OMG not ak som urobil chybu , e som sa tam nepozrel .. ale nemusel som hned dostať urážku
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2008, 6:16 )
Romýšlam o trestnom oznamení o uražke alebo sa len pojdem spytat že či to vlastne uražka je a ako sa to da riešiť
Ukludni sa, beries vela veci moc vazne. Si na "sukromnom pozemku". Ak si myslis, ze ta tu niekto uraza bez priciny, staci Ctrl+W.
Pravidla platia pre kazdeho usera a ty nie si vynimka. But ich budes respektovat, alebo si daj odchod.
Btw, byt na mne, tak mas uz basu za duplicitne temy a za spamm.
radsej ako podavat trestne oznamenie ti navrhnem lepsiu alternativu,zozen si na ciernom trhnu nejky vacsi kaliber kvoli istote, poziadaj plnoleteho obcana zo zbrojakom nech ti kupi nejake naboje ,zozen si lopatu a kamosa ktory ta (po tom ako si vpalis gulku do hlavy a usetris svet o dalsieho dementneho obcana( , zakope niekde v lese
bleeeeeeeeee on mi povedal ze som deckooooooooooo bleeeeeeee....neze hodis slzicku potom ako pojdes zo zakladnej skoly (kde sa vsetkym pochvalis ze poobede ides na policiu podat trestne oznamenie za urazky na cti) na policiua tam ta budu chciet obvinit z qoqotizmu keby za kazdu takuto urazku vsetci utekali na policiu tak neviem neviem
pryja napísal:Teda ak chces podat trestne oznamenie konkretne za tu vyznacenu karmu.
To bude zrejme na neznámeho páchateľa kedže tá K- nieje podpísaná
Spriteee kašli na to, len si sa tu zbytočne zosmiešnil, a ešte nie si až tak hlboko v Kmínuse aby sa to nedalo zmeniť...
Aj ked si si týmto u mnohých "šplhol"
Takého Makefake(Saba) už chcú dokonca fyzicky zlikvidovať
Takže tie nadávky sú len slabý odvar toho čoho sú schopní poniektorí z userov...
Koxo keby som sa ja mal urazit a podat trestne oznamenie za kazdy odje* na tejto stranke a za kazdu - karmu, tak nechodim ani do skoly, len by som po sudoch behal
Ja som tu na fore uz dost debilit popisal a furt ma modi nejako odj*ali. Len som sa zasmial, poucil ze nemam robit to co som urobil a dem dalej...
btw. som zvedavy na tu spravu od policie
No tak teraz bud uz sedi niekde na policii a ukazuje policajtom linku na hojko ako ho neznamy pachatel urazil do trula. Ti policajti sa musia dobre zabavat Vyzera to tak na dozivotie pre pachatela
Alebo len sedi pri kompe, place ako ho vsetci urazame a nikto mu neuveril policiu
No. Toto mi neda. Spriteee: si sprosty adolescentny trulko s komplexom menejcennosti, detskym spravanim a zjavne nizkym IQ. Zazaluj ma, moje prave meno najdes napriklad na serveri moviemania.sk, ak si sikovny, zistis si ho. Cakam na predvolanie na sud. Howgh.