Zobral som zo skladu starší PC, ktorý bol vyradený kvôli problémom pravdepodobne s HDD a zaberal miesto. Všetky ostatné komponenty by mali byť funkčné, no za nič neručím. Teraz mi zaberá miesto doma a preto by som sa chcel zbaviť jednotlivých komponentov. Netuším akú cenu môžu mať jednotlivé komponenty a či vôbec nejakú majú. Preto nechávam na vás, aby ste navrhli ponuky a určite sa dohodneme. Preferujem osobné stretnutie (BA, PN, NM).
Konkrétne ide o:
GPU: Radeon HD4650 1GB GDDR2
Zdroj 400W - FSP Group INC., model FSP400-60THA(1PF)
AVC chladič s vetrákom pre CPU
Chladič s vetrákom pre GPU
Samostatný 4xUSB výstup + výstup pre reproduktory a mikrofón
Samostatný USB, miniUSB výstup, čítačka kariet
Je k tomu aj odstrojená skrinka, do ktorej pasujú všetky komponenty. Plechy si nechávam, ide vlastne len o kostru.
Detailnejšie info - viď foto.
-- 26 Jún 2013, 11:34 --
Vetráčik (na fotke so zdrojom) už neaktuálny.
I/P: Staršie PC komponenty
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P: Staršie PC komponenty
Predbežne ponúkam 15€ + pošta za dosku, ak by si vedel dať deň-dva na odskúšanie.
Dosku som dnes odoslal Thommas-ovi, takže je už tiež neaktuálna.
ahoj...
bol by záujem o procesor a ramky 2+1GB
ponúkam 33€ s poštou, platba na účet po odskúšaní
bol by záujem o procesor a ramky 2+1GB
ponúkam 33€ s poštou, platba na účet po odskúšaní
Procesor a RAMky rezervované pre Bulldozer-a.
procesor a ramky doma, všetko vyzerá byť OK
Úvodný príspevok aktualizovaný.
-- 15 Júl 2013, 15:43 --
Dnes prišli peniaze od Bulldozer-a. Zdroj, GPU a USB výstupy rezervované pre RoQa, čakám na dohodu ohľadom prevzatia.
-- 29 Aug 2013, 20:33 --
RoQa nereaguje na SS, takže grafická karta je znova aktuálna (zdroj už je preč).
Zároveň pridávam do ponuky skrinku Compucase 6A34 s regulátorom otáčok Akasa na 3 ventilátory.
-- 15 Júl 2013, 15:43 --
Dnes prišli peniaze od Bulldozer-a. Zdroj, GPU a USB výstupy rezervované pre RoQa, čakám na dohodu ohľadom prevzatia.
-- 29 Aug 2013, 20:33 --
RoQa nereaguje na SS, takže grafická karta je znova aktuálna (zdroj už je preč).
Zároveň pridávam do ponuky skrinku Compucase 6A34 s regulátorom otáčok Akasa na 3 ventilátory.