hracske PC vs PS3
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: hracske PC vs PS3
DeJF - debilné je tu niečo iné, nie tá štatistika. To je wiki štatistika a sú tam tituly, ktoré sa predali nad milión kusov. Avšak to Ti samozrejme nedošlo, také asi nedovoluje microsoft policy.
-
DeJF
Addict
Ja len vravím to,že si ju nedál celú ale len po desiaty bod ^^
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_be ... ideo_games
Síce tam je už len jedna exluzivita ale i to je niečo
...btw to je smutné že ludia kupujú gaystationa len kvoli exluzivitám

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_be ... ideo_games
Síce tam je už len jedna exluzivita ale i to je niečo
...btw to je smutné že ludia kupujú gaystationa len kvoli exluzivitám
-
uplink
VIP
zakývaj si ešte. A kvôli čomu kupujú x-box 360? Aha kvôli tomu aby si mohli zahrať najnovšie tituly s osekanými detailami, v podradnom rozlíšení bez antialiasingu, bez DX 10 a 11 efektov, bez tony ďalších inštrukcií, ktoré proste tieto šroty neobsahujú. Aha, prepáč, to je výborný dôvod. Btw. pre všetkých tupcov čo si kupujú konzoly, lebo by im to na PC sekalo. Nie nesekalo by Vám to. Dajte si rozlíšenie 1280 x 720 [ako fičí 90% crapbox a PS3 hier] dajte si medium detaily, vypnite antialiasing a máte hernú konzolu aj na PC za 400 eur. Way You go. high five!
človek čo hrá vec čo je na PC na crapboxe je barbar, čo viac k tomu dodať, asi len toľko.rochedo napísal:Btw tu je pekne vidiet na tom rebricku ze na ps3 u ludi prevladaju exkluzivity co je aj tvoj pripad a pri xboxe tie exkluzivity nemaju az taky vplyv kedze je tam viac rozsireny multiplatform...
Sorry ale to je megapi*ovina. Ked mi nejde o grafiku tak preco by som mal investovat do solidnej hernej zostavy ked to iste mozem zahrat pohodlne rozvaleny na gauci a bez hocijakych problemov ?
-
hojko
Site Admin
Suhlasim s rochedom. Ked si chce niekto zahrat, kupi si X-Box 360 za 200 eur a ma pokoj, lebo vie, ze si tu hru zahra. Na co ma kupovat pocitas za 800 eur a potom o dva roky robit upgrade, aby si mohol zahrat nove hry, kedze na X360 mu to aj tak pojde??? Mam pocit, ze gamer je u teba uplink len ten, kto hrava na PC Counter-Strike 
-
uplink
VIP
hojko hral si na PS3, alebo crapboxe niekedy halo, gow, haze, killzone a pod? A hral si niekedy nejakú FPS na PC? Ak áno, tak vieš že hrať s myškou, alebo ovládaćom je nebe a dudy. Aj keď sa na ovládači naučíš, nikdy to nie je ten istý zážitok ako s keyboardom a myškou. Ale toto pochopí len hc gamer, nie konzolová lama.
ja hrám hry z PC rozvalený na gauči bez problémov s bonusom peknou grafikou a bez obmedzení konzoly. A ináč, každému ide o grafiku, len kto ju nemôže mať bude písať peachoviny že mu o ňu nejde. To je to isté ako keby si povedal "ja nechcem zadarmo 2 milióny eur, mne stačí 500 mesačne". Je to proridzená ľudská vlastnosť, že chceme mať všetko krajšie. To čo si napísal je len žalostná výhovorka.rochedo napísal:Sorry ale to je megapi*ovina. Ked mi nejde o grafiku tak preco by som mal investovat do solidnej hernej zostavy ked to iste mozem zahrat pohodlne rozvaleny na gauci a bez hocijakych problemov ?
-
hojko
Site Admin
Nehral som, pretoze si vymenoval hry, ktore ma vobec nezaujimaju a nejake Halo som neskusal ani len na PC. Pre X360 mas controller na ktory mozes pripojit mys s klavesnicou a hrat hry na tom, stoji to tusim okolo 70 eur. Hry, ktore hram ja sa daju ovladat gamepadom, takze v tom problem nevidim. Okrem toho mam volant na ktorom si zahram zavodne hry, pretoze tie sa nedaju hrat na klavesnici, este ako tak sa daju hrat na analogovych pakach na gamepade.
