Co som cital viacere nazory niektori si to nechali a po case to zmizlo ini si to dali chirurgicky odsat(vlastne je to tuk
Hrcka na zapasti/Ganglion
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hrcka na zapasti/Ganglion
asi 3 dni dozadu sa mi spravila mala hrcka an zapasti a cez google som zistil, ze je to ai presilenie zapastia (co by zodpovedalo) odborne ganglion.
Co som cital viacere nazory niektori si to nechali a po case to zmizlo ini si to dali chirurgicky odsat(vlastne je to tuk
). kazdopadne zbehnem za obvodnou dok. Mate s tim niekto skusenosti ako ste postupovali?
-
lekoklatik
VIP
Tak konečne viem čo to má kamarát na tom zápästí 
On má na zápästí už také "kopčeky" dva. Nič s tým nerobí. Zmizne mu to a potom sa to znovu objaví. Akurát včera nám ukazoval, že už má dvoch alienov
Opýtaj sa lekára ale myslím že to nie je nič hrozné. Kamaráta to ani nebolí ani nič. Jediné čo to robí je to, že to pridáva zvláštnosť tvojej ruke
/aspoň dúfam že je to jediné "riziko"/
On má na zápästí už také "kopčeky" dva. Nič s tým nerobí. Zmizne mu to a potom sa to znovu objaví. Akurát včera nám ukazoval, že už má dvoch alienov
-
pryja
Darca
Da sa to oodsat, ale neodstrani sa vsetko, cize po nejakom case sa to zase zvacsi a odsavanie treba opakovat. Ty to mas este cerstve, ale vraj to zacne neskor pri silnejsom dotyku alebo tlaku boliet. Moja segra ma take nieco na ruke a teraz si to ide dat vyrezat, lebo sa jej to zvacsilo. Je to raz-dva vonku, robi sa to v lokalke.
-
LLucia
Star
Mne sa nieco take urobilo na ruke (na predlakti, nie priamo na zapasti) pred par rokmi. Chodila som vtedy na masersky kurz a potom mi doslo ze to bolo z presilenia.
Bola som s tym u znameho na plastickej chirurgii, povedal ze by sa to aj dalo vybrat, ale ze podla neho tak ako sa to zjavilo, tak to aj zmizne. No a asi po dvoch tyzdnoch po hrcke nebolo ani stopy
Bola som s tym u znameho na plastickej chirurgii, povedal ze by sa to aj dalo vybrat, ale ze podla neho tak ako sa to zjavilo, tak to aj zmizne. No a asi po dvoch tyzdnoch po hrcke nebolo ani stopy
Ja mam tiez ganglion na zapasti (hore). Uz to tam mam cez dva roky a neprekaza mi to , iba prve mesiace. Nic som stym nerobil lebo som dufam ze mi to zmizne a ani ma to nebolelo / neboli. Uz som si nato zvykol a vadi mi iba vypytovanie sa ludi ze co je to
Vyrezat si nechcem preto lebo vraj na par mesiacov si so zapestim odpisany (basketbal neprichadza do uvahy, moj problem)...
Vyrezat si nechcem preto lebo vraj na par mesiacov si so zapestim odpisany (basketbal neprichadza do uvahy, moj problem)...