Ahoj vie mi niekto poradit??Stratil som CD od HP PSC 1610 a neviem najst Director na spravu skenera a pod. Jedine co mam tak je to driver a HP zonz image co som stiahol z oficialnej stranky HP okolo 500 Mb.
Kto vie ako a kde to najst budem vdacny
HP director
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
No ja neviem asi sme sa vazne nepochopili ale... K multifunkčnemu zariadeniu si dostal CD na ktorom su ovladace + software teda tie 2 programy jeden na upravu foto a druhy na obsluhu scanera.
No a ja sa ti snazim vysvetlit že ten image co si stiahol z oficialnej stranky HP je vlastne to CD komletne s ovladacmi a programamy.
Treba ho len stiahnut a napalit na CD a vlastne budes mat kopiu toho CD co si dostal k multifunkcnemu zariadeniu.
A este jedno riesenie je ked s tymto nepochodis stiahnut si program ktory dokaze obsluhovat rozne scanery aj HP a je prehladnejsi a ma viac moznosti ako ten original HP Director.
Napriklad VueScan Professional Edition.
No a ja sa ti snazim vysvetlit že ten image co si stiahol z oficialnej stranky HP je vlastne to CD komletne s ovladacmi a programamy.
Treba ho len stiahnut a napalit na CD a vlastne budes mat kopiu toho CD co si dostal k multifunkcnemu zariadeniu.
A este jedno riesenie je ked s tymto nepochodis stiahnut si program ktory dokaze obsluhovat rozne scanery aj HP a je prehladnejsi a ma viac moznosti ako ten original HP Director.
Napriklad VueScan Professional Edition.
No praveze som nic nenapaloval,tam bol rovno software na tej domovskej stranke HP ku stiahnutiu.Co som si myslel,ze tiez tam budu 2 programi co som mal na tom CD ale bol tam iba ten na upravu fotiek.Samozrejme pocitac mi scener nasiel ale je to ten XP program co je na nic.
No skusim ten tvoj software a uvidime.
Inac dik za radu,cenim si to.
No skusim ten tvoj software a uvidime.
Inac dik za radu,cenim si to.
-
vladenko007
VIP