PS3 ma browser, Xbox nema. Na xboxe si mozes pocas hry pustat svoju hudbu. Ale ako uz bolo spominane tak konzola je cisto na hranie tak od toho nemozes ocakavat rovnake funkcie ako na PC.gogo956 napísal:rochedo
napr. ked hram obcas na PC, tak si vypnem hudbu v hre a zapnem si nejaku vlastnu mp3 cez Winamp. Alebo hram a ma napadne ze chcem ist sa hned pozriet na nieco na nete, tak len vyskocim z hry, zapnem Firefox, a o chvilu hned zase skocim do hry tam kde som prestal.. To sa na konzole tiez da?
hracske PC vs PS3
Re: hracske PC vs PS3
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hudbu si možeš vypnut v hre i na Xboxe . Vlastnú hudbu si možeš zapnút i na xboxe bez toho aby si mal tú hudbu v xboxe,na usb kluči alebo na cdčku . V v pc si nastaviš zdielanie medii a bud sa pc spojí s xboxom cez wifi alebo priamo cez kábel a je to (stačí mať pc a xbox v jednej sieti) . Velmi dobrá vec,nemusiš filmy napalovať,dávat ich na klúč ,stačí keď ich jednoducho skopíruješ do zložiek v dokumentoch (Filmy do Filmov,hudbu do hudby a tak.)gogo956 napísal:rochedo
napr. ked hram obcas na PC, tak si vypnem hudbu v hre a zapnem si nejaku vlastnu mp3 cez Winamp. Alebo hram a ma napadne ze chcem ist sa hned pozriet na nieco na nete, tak len vyskocim z hry, zapnem Firefox, a o chvilu hned zase skocim do hry tam kde som prestal.. To sa na konzole tiez da?
Keď sa hráš na konzoliach nieje problem hru pauznút a skočit na pc a pozreť si dačo na nete , a potom sa vrátit spať na konzolu
-
uplink
VIP
DeJF - to čo si napísal je peachovina na ntú. PS3 bola v drvivej väčšine kupovaná svojej doby ako najlacnejší stolný blu-ray prehrávač, mnohí ju používajú ako primárny web browser. Zato že crapbox je o tieto funkcie ochudobnený nemusíš znižovať aj PS3 na jeho úroveň. Si stačí len pozrieť témy po fóre kde ľudia uvažujú medzi PSPčkom a iPodom na mp3 a filmy. Konzola nemá byť tupý herný nástroj, ale má byť multimediálnym centrom, aspoň tak nejak sa o nej vyjadrilo CEO Sony. Takže smiať sa môžeš akurát tak na vlastnej obmedzenosti a kývať si môžeš leda tak do zrkadla.
To ze si to ludia kupovali kvoli prehravacu lebo na tom nebolo co hrat tak to neznamena ze je to zariadenie primarne na sledovanie bluray veci. Herna konzola bude vzdy len a len na hranie.
tak s tym nesuhlasim, ja som sa rozhodoval mezdi xboxom a ps3 a vyhralo ps3 vdaka BR, kedze som kupoval fullhd tvrochedo napísal:To ze si to ludia kupovali kvoli prehravacu lebo na tom nebolo co hrat tak to neznamena ze je to zariadenie primarne na sledovanie bluray veci. Herna konzola bude vzdy len a len na hranie.
pouzivam konzolu na prehravanie filmov skoro tak isto casto ako na hry a kebyze moja telka nevie citat filmy z usb tak by to bolo este castejsie, kedze ps3 to ma tiez, ale zase naco zapinat ps3 ked to podporuje priamo televizor
browsit na ps3 si ale predstavit neviem, neskusal som ale predsalen na to je podla mna pocitac, skor to vidim ako nudzovku(nemam na mysli samozrejme ps3 s linuxom)
-
uplink
VIP
Na PS3 sa krásne browsuje, ak máš myš a klávesnicu, tak ako pri PC. Svojej doby keď som hrával často motorstorm, tak mi ľudia posielali správy ako diví, lebo mali klávesnicu a myš, kľudne aj počas hry.
už Ti chýba len Lko na čele a budeš kompletný.rochedo napísal:To ze si to ludia kupovali kvoli prehravacu lebo na tom nebolo co hrat tak to neznamena ze je to zariadenie primarne na sledovanie bluray veci. Herna konzola bude vzdy len a len na hranie.
