Ale hej, viem, že nie je najšťastnejšie riešenie PC práve pre túto situáciu, nad konzolou som ale pre občasné hranie dosiaľ neuvažoval, v súčasnom podnájme by som to mohol aj tak využiť len s monitorom od PC.
Hry player vs player
Re: Hry player vs player
Skúsili sme Rayman Legends, nie je to samozrejme čisto o co-op, ale zabávali sme sa na tom tak či tak, už sa ma dokonca frajerka pýtala, či si zahráme aj dnes
Ale hej, viem, že nie je najšťastnejšie riešenie PC práve pre túto situáciu, nad konzolou som ale pre občasné hranie dosiaľ neuvažoval, v súčasnom podnájme by som to mohol aj tak využiť len s monitorom od PC.
V prípade Switchu na tom nezáleží a ver mi, zabavíte sa a aj ona. A keď je monitor okupovaný, aj tak sa môže druhý hraťMuffi napísal:Skúsili sme Rayman Legends, nie je to samozrejme čisto o co-op, ale zabávali sme sa na tom tak či tak, už sa ma dokonca frajerka pýtala, či si zahráme aj dnes![]()
a co take hrate spolu na switchi?
Mário Karty 8 (úplne mega vec), Puyo Puyo Tetris, Overcooked ("kucharikovia") a Mario Party, Astro Bears Party...
Trochu sme skúšali Mário Rabbids Kingdom a Mário Odyssey, ale to častejšie hráme osve a dotahujeme sa kto čo lepšie urobil a objavil.
Celkovo manželku fakt chytili Mário hry.
Trochu sme skúšali Mário Rabbids Kingdom a Mário Odyssey, ale to častejšie hráme osve a dotahujeme sa kto čo lepšie urobil a objavil.
Celkovo manželku fakt chytili Mário hry.