HP director

Informácie o software, ankety...
milosman1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

HP director

Príspevok od používateľa milosman1 »

Ahoj vie mi niekto poradit??Stratil som CD od HP PSC 1610 a neviem najst Director na spravu skenera a pod. Jedine co mam tak je to driver a HP zonz image co som stiahol z oficialnej stranky HP okolo 500 Mb.

Kto vie ako a kde to najst budem vdacny
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Mam pocit ze ten image ked si napalis na CD tak to mas vlastne nahradu za to tvoje stratene CD. Malo by sto obsahovat ovladace aj programy.

Ak to je klasicky image, tak ho napal klasicky cez napr. nera napalit image subor s disku.
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Asi si ma nepochopil mam iba nainstalovany driver aj zoneImage photo=program,ale na cdcku som mal 2 programi jeden na spravu fotiek a albumov to je ten zone ImagePhoto a druhy na spravu skenera,tlaciarne a to je ten direktor a ten neviem nikde najst ani na oficialnej stranke HP,proste nikde.
vladenko007
VIP
VIP

No ja neviem asi sme sa vazne nepochopili ale... K multifunkčnemu zariadeniu si dostal CD na ktorom su ovladace + software teda tie 2 programy jeden na upravu foto a druhy na obsluhu scanera.
No a ja sa ti snazim vysvetlit že ten image co si stiahol z oficialnej stranky HP je vlastne to CD komletne s ovladacmi a programamy.
Treba ho len stiahnut a napalit na CD a vlastne budes mat kopiu toho CD co si dostal k multifunkcnemu zariadeniu.

A este jedno riesenie je ked s tymto nepochodis stiahnut si program ktory dokaze obsluhovat rozne scanery aj HP a je prehladnejsi a ma viac moznosti ako ten original HP Director.
Napriklad VueScan Professional Edition.
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

No praveze som nic nenapaloval,tam bol rovno software na tej domovskej stranke HP ku stiahnutiu.Co som si myslel,ze tiez tam budu 2 programi co som mal na tom CD ale bol tam iba ten na upravu fotiek.Samozrejme pocitac mi scener nasiel ale je to ten XP program co je na nic.

No skusim ten tvoj software a uvidime.

Inac dik za radu,cenim si to.
p.p.eter
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa p.p.eter »

hmmm, ja by som potreboval keby mi niekto uploadol ovladac od tejto tlaciarne, tiez nemam CD a z oficialnej stranky mi to taha zavratnou ryhclostou 2kbit/s... cize by som to nestiahol ani pre svoje pravnucata :( pomozte ak mate ako pls
vladenko007
VIP
VIP

Ja by som ti to aj upol ale mam slabý upload.
Napis sem aj na aký operacny a ktorý subor lebo je tam

HP PSC Full Feature Software and Drivers ten ma 427MB

a je tam aj len ovladač
HP Photosmart Printer Driver a ten ma 39.75MB

mozno sa tu najde niekto kto ti to upne trebars na rapid. :)
Napísať odpoveď