BTW ake obmedzenie by mala mat v tvojom pripade konzola???
uplink: Hej lenze toto si nemoze dovolit kazdy PC hrac kdezto pri konzolach je to samozrejmost. 
-
uplink
VIP
pri konzoliach je to nutnosť. Btw. prečo nehrávajú pro hráči a vobec drvivá väčšina hráčov na TV? Lebo je to nepohodlné, je to fajn na takú tú "kinovú" zábavu, ale na dlhodobejšie hranie je LCD panel ako stvorený. Keď chceš hrať niečo seriózne [mmorgp, rpg] tak si zahráš na LCDčku. Ešte som jakživ až na pár extrémov nevidel hrať človeka baldurs gate, alebo nejaké RPG na konzolke. Tak isto Dragon Age Origins vyšiel aj na Crapbox aj na PS3 a keď má človek možnosť, vždy siahne po PC. Si bližšie, máš väčší rozhľad a viac detailov. Ale toto je téma na dlhšie.

prečítaj si tému a zistíš aké obmedzenia má crapbox. No nič chlapi idem spať, nie som hojko aby som tu strašil do rána do piatejhojko napísal:Nehral som, pretoze si vymenoval hry, ktore ma vobec nezaujimaju a nejake Halo som neskusal ani len na PC. Pre X360 mas controller na ktory mozes pripojit mys s klavesnicou a hrat hry na tom, stoji to tusim okolo 70 eur. Hry, ktore hram ja sa daju ovladat gamepadom, takze v tom problem nevidim. Okrem toho mam volant na ktorom si zahram zavodne hry, pretoze tie sa nedaju hrat na klavesnici, este ako tak sa daju hrat na analogovych pakach na gamepade.
s tymi predstavami o nakladoch na "hracske Pc" sa to prehana, pretoze za 1000€ uz clovek vie poskladat velmi slusny stroj.A ze je treba obcas upgradovat zelezo? ziaden problem, ved staci staru grafiku dalej predat a doplatit len ten rozdiel na novu, vobec to nemusi byt az taka financna samovrazda.. Ale takto sa spytam, co je to za platformu na ktoru prakticky vobec nie su strategie? To radsej stokrat radsej mat Pc kde mas kopce hier tych najrozlicnejsich zanrov, zatial co na konzoliach je to skoro vsetko na jedno kopyto.. Konzoly vznikli len preto, aby sa podchytili aj tie menej chapave deti co si nevedia ani jednu aktualizaciu na Pc stiahnut a mentalnym vrcholom je pre ne tuknut do jedneho velkeho tlacidla a potom uz len zurivo mixlovat s padom..

ja som si kupil PS3 koli tomu ze uz ma to po 20tich rokoch prestalo bavit stale upgadovat PC, stale sledovat aku musim mat grafiku, kolko RAM, aky procak ... , nehovoriac ze momentalne tam kde byvam ani nemam miesto na moje hracske PC to ostalo doma ved len klavesnica(G15) je vacsia jak moj notas
ano strategie na PS3 niesu(moj kamos asi pred 10timi rokmi tvrdil ze je to mrtvy zaner a trochu s nim suhlasim)
ano 3D strielacky sa lepsie ovladaju mysou(tiez ma prestali bavit po HL1)
hram takmer vylucne NHL(na PC to bola vzdy prva hra ktora sa instalovala) a potom si zahtam napr LBP, FF13 a podobne kusky
ako som pisal vysie chyba mi WoW ale ma prist FF14 a som na to hodne zvedavy
nie kazdemu vyhovuje konzola, nie kazdemu PC ale nevidim dovod si nadavat, ja som hral 20 rokov na PC teraz mam ani nie rok PS3, necitim sa horsie ani lepsie, len je pre mna hranie omnoho jednoduchsie - vezmem disk, strcim do mechaniky a hram, netrapi ma nic(ani to ze na PC za 50000kc budem mat lepsie detajly ako na PS3 za 8000kc)
ano strategie na PS3 niesu(moj kamos asi pred 10timi rokmi tvrdil ze je to mrtvy zaner a trochu s nim suhlasim)
ano 3D strielacky sa lepsie ovladaju mysou(tiez ma prestali bavit po HL1)
hram takmer vylucne NHL(na PC to bola vzdy prva hra ktora sa instalovala) a potom si zahtam napr LBP, FF13 a podobne kusky
ako som pisal vysie chyba mi WoW ale ma prist FF14 a som na to hodne zvedavy
