HOJKO
Zvykaj si
Napisem uz 100x spomenute: na tomto fore si Hojkovym hostom a on ma pravo ta odtialto kedykolvek vykazat. Taketo urazky su na dennom poriadku, ja sa na nich bavim, aj mne raz taku dal, odvtedy s nim menej pisem na icq
Ber to s nadhladom, ved je to iba forum.
PS: necuduj sa, ze ta urazaju ked mas v logu znak Slovanu
Napisem uz 100x spomenute: na tomto fore si Hojkovym hostom a on ma pravo ta odtialto kedykolvek vykazat. Taketo urazky su na dennom poriadku, ja sa na nich bavim, aj mne raz taku dal, odvtedy s nim menej pisem na icq
PS: necuduj sa, ze ta urazaju ked mas v logu znak Slovanu
No a ?:D:D nikdy mi nemoze zakazat pristupGothaR napísal:Zvykaj si![]()
Napisem uz 100x spomenute: na tomto fore si Hojkovym hostom a on ma pravo ta odtialto kedykolvek vykazat. Taketo urazky su na dennom poriadku, ja sa na nich bavim, aj mne raz taku dal, odvtedy s nim menej pisem na icq![]()
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
diskriminacia na zaklade hokejoveho klubu? to snad nieGothaR napísal: PS: necuduj sa, ze ta urazaju ked mas v logu znak Slovanu
k teme: ak som spravne pochopil, tak ked vypinda moderator/admin, tak je to hrozne a stupla mu moc do hlavy a vsetko je nespravodlive a svet sa zruti, ale ked vypinda bezny user, vsetko je ok, spravne? co tak sa pozriet na to z druhej strany... koho by bavilo neustale zamykat temy a hadzat linky kde to je a stale upozornovat, ze sa nemaju zakladat duplikaty? mna teda urcite nie. neviem koho by ano. niet co riesit. to ze to beries ako urazku je cisto tvoja osobna vec. stale nevidim, kde je ta urazka. este na zakladke nam "pani ucitelka" povedala, ze je rozdiel "myslim si, ze si ..." a "si ...". prva varianta je vyjadrenie nazoru, druha je urazka
## pato83:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mmv38: A keby mali aj 80 rokov, co to meni na veci, ze tu platia stanovene pravidla a mali by sa tymito pravidlami riadit vsetci uzivatelia na fore, hmm??? Tema ohladom posilnovania, doplnkov vyzivy a podobne tu bola riesena neskutocne vela krat, vzdy skocila rovnako a vsetko bolo odkazane na jednu a tu istu temu. Za toho pol roka co je na fore by si to mohol uz aj vsimnut, nakolko pisal aj do temy o posilnovani, na ktoru som ho odkazal.