Hornet - poistenie čelného skla
Re: Hornet - poistenie čelného skla
ja som riesil vymenu komplet celeho skla.. v zmluvnych podmienkach mas do 24 hod ale mal som sklo vymenene nakomplet za pol dna... pobehal som si aspon veci v meste vybavil banky a postu a potom som si prisiel pre auto... ocenujem pobocku v MT su tam sikovni chlapci 
ahojte no nechcem sa chvalit ale vcera sa mi urobila prasklinka na celnom skle.. sakra neviem co teraz manzel je na sluzobke pride v utorok.. poradte rychlo pls kde co mam urobit.. nemam s tymto zial ziadnu skusenost taketo veci riesi manzel...som z Trnavy vdaka!
no tak to ta manzel nepochvali
no zajdi do Hornetu oni Ti poradia a opravia.. ked maju u nas v Leviciach pobocku tak v Trnave budu mat urcite 
OK teda tak dakujem za nasmerovanie co mam ist robit.. na ich strankee teda pozrem kde maju tu pobocku Hornetu a pojdem tam teda zajtra ak stihnem poobede s autom.. vdaka za info
a nemas nahodou havarijne poistenie?? to by si mohla cez to prehnat... otazne je ako velmi ta to suri a ci sa ti chcu vybavovat administrativne veci a v neposlednom rade ci ti to poistovna uzna... 
Havarijna tiez nie je terno, pokial nema v ramci nej pripoistenie skiel bez spoluucasti, ktora byva bezne 165 eur ci kolko.
Tak, tak, standardne byva u havarijneho spoluucast 5 percent alebo minimalne 165-167 eur. Preto ak ma samostatne poistene sklo, tak je to lacnejsie.
ja som po prvej likvidacii cez havarko zistil ze je to len cisto ryza pre poistovnu.. platil som dlhe roky havarko.. raz som nacuval do stlpiku a poistovna mi to NEUZNALA!!!! okamzite som zrusil havarko kaslem sa ja na celu poistovnu 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bismos: Toto je tema o poisteni celneho skla, nie o havarijnych poistkach. To, ze si mal blbu poistovnu alebo nepoznal podmienky, to je uz tvoj problem.
ano ano viem sorry ze som odbocil od temy ale tak mal som len zlu skusenost... 
nedavno som dostal na Lafranconi kamen, tak som si to rovno prelepil lepiacou paskou a dosiel do Hornetu. Ja ze ci sa to vobec da spravit.
Teta kukla, a uz hovori.. aaaaa, vy mate asfericke. Tak mi rovno vysvetlila, ze sa oprava nemusi "podarit". Na otazku, co to znamena, som dostal zaujimavu odpoved. Ze zvonka to bude vidiet v mieste ako to budu robit, teda okolo dobky taku kruznicu, alebo moze prasknut sklo. Ak praskne. Tak smola. Nakoniec sa to podarilo, spravili to na pockanie. Bodku sice troska vidiet, ale je to lepsie, ako by sa to malo rozutekat. Tusim som platil okolo 60€..
Teta kukla, a uz hovori.. aaaaa, vy mate asfericke. Tak mi rovno vysvetlila, ze sa oprava nemusi "podarit". Na otazku, co to znamena, som dostal zaujimavu odpoved. Ze zvonka to bude vidiet v mieste ako to budu robit, teda okolo dobky taku kruznicu, alebo moze prasknut sklo. Ak praskne. Tak smola. Nakoniec sa to podarilo, spravili to na pockanie. Bodku sice troska vidiet, ale je to lepsie, ako by sa to malo rozutekat. Tusim som platil okolo 60€..
ja som tiez teda nakoniec bola v Hornete v tej Trnave a urobili mi to tiez na pockanie. prasklinka opravena nie je tam nic vidiet spytali sa ma ze ci chcem mat sklo chranene aj do buducna ze existuje to ich poistenie hornet assist tak som si to rovno dala manzel uz o tom vie vsetko OK
ja hornet assist zatial nemam ale dal som si urobit v lete Nano-Hornet Hydrovision.. odporucili mi to zatial to testujem
Zistoval som to pred casom, kedze sa mi podarilo spravit prasklinu na spodku celneho skla na vodicovej strane. Je celkom rozmerna, no nerozsiruje sa. Pytal som sa na to priamo znameho, dopravaka, ktory mi tvrdil, ze pokial nie je prasklina v ploche, kde dosahuju stierace, je to OK a keby mi za to chceli dat pokutu, platit nemam nic. Ci to je ale 100% pravda a da sa na to spolahnut, neviem...Hegy napísal:primiesam sa, co sa povazuje za vyhlad vodica? resp. neviem ako to formulovat...
proste mam prasklinu na takom mieste, kde ju nevidim, mozu ma za to pokutovat ?
zato pokutu jasne nemusis dostat otazka je ci si chces zachranit celne sklo alebo nie... mat prasklinku v skle je ako nedolievat olej.. raz sa to moze prejavit prasklinou a budes musiet menit cele celne sklo
na tvojom mieste by som si to isiel opravit za par eur a mal by si pokoj.. aspon by si minimalne nemusel rozmyslat o tom ci sa to moze v buducnosti rozsirvoat ta prasklina alebo nie.. ja som mal tiez prasklinu v Hornete mi to urobili na pockanie nestihol som si dat ani cigaretuKufor napísal: Zistoval som to pred casom, kedze sa mi podarilo spravit prasklinu na spodku celneho skla na vodicovej strane. Je celkom rozmerna, no nerozsiruje sa. Pytal som sa na to priamo znameho, dopravaka, ktory mi tvrdil, ze pokial nie je prasklina v ploche, kde dosahuju stierace, je to OK a keby mi za to chceli dat pokutu, platit nemam nic. Ci to je ale 100% pravda a da sa na to spolahnut, neviem...
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 11:49)
manzelka to fotila tak sa ospravedlnujem hadam nieco vidiet
No oprava nepripada do uvahy, kedze ta prasklina nesplna ani jednu z dvoch podmienok Hornetu - je s veeelkym prehladom vacsia ako dvojeurova minca a je hned pri okraji skla
Ono tu prasklinu tam mam uz skoro rok a pol a ziadne rozsirenie som za ten cas nepostrehol. Kym si teda nezmysli, ze by mohla zacat rast, necham ju tam odpocivat. Potom ma uz vymena neminie.
Ked je to vacsie nez dvojeurovka tak ti mozu dat zeleny pokutu.
Kufor.. Its up to U ako sa hovori..ale pokym sa nehybe tak je dobre a netreba to radsej ani spominat!
ale ked sa zacne rozsirovat tak mozes rovno vymienat
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 18:07)
to je chore co oni stvaraju
//autoeditácia príspevku (27 Sep 2014, 18:07)
to vazne?? to by som chcel vidiet ale ako by si to meraliwladas napísal:Ked je to vacsie nez dvojeurovka tak ti mozu dat zeleny pokutu.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chory si akurat tak Ty a Tvoje prispevky...