nebudeme sa tu predsa hrať na svätých. Keby som bol tvoj frajer a urobím ti toto isté ako by si ma nazvala? Len hlúpe dieťa by som určite nebol.5-ula napísal:vies co??pride mi to strasne detinske pouzivat nadavky..a co tym vyriesi to co som pisala skor..
Ignoracia zo strany partnera po hadke.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Proste jej povedz, ze vztah je o komunikacii a ak ju odmieta, tak zrejme uz nema zaujem ani o samotny vztah.
Mozno budes mat z toho strach, ale daj jej taketo ultimatum. Mozes iba ziskat, teda tym myslim, ze sa zacnete znovu spolu bavit. A co by si mohol stratit? No ak jedine tak tieto starosti co Ti teraz ona sposobuje, pretoze mam pocit, ze momentalne nie ste v stadiu, ktore by sa dalo nazvat vztahom. Verim, ze ju mas rad, ale snaz sa co najskor zistit o co jej ide, napr. aj takymto sposobom aby si nestracal cas a mohol sa posunut v zivote dalej.
Ako niekto spominal, zrejme nema ona ciste svedomie a chce vinu pripadneho rozchodu hodit na Teba...zbabele a detinske...
Mozno budes mat z toho strach, ale daj jej taketo ultimatum. Mozes iba ziskat, teda tym myslim, ze sa zacnete znovu spolu bavit. A co by si mohol stratit? No ak jedine tak tieto starosti co Ti teraz ona sposobuje, pretoze mam pocit, ze momentalne nie ste v stadiu, ktore by sa dalo nazvat vztahom. Verim, ze ju mas rad, ale snaz sa co najskor zistit o co jej ide, napr. aj takymto sposobom aby si nestracal cas a mohol sa posunut v zivote dalej.
Ako niekto spominal, zrejme nema ona ciste svedomie a chce vinu pripadneho rozchodu hodit na Teba...zbabele a detinske...
-
Martin44
Professional
Lol aka "hlupa" ironia.... akurat sa bavim s frajerkou a piatok sme mali ist na chatu a je taka divna posledne dni...a skratka sa je spytam ci ju ominam...a ona ze ja nevieem ...bla bla... a ze ci teda ide na tu chatu a ze ona nevie....no to mi je pekne ehm ironicke
Neviem ci sa mam smiat alebo sa naje*at....
Nuz coz pri najhorsom mam este jej plastovu nadobu na kolace a mikinu:) cize sa s nou este stretnem ":lol:" co mi ine ostava ako sa smiat...
Nuz coz pri najhorsom mam este jej plastovu nadobu na kolace a mikinu:) cize sa s nou este stretnem ":lol:" co mi ine ostava ako sa smiat...
-
Mr.Jack
Light Star
niečo podobné sa stalo aj mne.... mal by si jej zavolať a spýtať sa ako to myslí dalej, že ju máš velmi rád a že nechceš aby ste sa rozišli kvôli takej sprostosti.... (trošku by si mal pritlačiť, ale nie zase moc aby sa ete viac nenahnevala...) ...bo to by bol už definitívny koniec.... .. ale rob stým niečo aby potom už nebolo neskoro.... (vlastná skúsenosť!!!)
-
Te-wei
Medium Professional
je jeden spôsob ako so ženskej všetko vytiahnúť a to vlastne platí na každého; proste ju musíš poriadne nasarať, ale fakt poriadne a ver že ti pak povoie všetko, ale samozrejme to so sebou nesie veľké riziko...
ja som to tak spravil a veru som sa dozvedel všetko čo som potreboval, brnkol som na správnu strunu, no následky pak boli katastrofálne, takže si toto treba dobre premyslieť...
Alebo... proste s ňou prestaň komunikovať... úplný stop! Ani jej nepíš nič v zmysle, že keď nechce ona s tebou nebudeš ani ty s ňou nani nič podobné, proste jej nesmieš udať žiadny dôvod na komunikáciu a stopni to a dám ruku do ohňa za to, že jej to začne skôr či neskôr vrtať v hlave,prečo sa neozývaš a určite sa ozve ona... možno po pár dňoch, možno po týždni, možno po mesiaci ale ozve sa! To mi ver!
edit": A určite žiadna ruža, žiadna báseň!
ja som to tak spravil a veru som sa dozvedel všetko čo som potreboval, brnkol som na správnu strunu, no následky pak boli katastrofálne, takže si toto treba dobre premyslieť...
Alebo... proste s ňou prestaň komunikovať... úplný stop! Ani jej nepíš nič v zmysle, že keď nechce ona s tebou nebudeš ani ty s ňou nani nič podobné, proste jej nesmieš udať žiadny dôvod na komunikáciu a stopni to a dám ruku do ohňa za to, že jej to začne skôr či neskôr vrtať v hlave,prečo sa neozývaš a určite sa ozve ona... možno po pár dňoch, možno po týždni, možno po mesiaci ale ozve sa! To mi ver!
edit": A určite žiadna ruža, žiadna báseň!
Spravil si spravne, len treba vydrzat a nekontaktovat ju. Ja som tak spravil par krat ked sme sa pohadali ale len malo kedy som vydrzal neozvat sa jej. A potom som to aj lutoval pretoze ja som bol ten najhorsi aj ked ona spravila chybu. Ale ked ma uz nastvala poriadne tak som sa neozval a oplatilo sa, ozvala sa ona po par dnoch.
hhmmm
ked nezaberie ani to s ignoranciou ukaz jej ze nieje jedine dievca na svete..
,,, chod von s inou nemusis ju podviest ,staci sa prejst s kamoskou nejakou tak nech sa to potom dozvie,trosku ju vyhecuj ale nie moc,,,preco by ta mala z nej boliet hlava haaaa ? 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz ked je jak parna lokomotiva... a uz ti to spravila aj predtym? alebo to je po prvykrat? treba pockat naj pusti paru ale skor sa mi to zda ako zamienka ako uz bolo spomenute a momentalne travi cas inde s dakym inym. neviem. mozno len nevie vypustit tlaky z hlavy. to je uplne najhorsie, to ti taka zenska znicoho nic zkypi a je jak furia a ty nevies preco ale to v nej dozrieva dlho a potom staci taka blbost ako si povedal a hned uz kypi zlc.
myslim ze cakat dlhsie nez tyzden nema cenu, to si nezasluzis. mal by si ist za nou a ze "pocuvaj het stara, co si to ty o sebe vobec myslis robit zo mna takeho chudaka jak teraz som. to preco? sa nehanbis? hanbi sa! bud chlap a povedz na rovinu co toto ma znamenat. koho to ma bavit? co si ty o sebe vobec myslis ty primadona?!"
Re: hhmmm
No nad tymto som uz uvazoval ale to na nu nezaberie lebo mi niesme vobec zioarlivy. mna moc netrapilo s kym je a ani ju s kym som ja. proste v tomto sme si verili. No a uz sa mi ozvala respektive ja som to nevidrzal a asi po 4 dnoch ignoracie z mojej strany som jej napisal a ozvala sa no o tom preco ma ignorovala sme nehovorili zatial ..........Lolofon napísal:ked nezaberie ani to s ignoranciou ukaz jej ze nieje jedine dievca na svete..,,, chod von s inou nemusis ju podviest ,staci sa prejst s kamoskou nejakou tak nech sa to potom dozvie,trosku ju vyhecuj ale nie moc,,,preco by ta mala z nej boliet hlava haaaa ?