Hostovanie servera na TMN
Hostovanie servera na TMN
Ahoj, nenašiel by sa tu niekto, kto by hostoval moj server na TrackManiu Nations? Nemusel by byť nonstop, ale čím častejšie, tým lepšie. Ja nemôžem, lebo nemám vhodné pripojenie. Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) Ak sa tu nájde niekto taký, nech odpíše.
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hostovanie servera na TMN
ja poznam typka čo predava serveri a bere za to love a ma to pustene non-stop a na linixe proste na serverovom PC a s vysokym pripojením! tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenuMAker napísal:Ahoj, nenašiel by sa tu niekto, kto by hostoval moj server na TrackManiu Nations? Nemusel by byť nonstop, ale čím častejšie, tým lepšie. Ja nemôžem, lebo nemám vhodné pripojenie. Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) Ak sa tu nájde niekto taký, nech odpíše.
Re: Hostovanie servera na TMN
cenu ti uz napisal:chronix napísal:...tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenu
Kód: Vybrať všetko
Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) Re: Hostovanie servera na TMN
Pochybujem, ze na to budem mat, ale skus sa ho opytat.chronix napísal:ja poznam typka čo predava serveri a bere za to love a ma to pustene non-stop a na linixe proste na serverovom PC a s vysokym pripojením! tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenu