Ahojte,
ostal mi doma originálny win 7 home premium 32 bit SK , je možné ho predať ? Viem že je to OEM verzia , bola kúpená spolu s komponentami v roku 2010 / doklad o kúpe mám ( no tento rok sa doska po záruke pokazila , tým pádom sa menilo všetko , zbytok sa popredal a bola zakúpená 64 bit edícia )
Win 7 ostal v DVD obale na ktorom je aj nálepka.. Nedá sa s tým už nič robiť ? Legálne previesť na druhý PC ? Mne je už na nič... Tak isto by som mal mať niekde aj win vista...
Nedával som do názvu "P" lebo neviem či je to možné...
Ďakujem
I: WIN 7 home premium 32 bit SK
Re: I: WIN 7 home premium 32 bit SK
Pokial viem tak legalne sa uz na inom PC pouzivat neda.
Teoreticky by sa to možno že aj dalo , ak by si kúpil novú dosku u tej istej firmy ako pokazenú. Oni by ti mali vystaviť doklad (nemyslím záručný list) , že je to náhrada za starú pokazenú dosku ku ktorej bol Win7 OEM. Musia tam byť presne výrobné čísla tej starej pokazenej aj novej. S tým dokladom by ti to mal Microsoft uznať , len neviem či sa to dá aktivovať aj telefonicky alebo to treba posielať poštou.
Treba sa na presné podmienky informovať najlepšie u Microsoftu , ale približne takto by to malo fungovať.
Treba sa na presné podmienky informovať najlepšie u Microsoftu , ale približne takto by to malo fungovať.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
oem funguje na viacerych pc bez problemov
tiez som kupil win 7 oem a nainstaloval som ho na PC a potom som skusal ci pojde aj v notebooku a fungoval bez problemov 
dobi235 - Nikto netvrdil ze to nepojde. Akurat ze to potom uz nebude legalny windows.
Ďakujem Vám za informácie , môžete LOCK.
Kupovať novú dosku sa ale nechystám keďže v tom shope nemajú zrovna najvýhodnejšie ponuky , kúpil som už inde. Aspoň nabudúce pri kúpe win kúpime krabicovú verziu
Kupovať novú dosku sa ale nechystám keďže v tom shope nemajú zrovna najvýhodnejšie ponuky , kúpil som už inde. Aspoň nabudúce pri kúpe win kúpime krabicovú verziu