ale nie, nahodny vyber som mal premysleny ako sa pise vyssie.
Najlepsi hraci nebudu hrat spolu, aspon sa budem snazit ich dat od seba.
Inac dnes ked zvysi cas, tak zacnem tvorit tymi.
Prvy tym: Lub0$, Blazer, Pome, Fruxo a este dakto sa mozete pridat
Ako ja viem ,ze ma posladas za takeho skillera, ze sa proti mne neoplati hrat, ale az tak ma uctievat nemusis
Lol, ved zas taky blby niesom, bolo to just joke.
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 19:04 )
Ok, takze, zatial som nejak posladal tieto tymi:.
TEAM 1:
Upozornujem, ze toto sa moze este zmenit, ostatne tymi este nemam spravene, ale dockate sa
Aj ja mam povinosti.....
KEBY SA VAM NAHODOU NIECO NEPOZDAVALO, NEBOJTE SA MA NA TO UPOZORNIT, JE JASNE, ZE VSETKYCH HRACOV NEPOZNAM, A TAK NEVIEM ODHADNUT ICH SKILL. INAC SOM SA SNAZIL TO NEJAKO ROVNOMERNE ROZTRIEDIT.
Lol, ved zas taky blby niesom, bolo to just joke.
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 19:04 )
Ok, takze, zatial som nejak posladal tieto tymi:.
TEAM 1:
- Fruxo
Morfeusko
LuiGi
Fringilo
r3xX4R
- Blazer
Esco
Filipito
Suffel
HEH3
- pomE
aviceN
c1
Mastros (SVK)
Joxxo Beta
Upozornujem, ze toto sa moze este zmenit, ostatne tymi este nemam spravene, ale dockate sa
KEBY SA VAM NAHODOU NIECO NEPOZDAVALO, NEBOJTE SA MA NA TO UPOZORNIT, JE JASNE, ZE VSETKYCH HRACOV NEPOZNAM, A TAK NEVIEM ODHADNUT ICH SKILL. INAC SOM SA SNAZIL TO NEJAKO ROVNOMERNE ROZTRIEDIT.
Zabudol som dodat: bude povoleny teamspeak, cize si to mozte stiahnut, je to len na vas, uz je len medzi tymom ci sa spolocne dohodnete, potom mi nikto nevycitajte, ze som vas dal do tymu s tym a s tym, a ze on je lama s nim sa nedalo dohodnut atd..... to uz nieje moja starost, predsa nemozem zodpovedat za kazdeho.
Ja sa este s urcitymi ludmi poradi ohladom tych tymov, mozno to este aj zmenim, cize tak. Potom, ked uz budete vediet svoj tym na 100% radim vam komukujte spolu, dohodnite sa co a ako, popripade mozte si vymysliet aj nejaku taktiku, necham to na vasu fantaziu. No chcem, aby tento 4fun turnaj mal aspon nieco z tych original turnajov
a aby sme sa nedali nikto zahanbit.
(hamachi existuje, tam si mozte skusat co chcete)
Ja sa este s urcitymi ludmi poradi ohladom tych tymov, mozno to este aj zmenim, cize tak. Potom, ked uz budete vediet svoj tym na 100% radim vam komukujte spolu, dohodnite sa co a ako, popripade mozte si vymysliet aj nejaku taktiku, necham to na vasu fantaziu. No chcem, aby tento 4fun turnaj mal aspon nieco z tych original turnajov
(hamachi existuje, tam si mozte skusat co chcete)
Ano presne, kazdy tym si vyberie svoju "naj" mapu, na ktorej sa spolocne dohodnu a aby vyhovovala kazdemu z tymu. Nebude to vsetko v jeden den, presne ti neviem povedat kedy sa to zacne, ale tento tyzden urcitemorfeusko napísal:A nejaky predbezny termin zapasov. Bude sa to hrat vsetko v jeden den...alebo postupne? Mapy si bude vyberat kazdy team jednu ako na normalnych turnajoch?
Mozno uz zajtra, ked vsetko pojde OK a ked nie tak vo stvrtok.
Shamway, pisal som ze to je len for fun, proste nieco ine ako obycajne hranie na publick serveri. Tak dufam ,ze vsetci k tomu budete aj tak pristupovat, neberte to vazne, je to len hra, aby ste sa rozptylili, nic viac. Tak dufam, ze nikto nebude vyskakovat.