ICQ problem
-
jarmen
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ICQ problem
PRosim pomoc...nedavno som si zmenil icq heslo...a nefiem si nanho spomenut ...na icq mam forget pasword ale mam to vyhviezdickovane a chystam sa reinstalovat win...neviete mi pomoct? ked dam dat nove heslo..tak sa ma tam pytaju na otazky kt som vypisoval pred 4 rokmi a moc si nepamatam...plz help skusal som to aj cez qip ale tam to pise nejake zvasty..nefiete mi prosim pomoct..?
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ICQ problem
ak tam máš hviezdičky môžeš ešte použiť program snadboy revelation, ktorý Ti zobrazí, čo je pod hzviezdičkami, ale myslím, že icq sa voči tomu chráni rovnako ako windows, nikde inde som tú ochranu nevidel (ešte aj v opere myslím)jarmen napísal:PRosim pomoc...nedavno som si zmenil icq heslo...a nefiem si nanho spomenut ...na icq mam forget pasword ale mam to vyhviezdickovane a chystam sa reinstalovat win...neviete mi pomoct? ked dam dat nove heslo..tak sa ma tam pytaju na otazky kt som vypisoval pred 4 rokmi a moc si nepamatam...plz help skusal som to aj cez qip ale tam to pise nejake zvasty..nefiete mi prosim pomoct..?