I: WIN 7 home premium 32 bit SK

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
neto
Darca
Darca

I: WIN 7 home premium 32 bit SK

Príspevok od používateľa neto »

Ahojte,
ostal mi doma originálny win 7 home premium 32 bit SK , je možné ho predať ? Viem že je to OEM verzia , bola kúpená spolu s komponentami v roku 2010 / doklad o kúpe mám ( no tento rok sa doska po záruke pokazila , tým pádom sa menilo všetko , zbytok sa popredal a bola zakúpená 64 bit edícia )

Win 7 ostal v DVD obale na ktorom je aj nálepka.. Nedá sa s tým už nič robiť ? Legálne previesť na druhý PC ? Mne je už na nič... Tak isto by som mal mať niekde aj win vista...

Nedával som do názvu "P" lebo neviem či je to možné...

Ďakujem
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: I: WIN 7 home premium 32 bit SK

Príspevok od používateľa wladas »

Pokial viem tak legalne sa uz na inom PC pouzivat neda.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Teoreticky by sa to možno že aj dalo , ak by si kúpil novú dosku u tej istej firmy ako pokazenú. Oni by ti mali vystaviť doklad (nemyslím záručný list) , že je to náhrada za starú pokazenú dosku ku ktorej bol Win7 OEM. Musia tam byť presne výrobné čísla tej starej pokazenej aj novej. S tým dokladom by ti to mal Microsoft uznať , len neviem či sa to dá aktivovať aj telefonicky alebo to treba posielať poštou.

Treba sa na presné podmienky informovať najlepšie u Microsoftu , ale približne takto by to malo fungovať.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

oem funguje na viacerych pc bez problemov :D tiez som kupil win 7 oem a nainstaloval som ho na PC a potom som skusal ci pojde aj v notebooku a fungoval bez problemov ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

dobi235 - Nikto netvrdil ze to nepojde. Akurat ze to potom uz nebude legalny windows.
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

Ďakujem Vám za informácie , môžete LOCK.

Kupovať novú dosku sa ale nechystám keďže v tom shope nemajú zrovna najvýhodnejšie ponuky , kúpil som už inde. Aspoň nabudúce pri kúpe win kúpime krabicovú verziu :-D
Zamknuté