Aj vam v poslednej dobe, lepsie povedaven od silvestra pise nejak vela botov??... povacsine mi pisu bud boti alebo nejaki rusi alebo japonci.... uz ma to stve do silvestra to bolo tak 2x do tyzdna ze daco prislo. Ale od vcera asi tak dva za hodinu... je to normalne??? neviem ci su to boti ci naozaj mi dakto pise ne hned ich vzdy rusim.
tento isty problem mam aj ja ..a hlavne nad ranom som bol s frajerkou okolo 4 rano do 6 rana na ICQ a asi tak 20 x si ma niekto pridal ..hebrejci ci aka zberba ...
Zaujimave, na mojom ICQ sa nic nedeje. A to tam mam len bezpecnostnu otazku. Ked sa niekto boji dat ju tam, pretoze si mysli ze mu na nu ludia nebudu vediet odpovedat, tak nech zvazi, koho si dava do kontakt listu
Pokiaľ ako klienta využívaš samotné ICQ, tak by som Ti poradil radšej si nainštalovať QIP Infium, lebo ja som mal podobný problém a po začatí používania QIP Infiuma som nedostal už žiadne správy od Rusákov so všelijakým spamom.
na icq som dost zvyknuty, skusal som mirandu moc sa mi to nepacilo... a qip, co ja viem neodsudzujem to ked som to neskusal no ale neskusal som to no...
ako nič v zlom ale SUX ICQ je to somarina je to velke a zbytocne reklamy tam su a este k tomu primitivne hry a strapnymi smajlami akože infium,miranda je dobra
Tie kur*vy mi posielaju kadejake somariny, uz dva krat do dna minimalne.....ako sa ich zbavit? Mam qip 2005 a ako vravim minimalne dva krat do dna mi nejaky bot napise spravu v style: ahuhfg-AWFHOawhfohsadflnasdpohfh. A nebavi ma za kazdym sa vymazavat z jeho CL a potom z mojho.....mam zapnutu ochranu proti spamu a dokonca mam aktivovanu aj otazku pred pridatim do CL.
to ti aj napriek tomu antispamu napisu? a nie je to nejaky bug?
ja ten antispam nemam zapnuty ale napise mi v priemere jeden za dva dni, byvaju to iba rusaci, ktori pisu tym svojim rozsypanym cajom... hned sup do ignore a je po probleme...
Mek napísal:to ti aj napriek tomu antispamu napisu? a nie je to nejaky bug?
ja ten antispam nemam zapnuty ale napise mi v priemere jeden za dva dni, byvaju to iba rusaci, ktori pisu tym svojim rozsypanym cajom... hned sup do ignore a je po probleme...
Nj, lenze je to na nervi robit to dva a z tri krat do dna nie? Ja to tak teraz robim a nic moc....uz ma to nebavi....
Otazku aj odpoved mam po Slovensky.
//autoeditácia príspevku ( 13 Feb 2009, 13:34 )
Inac mam verit kazdodenemu oknu, ktore sa ma pyta ci chcem, stiahnut novu verziu? Tiet je tam nieco napisane stylom: iosaehgjksbakghpsiEHGNSDGU.