-
DeJF
Addict
...ako raz jeden napisal (nebudem menovať
) "Aspon vidim ze to co sa pise na sectore o PS3 Gummy bears a PS3 brainwashingu tak to bude realita." .. suhlasim snim .
a končim v tejto teme lebo nema sa cenu tu hádať

a toto dokazuje len realitu . čo povie ceo sony tak to je k*rva posvatneKonzola nemá byť tupý herný nástroj, ale má byť multimediálnym centrom, aspoň tak nejak sa o nej vyjadrilo CEO Sony.
a končim v tejto teme lebo nema sa cenu tu hádať
uplink: nieco pre teba http://www.eurogamer.net/articles/2010- ... ail-on-ps3
-
uplink
VIP
rochedo - paráda, porovnávaš kopu hnoja s kopou hnoja čo má o pár múch menej. Už dávnejšie som sa vyjadroval o tom že PS3 a crapbox sú staré šroty, ktorým chýba pamäť, inštrukcie, rýchlosť a pod. A navyše neviem čo sem pletieš nejaký stupídny článok ohľadom mafie II. Keď si taký múdry, tak si pozri na PS3ke God of War III, Metal Gear Solid, alebo Uncharted 2 a potom zaplač nad tým, čo crapbox vo verzii 360 v živote nedokáže. Je nad nebesá známe a jasné, že na PS3 sa vyvíja ťažšie, avšak dokáže dať hrám oveľa viac. Keď sú vývojari babráci, tak to dopadne ako mafia, keď nie, tak ako mnou spomínané tituly.
nn to dokazuje len Tvoju neskonalú tuposť a obmedzenosť. To je všetko. Keď raz jedinec nevie pochopiť že konzola bola mienená ako multimediálne centrum a nie len ako tupý nástroj na hry, tak sa s ním nedá viesť komunikácia na úrovni.
-
DeJF
Addict
Možno tak ten tvoj gaystation,xbox je konzola na hranie,filmy a hudbu, a nie na koko*iny ktore možeš robit i na pc (browsovanie a pod.) 
..btw zase to iste dokola omielane sony-brainwashingovské reči okolo uncharted,gow .."zahraj si u2 a opadneš na kkt z tej grafiky"
..btw zase to iste dokola omielane sony-brainwashingovské reči okolo uncharted,gow .."zahraj si u2 a opadneš na kkt z tej grafiky"
-
uplink
VIP
tak trochu som dúfal že si budeš stáť za slovom. A zrazu gaystation a x-box je božstvo. Na rovinu, Tvoj úbohý x-box nesiaha žiadnemu gamerskému PC ani po členky, x-box 360 je niekoľko ročný odpad s 256 použiteľnej MB ram slabučkou výpočetnou silou a sr*čkovou grafikou, slabučkým výstupom a ešte chabejším herným podaním. Ak chceš viesť komunikáciu týmto smerom, nech sa páči, ja sa prispôsobím. Ty a rochedo mi prídete ako deti čo vyrastali na hrách z miletičky [tetris a all in one od čínanov] a hádajú sa ktorá z ich hier má o pixel naviac
Mne nemusis predstavovat PS3. Ty si si potom kupil PS3 kvoli 5-im exkluzivitam ? Velmi by ma zaujimalo ze co take na tom hrajes... Predpokladam ze mas nadupane PC, kedze konzoly su sroty tak urcite nebudes na konzole hravat multiplatform veci. Z toho mi vychadza ze to fakt mas len na tych 5 hier...
-
DeJF
Addict
Uplink ale pochop to že mna vobec nezaujma čo má konzola pod obalom,mna zaujma hlavne to že si tie hry možem zahrať bez problemov.Takže tie reči čo dávaš v každom druhom prispevku o tom ake su konzol stáre,zastarale ,nesiahaju žiadnemu pc ani po členky a podobne, mám uplne , ale velmi hlboko v riti 
//povedal sony-brainwashed boy ^^, ..svoju stolicu tahaj na ps3 forum,kde je dosť podobných brainwashed ps3 fanboyov ^^
//povedal sony-brainwashed boy ^^, ..svoju stolicu tahaj na ps3 forum,kde je dosť podobných brainwashed ps3 fanboyov ^^
-
uplink
VIP
DeJF - vzhľadom na to že Tvoje príspevky sú na úrovni mojej rannej stolice a úsudok je zaslepený ako beduín v púštnej búrke, tak budem Tvoje príspevky ignorovať. Ich výpovedná hodnota sa pohybuje niekde na bode mrazu, vzhľadom na to že máš zaujatý postoj bez vlastných skúseností umocnený nulovým rozhľadom a žiadnymi faktami.
