Hostovanie servera na TMN

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MAker
Light Expert
Light Expert

Hostovanie servera na TMN

Príspevok od používateľa MAker »

Ahoj, nenašiel by sa tu niekto, kto by hostoval moj server na TrackManiu Nations? Nemusel by byť nonstop, ale čím častejšie, tým lepšie. Ja nemôžem, lebo nemám vhodné pripojenie. Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) Ak sa tu nájde niekto taký, nech odpíše.
chronix
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hostovanie servera na TMN

Príspevok od používateľa chronix »

MAker napísal:Ahoj, nenašiel by sa tu niekto, kto by hostoval moj server na TrackManiu Nations? Nemusel by byť nonstop, ale čím častejšie, tým lepšie. Ja nemôžem, lebo nemám vhodné pripojenie. Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) Ak sa tu nájde niekto taký, nech odpíše.
ja poznam typka čo predava serveri a bere za to love a ma to pustene non-stop a na linixe proste na serverovom PC a s vysokym pripojením! tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenu
roman3x
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

chronix napísal:...tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenu
cenu ti uz napisal:

Kód: Vybrať všetko

Ako odmenu môžem ponúknuť iba členstvo v mojom tíme a hviezdu (a samozrejme práva administrátora na serveri) 
MAker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MAker »

chronix napísal:ja poznam typka čo predava serveri a bere za to love a ma to pustene non-stop a na linixe proste na serverovom PC a s vysokym pripojením! tak ak by si mal zaujem by som sa ho mohol spytat na cenu
Pochybujem, ze na to budem mat, ale skus sa ho opytat.
Napísať odpoveď