nie kazdemu vyhovuje konzola, nie kazdemu PC ale nevidim dovod si nadavat, ja som hral 20 rokov na PC teraz mam ani nie rok PS3, necitim sa horsie ani lepsie, len je pre mna hranie omnoho jednoduchsie - vezmem disk, strcim do mechaniky a hram, netrapi ma nic(ani to ze na PC za 50000kc budem mat lepsie detajly ako na PS3 za 8000kc)
Mal si doma vobec nejaku konzolu ? Alebo len trepes blbosti... Na konzolach mas tiez strategie. To by som tiez mohol tvrdit ze na PC si nezahram bojovky. Co je imho 100x zabavnejsi zaner nez strategie, navyse ked hrate napr. wrestling styria..gogo956 napísal:s tymi predstavami o nakladoch na "hracske Pc" sa to prehana, pretoze za 1000€ uz clovek vie poskladat velmi slusny stroj.A ze je treba obcas upgradovat zelezo? ziaden problem, ved staci staru grafiku dalej predat a doplatit len ten rozdiel na novu, vobec to nemusi byt az taka financna samovrazda.. Ale takto sa spytam, co je to za platformu na ktoru prakticky vobec nie su strategie? To radsej stokrat radsej mat Pc kde mas kopce hier tych najrozlicnejsich zanrov, zatial co na konzoliach je to skoro vsetko na jedno kopyto.. Konzoly vznikli len preto, aby sa podchytili aj tie menej chapave deti co si nevedia ani jednu aktualizaciu na Pc stiahnut a mentalnym vrcholom je pre ne tuknut do jedneho velkeho tlacidla a potom uz len zurivo mixlovat s padom..![]()
A ta posledna veta., k tomu sa ani neoplati vyjadrit
-
uplink
VIP
rochedo - hral som na crapboxe, aj ps3 stratégie. Od command and conqueru, cez iné. Je to galiba a katastrofa. Jediná čo bola zaujímavá bola tá, kde si jednotky ovládal hlasom na PS3, ktorej meno som už aj zabudol. Pôvodne som PS3 kupoval kvôli FiFA versus XIII, ale tie bitky ma tiež bavia, koniec koncov mám aj nejaký ten wrestling, soulcalibur, virtua fightera, tekken a iné v zbierke. Avšak je jedna obrovská vec, čo mi žiadna konzola nebola schopná ponúknuť a to pohltiť ma atmosférou, ako to spravila napríklad séria Gothic, Baldurs Gate, Star Craft, WoW, Lineage 2 a pod. Preto ako som už vyššie písal, je konzolka vhodná na takú tú "kino" zábavu, ale nie na "seriózne" hranie, nemyslím tým len pro, ale aj to, keď sa chce človek seriózne do hry ponoriť a na chvíľku utiecť z reality. Bohu žiaľ, konzola mi zatiaľ taký zážitok neponúkla a to si dovolím tvrdiť že som prešiel drvivú väčšinu vlajkových titulov na oboch strojoch.
Ešte je jedno dobré využitie konzol, pre "partie" čo chcú okrem chlastania, podnikov, chát, vody, kín, čundrov a sekzovania vyskúšať aj niečo iné, tak je to fajn forma zábavy pre 4och ľudí. Ale to je asi tak všetko.
Ja osobne som teda nezažil ani jeden jediný titul pre PS3, alebo crapbox, ktorý by ma úplne vtiahol do deja, verím že prvý bude FiFA versus XIII a namále som mal pri God of War a Gears of War sérii, ale stále to bola len taká tá "lacná" konzolová zábava, oproti tomu aké pocity a emócie vo mne vzbudili niektoré rpg a mmorgp na PC.
Ku tomtu ešte dodám. Celkom by ma zaujímalo tých z Vás Čo máte crapbox, koľko máte originál titulov a ak ich je dosť, ako kruto ste preplatili hry na hardwari. Titul čo stojí na crapbox a ps3 70 eur stojí 50 na PC. Babka k babce, bude na nový PC. Len z osobných skúseností, do PS3 a x-box 360 hier som vrazil veľmi veľa. Myslím si že náklady na hw sa vyrovnajú v priebehu ani nie pol roka ak si chce človek nazaj zahrať na konzoly ako za nový PC. Už len pri 10tich tituloch [čo snáď každý majiteľ crapboxu má] je to 150-300 eur, čo je 1/3 nového herného PC.
