Hry player vs player

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Hry player vs player

Príspevok od používateľa Muffi »

Skúsili sme Rayman Legends, nie je to samozrejme čisto o co-op, ale zabávali sme sa na tom tak či tak, už sa ma dokonca frajerka pýtala, či si zahráme aj dnes :D
Ale hej, viem, že nie je najšťastnejšie riešenie PC práve pre túto situáciu, nad konzolou som ale pre občasné hranie dosiaľ neuvažoval, v súčasnom podnájme by som to mohol aj tak využiť len s monitorom od PC.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Muffi napísal:Skúsili sme Rayman Legends, nie je to samozrejme čisto o co-op, ale zabávali sme sa na tom tak či tak, už sa ma dokonca frajerka pýtala, či si zahráme aj dnes :D
Ale hej, viem, že nie je najšťastnejšie riešenie PC práve pre túto situáciu, nad konzolou som ale pre občasné hranie dosiaľ neuvažoval, v súčasnom podnájme by som to mohol aj tak využiť len s monitorom od PC.
V prípade Switchu na tom nezáleží a ver mi, zabavíte sa a aj ona. A keď je monitor okupovaný, aj tak sa môže druhý hrať :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

a co take hrate spolu na switchi?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mário Karty 8 (úplne mega vec), Puyo Puyo Tetris, Overcooked ("kucharikovia") a Mario Party, Astro Bears Party...
Trochu sme skúšali Mário Rabbids Kingdom a Mário Odyssey, ale to častejšie hráme osve a dotahujeme sa kto čo lepšie urobil a objavil.

Celkovo manželku fakt chytili Mário hry.
Napísať odpoveď