A skoro by som zabudol, PS3 má 116 exkluzívnych titulov.
tu je odfotených pár z mojich 5 hier, fyi mám aj x-box 360. Narozdiel od Vás "plná huba prázdnych rečí" mám skúsenosti s obomi konzolami na približne rovnakej úrovni. Dôvod je jednoduchý, brácho ťahá x-box 360 hry, ja PS3. A áno, mám celkom obstojný gamerský PC na ktorom keď spustím hru v normálnych nastaveniach [rozumej tak ako bola hra navrhnutá a nie skresaná kvôli idiotským konzolám ktoré brzdia herný vývoj] tak tá hra aj nejako vyzerá a dá sa hrať a je z toho zážitok. Nie je to len pár zúbkatých modelov pokope.rochedo napísal:Mne nemusis predstavovat PS3. Ty si si potom kupil PS3 kvoli 5-im exkluzivitam ? Velmi by ma zaujimalo ze co take na tom hrajes... Predpokladam ze mas nadupane PC, kedze konzoly su sroty tak urcite nebudes na konzole hravat multiplatform veci. Z toho mi vychadza ze to fakt mas len na tych 5 hier...
A skoro by som zabudol, PS3 má 116 exkluzívnych titulov.
-
Geogomeogo
Light Professional
Daj tu zoznam tich exkluzivit. Som zvedavy 
//pozeral som zoznam exkluzivit na tebou tzv. crapbox - je ich 117
viac ako MediaStation
//pozeral som zoznam exkluzivit na tebou tzv. crapbox - je ich 117
-
uplink
VIP
Geogomeogo - google it out
a čo máte s tým kývaním, tak sa spoznáva člen klubu primitívov ktorý nič nevie a myslí si že je majster sveta. Poradím Ti "ps3 exclusive titles" a stačí tuknúť na wiki výsledok 
**retardované kývanie** a ktoré z tých exkluzivít na crapbox stoja za to? a počkať, až tri - GoW, halo a forza
wooooow paráda! s nimi spraví mikrošrot dieru do sveta.
Spravíme si mikroštatistiku:
X-box 360
Main article: List of best-selling Xbox 360 video games
The top ten Xbox 360 games.
1. Halo 3 (8.1 million)
2. Call of Duty: Modern Warfare 2 (7.479 million approximately)
3. Gears of War (5 million,may include PC version)
4. Gears of War 2 (5 million)
5. Grand Theft Auto IV (4.356 million approximately: 3.29 million in US
6. Call of Duty 4: Modern Warfare (4.226 million approximately: 3.04 million in US,
7. Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US
8. Halo 3: ODST (3 million)
9. Forza Motorsport 2 (2.674 million approximately)
300,000 in UK)
10. Fable II (2.6 million)
crapbox má TOP 10 predávaných hier
PS3
1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (4.74 million approximately)
2. Gran Turismo 5 Prologue (4.65 million)
3. Uncharted 2: Among Thieves (3.5 million)
4. MotorStorm (3.31 million)
5. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (3 million shipped as of December
6. LittleBigPlanet (3 million)
7. Grand Theft Auto IV (2.659 million approximately)
8. Final Fantasy XIII (2.6 million approximately)
9. Uncharted: Drake's Fortune (2.6 million)
10. Resistance: Fall of Man (2.5 million)
11. Killzone 2 (2 million)
12. inFamous ("nearly" 2 million)
13. Resident Evil 5 (1.58 million approximately)
14. Heavenly Sword (1.5 million)
15. Call of Duty 4: Modern Warfare
16. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (1.25 million)
17. God of War III (1.1 million in the US)
18. Heavy Rain (1.5 million)
19. MotorStorm: Pacific Rift (1 million)
20. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (1 million)
Aaaa multimedia station má 20 kusov v TOP selleroch, pre Teba ako crapbox fana zvýrazním boldom exkluzívne tituly PS3 a Xboxu. Je to 5 [crapbox] vs. 15 [ps3] exkluzívnych titulov. Paráda, hlavne že x-box je lepší
a je viac predaných kusov [kto vie prečo len hardwaru a nie aj hier
].
**retardované kývanie** a ktoré z tých exkluzivít na crapbox stoja za to? a počkať, až tri - GoW, halo a forza
Spravíme si mikroštatistiku:
X-box 360
Main article: List of best-selling Xbox 360 video games
The top ten Xbox 360 games.
