HTC vs. HUAWEI

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
TheJester
Medium Expert
Medium Expert

HTC vs. HUAWEI

Príspevok od používateľa TheJester »

Ahoj, premýšľam nad kúpou používaného telefónu do 70€. Rozhodujem sa medzi HTC Desire S - Huawei Ascend G300 - Huawei Ascend Y300. Porovnanie mám za sebou, som oboznámený s výhodami toho-ktorého telefónu, parametrom rozumiem. Zaujímalo by ma však ako je to s týmito telefónmi v praxi, ktorý z nich je podľa vašej skúsenosti najlepší a oplatí sa investovať doň? Príp. ak viete o nejakom inom, ktorý by bol zaujímavou voľbou v danej cenovej kategórii. Vďaka
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: HTC vs. HUAWEI

Príspevok od používateľa Kufor »

G300 som mal a nebyt toho, ze nevedel dostatocne spolahlivo zvladat prehravanie hudby pocas zapnutej navigacie, mam ho doteraz. Y300 ma priatelka a ten je na tom s vykonom o poznanie lepsie, system bezi plynujejsie a sviznejsie. Z viacerych stran som pocul, ze Y300 je nachylny na poruchy, priatelke vsak nastastie zatial bezi bez problemov. Osobne povazujem za jeho minus vzhlad, to je ale uz vec subjektivna.

S Desire S skusenost nemam, ale pred par dnami som spominany G300 vymenil za Desire X a ten ti mozem odporucit vsetkymi desiatimi. Oproti S ma dvojjadro, vacsi displej a vraj je aj lahsi (bol som zvyknuty na pomerne tazky G300 a tento Desire mi zo zaciatku pripadal ako hracka :) ).. Do 70 € bude asi tazke ho zohnat, ale myslim, ze priplatit sa urcite oplati...
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Desire S by som sa vyhol, ak zoženieš Y300 do ceny ktorá ti vyhovuje tak ho vezmi, poprípade ak ti stačí G300 a zoženieš ju tiež za fajn cenu, hlavná vec čo si daj pozor pri kúpe aby si si nekúpil telefón s pamätou Hynix (umierajú samé po nejakom čase a ak by si náhodou chcel flashnut Kitkat / jb poprípade odladenejšie ICS/GB to je iba urýchlenie smrti pamätí Hynix (samsung sú bez problémové môžeš flashovať koľko chceš)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Kufor napísal:Z viacerych stran som pocul, ze Y300 je nachylny na poruchy, priatelke vsak nastastie zatial bezi bez problemov.
mam ho asi 3/4 roka a ziaden problem, prezil aj minimalne 10 padov a ani prasklina, znamy ho ma este o nieco dlhsie a tiez vsetko bez problemov...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

s tym telefonom je to 50-50. ak sa ti do mesiaca nepokazi si zahojeny. Ak sa ti pokazi raz dovidenia..
Napísať odpoveď