Hornet - poistenie čelného skla

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Karcilo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Hornet - poistenie čelného skla

Príspevok od používateľa Karcilo »

ja som riesil vymenu komplet celeho skla.. v zmluvnych podmienkach mas do 24 hod ale mal som sklo vymenene nakomplet za pol dna... pobehal som si aspon veci v meste vybavil banky a postu a potom som si prisiel pre auto... ocenujem pobocku v MT su tam sikovni chlapci :)
Majika
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Majika »

ahojte no nechcem sa chvalit ale vcera sa mi urobila prasklinka na celnom skle.. sakra neviem co teraz manzel je na sluzobke pride v utorok.. poradte rychlo pls kde co mam urobit.. nemam s tymto zial ziadnu skusenost taketo veci riesi manzel...som z Trnavy vdaka!
opi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa opi »

no tak to ta manzel nepochvali :roll: no zajdi do Hornetu oni Ti poradia a opravia.. ked maju u nas v Leviciach pobocku tak v Trnave budu mat urcite 8)
Majika
Zablokovaný
Zablokovaný

OK teda tak dakujem za nasmerovanie co mam ist robit.. na ich strankee teda pozrem kde maju tu pobocku Hornetu a pojdem tam teda zajtra ak stihnem poobede s autom.. vdaka za info
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rastafo »

a nemas nahodou havarijne poistenie?? to by si mohla cez to prehnat... otazne je ako velmi ta to suri a ci sa ti chcu vybavovat administrativne veci a v neposlednom rade ci ti to poistovna uzna... :roll:
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Havarijna tiez nie je terno, pokial nema v ramci nej pripoistenie skiel bez spoluucasti, ktora byva bezne 165 eur ci kolko.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Tak, tak, standardne byva u havarijneho spoluucast 5 percent alebo minimalne 165-167 eur. Preto ak ma samostatne poistene sklo, tak je to lacnejsie.
Bismos
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Bismos »

ja som po prvej likvidacii cez havarko zistil ze je to len cisto ryza pre poistovnu.. platil som dlhe roky havarko.. raz som nacuval do stlpiku a poistovna mi to NEUZNALA!!!! okamzite som zrusil havarko kaslem sa ja na celu poistovnu :smt098
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bismos: Toto je tema o poisteni celneho skla, nie o havarijnych poistkach. To, ze si mal blbu poistovnu alebo nepoznal podmienky, to je uz tvoj problem.
Bismos
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Bismos »

ano ano viem sorry ze som odbocil od temy ale tak mal som len zlu skusenost... :?
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

nedavno som dostal na Lafranconi kamen, tak som si to rovno prelepil lepiacou paskou a dosiel do Hornetu. Ja ze ci sa to vobec da spravit.
Teta kukla, a uz hovori.. aaaaa, vy mate asfericke. Tak mi rovno vysvetlila, ze sa oprava nemusi "podarit". Na otazku, co to znamena, som dostal zaujimavu odpoved. Ze zvonka to bude vidiet v mieste ako to budu robit, teda okolo dobky taku kruznicu, alebo moze prasknut sklo. Ak praskne. Tak smola. Nakoniec sa to podarilo, spravili to na pockanie. Bodku sice troska vidiet, ale je to lepsie, ako by sa to malo rozutekat. Tusim som platil okolo 60€..
Majika
Zablokovaný
Zablokovaný

ja som tiez teda nakoniec bola v Hornete v tej Trnave a urobili mi to tiez na pockanie. prasklinka opravena nie je tam nic vidiet spytali sa ma ze ci chcem mat sklo chranene aj do buducna ze existuje to ich poistenie hornet assist tak som si to rovno dala manzel uz o tom vie vsetko OK
rajas
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa rajas »

ja hornet assist zatial nemam ale dal som si urobit v lete Nano-Hornet Hydrovision.. odporucili mi to zatial to testujem
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Hegy napísal:primiesam sa, co sa povazuje za vyhlad vodica? resp. neviem ako to formulovat...
proste mam prasklinu na takom mieste, kde ju nevidim, mozu ma za to pokutovat ?
Zistoval som to pred casom, kedze sa mi podarilo spravit prasklinu na spodku celneho skla na vodicovej strane. Je celkom rozmerna, no nerozsiruje sa. Pytal som sa na to priamo znameho, dopravaka, ktory mi tvrdil, ze pokial nie je prasklina v ploche, kde dosahuju stierace, je to OK a keby mi za to chceli dat pokutu, platit nemam nic. Ci to je ale 100% pravda a da sa na to spolahnut, neviem...
opi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa opi »

zato pokutu jasne nemusis dostat otazka je ci si chces zachranit celne sklo alebo nie... mat prasklinku v skle je ako nedolievat olej.. raz sa to moze prejavit prasklinou a budes musiet menit cele celne sklo
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Kufor napísal: Zistoval som to pred casom, kedze sa mi podarilo spravit prasklinu na spodku celneho skla na vodicovej strane. Je celkom rozmerna, no nerozsiruje sa. Pytal som sa na to priamo znameho, dopravaka, ktory mi tvrdil, ze pokial nie je prasklina v ploche, kde dosahuju stierace, je to OK a keby mi za to chceli dat pokutu, platit nemam nic. Ci to je ale 100% pravda a da sa na to spolahnut, neviem...
na tvojom mieste by som si to isiel opravit za par eur a mal by si pokoj.. aspon by si minimalne nemusel rozmyslat o tom ci sa to moze v buducnosti rozsirvoat ta prasklina alebo nie.. ja som mal tiez prasklinu v Hornete mi to urobili na pockanie nestihol som si dat ani cigaretu :) hodim fotku pred aj po... je ako nove

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 11:49)
manzelka to fotila tak sa ospravedlnujem hadam nieco vidiet :?
Prílohy
pred opravou
pred opravou
po oprave
po oprave
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

No oprava nepripada do uvahy, kedze ta prasklina nesplna ani jednu z dvoch podmienok Hornetu - je s veeelkym prehladom vacsia ako dvojeurova minca a je hned pri okraji skla :) Ono tu prasklinu tam mam uz skoro rok a pol a ziadne rozsirenie som za ten cas nepostrehol. Kym si teda nezmysli, ze by mohla zacat rast, necham ju tam odpocivat. Potom ma uz vymena neminie.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ked je to vacsie nez dvojeurovka tak ti mozu dat zeleny pokutu.
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Kufor.. Its up to U ako sa hovori..ale pokym sa nehybe tak je dobre a netreba to radsej ani spominat! :D ale ked sa zacne rozsirovat tak mozes rovno vymienat

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 18:07)
wladas napísal:Ked je to vacsie nez dvojeurovka tak ti mozu dat zeleny pokutu.
to vazne?? to by som chcel vidiet ale ako by si to merali :D to je chore co oni stvaraju
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

chory si akurat tak Ty a Tvoje prispevky...
Napísať odpoveď