HTC vs. HUAWEI
HTC vs. HUAWEI
Ahoj, premýšľam nad kúpou používaného telefónu do 70€. Rozhodujem sa medzi HTC Desire S - Huawei Ascend G300 - Huawei Ascend Y300. Porovnanie mám za sebou, som oboznámený s výhodami toho-ktorého telefónu, parametrom rozumiem. Zaujímalo by ma však ako je to s týmito telefónmi v praxi, ktorý z nich je podľa vašej skúsenosti najlepší a oplatí sa investovať doň? Príp. ak viete o nejakom inom, ktorý by bol zaujímavou voľbou v danej cenovej kategórii. Vďaka
Re: HTC vs. HUAWEI
G300 som mal a nebyt toho, ze nevedel dostatocne spolahlivo zvladat prehravanie hudby pocas zapnutej navigacie, mam ho doteraz. Y300 ma priatelka a ten je na tom s vykonom o poznanie lepsie, system bezi plynujejsie a sviznejsie. Z viacerych stran som pocul, ze Y300 je nachylny na poruchy, priatelke vsak nastastie zatial bezi bez problemov. Osobne povazujem za jeho minus vzhlad, to je ale uz vec subjektivna.
S Desire S skusenost nemam, ale pred par dnami som spominany G300 vymenil za Desire X a ten ti mozem odporucit vsetkymi desiatimi. Oproti S ma dvojjadro, vacsi displej a vraj je aj lahsi (bol som zvyknuty na pomerne tazky G300 a tento Desire mi zo zaciatku pripadal ako hracka
).. Do 70 € bude asi tazke ho zohnat, ale myslim, ze priplatit sa urcite oplati...
S Desire S skusenost nemam, ale pred par dnami som spominany G300 vymenil za Desire X a ten ti mozem odporucit vsetkymi desiatimi. Oproti S ma dvojjadro, vacsi displej a vraj je aj lahsi (bol som zvyknuty na pomerne tazky G300 a tento Desire mi zo zaciatku pripadal ako hracka
Desire S by som sa vyhol, ak zoženieš Y300 do ceny ktorá ti vyhovuje tak ho vezmi, poprípade ak ti stačí G300 a zoženieš ju tiež za fajn cenu, hlavná vec čo si daj pozor pri kúpe aby si si nekúpil telefón s pamätou Hynix (umierajú samé po nejakom čase a ak by si náhodou chcel flashnut Kitkat / jb poprípade odladenejšie ICS/GB to je iba urýchlenie smrti pamätí Hynix (samsung sú bez problémové môžeš flashovať koľko chceš)
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mam ho asi 3/4 roka a ziaden problem, prezil aj minimalne 10 padov a ani prasklina, znamy ho ma este o nieco dlhsie a tiez vsetko bez problemov...Kufor napísal:Z viacerych stran som pocul, ze Y300 je nachylny na poruchy, priatelke vsak nastastie zatial bezi bez problemov.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
s tym telefonom je to 50-50. ak sa ti do mesiaca nepokazi si zahojeny. Ak sa ti pokazi raz dovidenia..