Zdravím chlapi, mám menšiu ako by som to nazval, dilemu

... Na mojej palubovke, kde je teplota motora, obsah nádrže, otáčky, rýchlosť a ukazovatele pre servis ako olej, tlak, brzdy a podobne sú dva menšie displeje. Sú presne v strede, v tom vrchnom zobrazuje práve zaradenú rýchlosť to jest P,R,N,D,1,2,3,4,5 (záleží či idem automatom prípadne na manuále) a spodný nezobrazuje nič. Mám zato, že podľa viacerých hodinách strávených na rôznych fórach tam má zobrazovať vonkajšiu teplotu. Problém je, že neviem či moje auto má vôbec vo výbave teplomer pre vonkajšiu teplotu. Nakoľko podľa štítku výbavy som sa nič čo sa týka výbavy v elektrike nedozvedel napr: na štítku neboli uvedené: digitálna klíma,hudobný systém BOSE, vyhrievané s5 zrkadlá a iné maličkosti kde zaradujem aj teplomer.
Ako prvé som zvážil pár možností
1: Auto nemá vo výbave zobrazovanie vonkajšej teploty i keď palubovka sa tak tvári. Nakoľko obsahuje informačný displej pre dané údaje
2: Poškodené čidlo teploty, prípadne kabeláž
3: odídená žiarovka v palubovke ? ... neviem možno som teraz pobavil len ma to napadlo
Prikladám fotky palubovky a jedného čuda s pred chladiča len neviem či je to čidlo daného teplomera prípadne teplomer pre klímu ? ...
Model Auta Audi A4 B5
Ďakujem za akékoľvek rady, tipy.