1. Halo 3 (8.1 million)
2. Call of Duty: Modern Warfare 2 (7.479 million approximately)
3. Gears of War (5 million,may include PC version)
4. Gears of War 2 (5 million)
5. Grand Theft Auto IV (4.356 million approximately: 3.29 million in US
6. Call of Duty 4: Modern Warfare (4.226 million approximately: 3.04 million in US,
7. Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US
8. Halo 3: ODST (3 million)
9. Forza Motorsport 2 (2.674 million approximately)
300,000 in UK)
10. Fable II (2.6 million)
crapbox má TOP 10 predávaných hier
PS3
1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (4.74 million approximately)
2. Gran Turismo 5 Prologue (4.65 million)
3. Uncharted 2: Among Thieves (3.5 million)
4. MotorStorm (3.31 million)
5. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (3 million shipped as of December
6. LittleBigPlanet (3 million)
7. Grand Theft Auto IV (2.659 million approximately)
8. Final Fantasy XIII (2.6 million approximately)
9. Uncharted: Drake's Fortune (2.6 million)
10. Resistance: Fall of Man (2.5 million)
11. Killzone 2 (2 million)
12. inFamous ("nearly" 2 million)
13. Resident Evil 5 (1.58 million approximately)
14. Heavenly Sword (1.5 million)
15. Call of Duty 4: Modern Warfare
16. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (1.25 million)
17. God of War III (1.1 million in the US)
18. Heavy Rain (1.5 million)
19. MotorStorm: Pacific Rift (1 million)
20. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (1 million)
Aaaa multimedia station má 20 kusov v TOP selleroch, pre Teba ako crapbox fana zvýrazním boldom exkluzívne tituly PS3 a Xboxu. Je to 5 [crapbox] vs. 15 [ps3] exkluzívnych titulov. Paráda, hlavne že x-box je lepší
-
hojko
Site Admin
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pl ... on_3_games
Uplink sklamem ta, ale ked si divam ten zoznam exkluzivnych titulov, tak ma zaujala Formula One Championship Edition z 2007, Gran Turismo 5 + Prologue, MLB 10: The Show, Tiger Woods PGA Tour 11, Supercar Challenge. Ked to tak zhrniem, tak F1 je stara a teraz o mesiac ma vyjst novy titul pre PC, MLB je pre PC a X360 od 2K (MLB 2K10) a tak to beriem ako alternativu a golf s Woodsom je tiez aj na PC a X360, len neviem ci aj verzia 2010. Supercar Challenge mi ucaroval len nazov. Koniec koncov, jedinu exkluzivitu som si vybral Gran Turismo 5 a Prologue.
Uplink sklamem ta, ale ked si divam ten zoznam exkluzivnych titulov, tak ma zaujala Formula One Championship Edition z 2007, Gran Turismo 5 + Prologue, MLB 10: The Show, Tiger Woods PGA Tour 11, Supercar Challenge. Ked to tak zhrniem, tak F1 je stara a teraz o mesiac ma vyjst novy titul pre PC, MLB je pre PC a X360 od 2K (MLB 2K10) a tak to beriem ako alternativu a golf s Woodsom je tiez aj na PC a X360, len neviem ci aj verzia 2010. Supercar Challenge mi ucaroval len nazov. Koniec koncov, jedinu exkluzivitu som si vybral Gran Turismo 5 a Prologue.
-
uplink
VIP
Hojko, prečítaj si príspevok nad sebou a hlboko zaplač 
-
DeJF
Addict
Zabudol si na ODST
Inač troška debilne nie ? PS3 si dal 20 miestny rebriček a xbox iba 10 ,keby pokračuješ je tam ešte cca na trinástom mieste Forza 3 ^^.
Keď si vezmeme ten ps3 rebríček iba prvých 10 miest,a ostatné čo ide za nim si nevšimame tak xbox vyhrava
//Rochedo vystihol

Inač troška debilne nie ? PS3 si dal 20 miestny rebriček a xbox iba 10 ,keby pokračuješ je tam ešte cca na trinástom mieste Forza 3 ^^.
Keď si vezmeme ten ps3 rebríček iba prvých 10 miest,a ostatné čo ide za nim si nevšimame tak xbox vyhrava
//Rochedo vystihol
Btw tu je pekne vidiet na tom rebricku ze na ps3 u ludi prevladaju exkluzivity co je aj tvoj pripad a pri xboxe tie exkluzivity nemaju az taky vplyv kedze je tam viac rozsireny multiplatform...