Ešte je jedno dobré využitie konzol, pre "partie" čo chcú okrem chlastania, podnikov, chát, vody, kín, čundrov a sekzovania vyskúšať aj niečo iné, tak je to fajn forma zábavy pre 4och ľudí. Ale to je asi tak všetko.
Ja osobne som teda nezažil ani jeden jediný titul pre PS3, alebo crapbox, ktorý by ma úplne vtiahol do deja, verím že prvý bude FiFA versus XIII a namále som mal pri God of War a Gears of War sérii, ale stále to bola len taká tá "lacná" konzolová zábava, oproti tomu aké pocity a emócie vo mne vzbudili niektoré rpg a mmorgp na PC.
K+gogo956 napísal:s tymi predstavami o nakladoch na "hracske Pc" sa to prehana, pretoze za 1000€ uz clovek vie poskladat velmi slusny stroj.A ze je treba obcas upgradovat zelezo? ziaden problem, ved staci staru grafiku dalej predat a doplatit len ten rozdiel na novu, vobec to nemusi byt az taka financna samovrazda.. Ale takto sa spytam, co je to za platformu na ktoru prakticky vobec nie su strategie? To radsej stokrat radsej mat Pc kde mas kopce hier tych najrozlicnejsich zanrov, zatial co na konzoliach je to skoro vsetko na jedno kopyto.. Konzoly vznikli len preto, aby sa podchytili aj tie menej chapave deti co si nevedia ani jednu aktualizaciu na Pc stiahnut a mentalnym vrcholom je pre ne tuknut do jedneho velkeho tlacidla a potom uz len zurivo mixlovat s padom..![]()
Ku tomtu ešte dodám. Celkom by ma zaujímalo tých z Vás Čo máte crapbox, koľko máte originál titulov a ak ich je dosť, ako kruto ste preplatili hry na hardwari. Titul čo stojí na crapbox a ps3 70 eur stojí 50 na PC. Babka k babce, bude na nový PC. Len z osobných skúseností, do PS3 a x-box 360 hier som vrazil veľmi veľa. Myslím si že náklady na hw sa vyrovnajú v priebehu ani nie pol roka ak si chce človek nazaj zahrať na konzoly ako za nový PC. Už len pri 10tich tituloch [čo snáď každý majiteľ crapboxu má] je to 150-300 eur, čo je 1/3 nového herného PC.
-
Geogomeogo
Light Professional
Odpoved k tvojej otazke: 14 hier na Xko - vsetko original
+ 1 rok GOLD
A teraz ja dam jednu otazku: Najdi mi nejaky rozdiel medzi nejakou hrou, kde ma tebou tzv. Crapbox horsi vykon ako MediaStation, napr AC2? AC 2 na Xko vlastnim a PS3kovu verziu som si pozical od kamosa. Nevidel som jediny rozdiel! Ved predsa, PS3 je nabuchany stroj teraz celkom vykonneho PCka, ved kolko do toho vyvojari vlozili prace, no nie? :O Zatial co xbox je starucicka konzola, ktora ma v sebe HW za 100E.
A teraz ja dam jednu otazku: Najdi mi nejaky rozdiel medzi nejakou hrou, kde ma tebou tzv. Crapbox horsi vykon ako MediaStation, napr AC2? AC 2 na Xko vlastnim a PS3kovu verziu som si pozical od kamosa. Nevidel som jediny rozdiel! Ved predsa, PS3 je nabuchany stroj teraz celkom vykonneho PCka, ved kolko do toho vyvojari vlozili prace, no nie? :O Zatial co xbox je starucicka konzola, ktora ma v sebe HW za 100E.
uplink: to ze teba nedokazala ani jedna hra pohltit tak to nie je moj problem. Ja vlastnim aj konzolu a celkom postacujuci pocitac. Mam len 19" monitor cize vsetky veci mi idu na max. detailoch. A to je jasne ze na PC ta pohltilo RPG. Ved to je jeden z hl. prvkov RPG, aby ta to dokazalo vtiahnut do hry.
Ja som nikde netvrdil ze na konzolach su kvalitne strategie. Najlepsia RTS ktoru najdes na konzole imho je Halo Wars, ostatne sa nechytaju. Kedze je to exkluzivne tak na PS3 to nezahras.
