ICQ problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jarmen
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ICQ problem

Príspevok od používateľa jarmen »

PRosim pomoc...nedavno som si zmenil icq heslo...a nefiem si nanho spomenut ...na icq mam forget pasword ale mam to vyhviezdickovane a chystam sa reinstalovat win...neviete mi pomoct? ked dam dat nove heslo..tak sa ma tam pytaju na otazky kt som vypisoval pred 4 rokmi a moc si nepamatam...plz help skusal som to aj cez qip ale tam to pise nejake zvasty..nefiete mi prosim pomoct..?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak na tú vetu by si sa mal pametat,mal som podobný problém,a skoncilo sa to novým ICQ úctom. :roll:

BTW. táto téma nepatrí sem :roll:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ICQ problem

Príspevok od používateľa forgottten »

jarmen napísal:PRosim pomoc...nedavno som si zmenil icq heslo...a nefiem si nanho spomenut ...na icq mam forget pasword ale mam to vyhviezdickovane a chystam sa reinstalovat win...neviete mi pomoct? ked dam dat nove heslo..tak sa ma tam pytaju na otazky kt som vypisoval pred 4 rokmi a moc si nepamatam...plz help skusal som to aj cez qip ale tam to pise nejake zvasty..nefiete mi prosim pomoct..?
ak tam máš hviezdičky môžeš ešte použiť program snadboy revelation, ktorý Ti zobrazí, čo je pod hzviezdičkami, ale myslím, že icq sa voči tomu chráni rovnako ako windows, nikde inde som tú ochranu nevidel (ešte aj v opere myslím)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

jj, moje osemmiestne heslo mi ICQ ukazuje ako päťmiestne, čiže asi nič z toho
Napísať odpoveď