Mna napr. v poslednom case uplne pohltilo FFXIII, mam tam odohratych uz 50 hodin a stale ma to dokaze bavit, ked vidim tie perfektne cutsceny a neustale ma ten dej taha dopredu. Tie postavy su tam prepracovane do najmensich detailov.
A k tym originalkam: Na xko nemam ani jednu, ale to som aj hovoril ze naco mam kupovat originalku ked slovensko neni podporovane ako ofic. krajina pre Live-ko. Ja by som radsej kupoval Arcade veci.
Na PC som nestiahol ziadnu hru asi cca 2 roky. A kedze mam konzolu flashnutu tak do nej nebudem pchat originalky.
Ja som nikde netvrdil ze na konzolach su kvalitne strategie. Najlepsia RTS ktoru najdes na konzole imho je Halo Wars, ostatne sa nechytaju. Kedze je to exkluzivne tak na PS3 to nezahras.
Mna napr. v poslednom case uplne pohltilo FFXIII, mam tam odohratych uz 50 hodin a stale ma to dokaze bavit, ked vidim tie perfektne cutsceny a neustale ma ten dej taha dopredu. Tie postavy su tam prepracovane do najmensich detailov.
A k tym originalkam: Na xko nemam ani jednu, ale to som aj hovoril ze naco mam kupovat originalku ked slovensko neni podporovane ako ofic. krajina pre Live-ko. Ja by som radsej kupoval Arcade veci.
Na PC som nestiahol ziadnu hru asi cca 2 roky. A kedze mam konzolu flashnutu tak do nej nebudem pchat originalky.
-
uplink
VIP
Rochedo - mňa osobne Fifa nudí, vzhľadom na to že som prešiel skoro všetky diely série. Je to stále o tom istom. Zdĺhavé boje a nuda. Pre mňa je konzola len nástroj zábavy pre viacerých a kino zábavka tým to hasne.
Geogomeogo - nikde som nehovoril že PS3 má krajšiu, alebo horšiu grafiku v tituloch. Len som písal že má vyšśí potenciál. Zrovnávam crapbox a PS3 s PC. Tam som písal o ošklbanej grafike, ktorá je evidentná. PS3 má len vyšší potenciál mať krajšiu grafiku, ako to dokázala vo svojich vlajkových tituloch, to je všetko.
Geogomeogo - nikde som nehovoril že PS3 má krajšiu, alebo horšiu grafiku v tituloch. Len som písal že má vyšśí potenciál. Zrovnávam crapbox a PS3 s PC. Tam som písal o ošklbanej grafike, ktorá je evidentná. PS3 má len vyšší potenciál mať krajšiu grafiku, ako to dokázala vo svojich vlajkových tituloch, to je všetko.
Geogomeogo: Ked je hra vyvijana ako multiplatform hra, tak je logicke, ze budu rozdiely v nich minimalne, lebo to optimalizuju pre obe konzoly naraz. Skor je vidno rozdiel v exkluzivnych tituloch, kde makaju len na jednom zeleze a nemusia sa zapodievat niecim inym. Kazdopadne Xbox ma lepsie frameraty ako PS3 v multiplatform tituloch.
Uplink: Mna osobne napriklad Killzone 2 dej pohltil a tu hru som prechadzal so zatajenym dychom.
Rochedo: A potom PCckari nadavaju, ze hry zacinaju vychadzat viac na konzoly, alebo ako porty z konzol a nie primarne na PC. Ked si kazdy druhy hru stiahne a crackne. Ked firma ma skor stratu ako zisk z nejakej platformy, tak ju asi skusi vypustit a uvidi, ci nebude zisk vacsi na platformach, kde boli zisky omnoho vacsie, kvoli malej miere piratstva. Flashnutych Xboxov je stale vcelku malo najma kvoli tomu, ze existuje aj hromada ludi, co si radsej kupi original a predplati multiplayer a zahra si s kamosmi aj vtedy, ked ich nema bezprostredne pri sebe. Napriklad si neviem predstavit band contest dvoch "kapiel" v jednej obyvacke, ked sa ludia dohodnu hrat proti sebe.
Uplink: Mna osobne napriklad Killzone 2 dej pohltil a tu hru som prechadzal so zatajenym dychom.
Rochedo: A potom PCckari nadavaju, ze hry zacinaju vychadzat viac na konzoly, alebo ako porty z konzol a nie primarne na PC. Ked si kazdy druhy hru stiahne a crackne. Ked firma ma skor stratu ako zisk z nejakej platformy, tak ju asi skusi vypustit a uvidi, ci nebude zisk vacsi na platformach, kde boli zisky omnoho vacsie, kvoli malej miere piratstva. Flashnutych Xboxov je stale vcelku malo najma kvoli tomu, ze existuje aj hromada ludi, co si radsej kupi original a predplati multiplayer a zahra si s kamosmi aj vtedy, ked ich nema bezprostredne pri sebe. Napriklad si neviem predstavit band contest dvoch "kapiel" v jednej obyvacke, ked sa ludia dohodnu hrat proti sebe.
môžte sa tu hádať koľko chcete
každý vie že hry sa najlepšie hrajú na pc , je mi jedno čo poviete/napíšete je to pravda. ale prečo nie pc? Lebo treba upgrade a ten stojí dosť peňazí
prečo xbox? pretože je lacný + je naňho kopec titulov a to najhlavnejšie - staršie verzie sa dali flashnúť
prečo ps3? pretože ponuka exkluzívny titulov ako uncharted a motorstorm nenechá chladného nikoho (ani hojka
)
osobny názor? kúpiť xbox elite dať flashnúť a hrať sa, kebyže zarábam tak by som si na 99,9% kúpil ps3 alebo robil pravidelne každé 2-3 roky upgrade pc
//áno idem si davať FLASH, postupom času plánujem kúpiť xbox s JTAGom
prečo xbox? pretože je lacný + je naňho kopec titulov a to najhlavnejšie - staršie verzie sa dali flashnúť
prečo ps3? pretože ponuka exkluzívny titulov ako uncharted a motorstorm nenechá chladného nikoho (ani hojka
osobny názor? kúpiť xbox elite dať flashnúť a hrať sa, kebyže zarábam tak by som si na 99,9% kúpil ps3 alebo robil pravidelne každé 2-3 roky upgrade pc
//áno idem si davať FLASH, postupom času plánujem kúpiť xbox s JTAGom
LOL ina diskusia sa tu rozmohla... som normalne chvilu rozmyslal ci nie som na sectore...
HRACSKE PC VS PS3 = urcite PC. Pre mna osobne konzoly umreli po prichode generacie PS2 (+xbox, gamecube). Ale co sa neda upriet xboxu je gamepad. Zo zaciatku som nedal na dual shock dopustit ale xbox gamepad ma skutocne prekvapil. Jednak sa na nom skvele hra a tiez nostalgia = podobnost s dreamcast gamepadom
.
HRACSKE PC VS PS3 = urcite PC. Pre mna osobne konzoly umreli po prichode generacie PS2 (+xbox, gamecube). Ale co sa neda upriet xboxu je gamepad. Zo zaciatku som nedal na dual shock dopustit ale xbox gamepad ma skutocne prekvapil. Jednak sa na nom skvele hra a tiez nostalgia = podobnost s dreamcast gamepadom
rochedo
musim sa priznat ze nemam doma konzolu, ale poznam ludi co su zatazeni na strategie a konzolu maju a hovoria ze konzolove verzie vecsinou nemavaju taku dobru hratelnost ako tie Pc-ckove.
Celkovo stale nechapem tomu principu, ze mat konzolu + šrot Pc, ked clovek moze mat nadupane Pc kde moze robit VSETKO a za iba malo vecsiu cenu. Neviem si predstavit, ze teraz som na nete,stahujem film,alebo si citam nejake Pdfko na Pc a zrazu dostanem chut na hru, tak si si musim ist zapnut konzolu a vsetko s tym spojene. NACO? pytam sa..Ked na PC mozes robit asi tak milion inych veci a vsetko na jednom stroji..
musim sa priznat ze nemam doma konzolu, ale poznam ludi co su zatazeni na strategie a konzolu maju a hovoria ze konzolove verzie vecsinou nemavaju taku dobru hratelnost ako tie Pc-ckove.
Celkovo stale nechapem tomu principu, ze mat konzolu + šrot Pc, ked clovek moze mat nadupane Pc kde moze robit VSETKO a za iba malo vecsiu cenu. Neviem si predstavit, ze teraz som na nete,stahujem film,alebo si citam nejake Pdfko na Pc a zrazu dostanem chut na hru, tak si si musim ist zapnut konzolu a vsetko s tym spojene. NACO? pytam sa..Ked na PC mozes robit asi tak milion inych veci a vsetko na jednom stroji..