Ignoracia zo strany partnera po hadke.
Ignoracia zo strany partnera po hadke.
S partnerkou sme sa pohadali koli par uplnym banalnostiam a ona teraz so mnou nekomunikuje
nedviha mi telefonaty neodpoveda na spravy a ked som sa jej naposledy co som s nou bol opytal co som jej urobyl povedala ze nic. A na otazku preco je na mna nastvana odpovedala lebo a ze vraj ju to uz nikdy neprejde. Prezauimavost ja mam 19 ona 22. Pleas help 
No ved ja som jej aj povedal ze sa sprava ako male decko. Ze ak som ju nastval niecim co si neuvedomujem neh mi to prezradi no ona ze nicin inym som ju nenastval a odvtedy sa so mnou nebavi. Proste nieje uprimna a cosi taji a nechce mi to povedat pravdepodobne.uprimnaDUSA napísal:bud to si ju nasral s niecim vacsim co si ani neuvedomujes alebo ti prisla na nieco co si si nemyslel ze odhali alebo si ju omrzel a chce sa zahrat na obet, kazdopadne jej spravanie nevyzera na 22 rokov...
No pohadali sme sa lebo som s nou potreboval pokecat (na ICQ bo sme od seba trosku daleko) a za PC bola jej segra tak som ju poprosil ci by nesla prec a nepustila ju. A ona sa na mna nastvala ze si segru vyzienie od PC kedy bude chciet ona (riadna banalita). Takze preto. No podla mna je to len trapna zamienka a bude v tom cosi ine a ja potrebujem vediet co a hlavne docielit aby so mnou komunikovala.5-ula napísal:dobre by bolo keby si napisal co bolo pricinou vasej hadky..neveiem posudit co si jej povedal spravil...
// edit 5-ula no a ja potrebujem poradit ako to z nej dostat koli comu sa so mnou nebavi.
NO mozno som neaku urobil a ak ano neviem na nu pristINDIGOcorp. napísal:chalan no neviem co sa stalo ale nezavidim ti viem co to je bolest bud zo spachanej chyby ale inak musis ju donutit sa porozpravat osobne a skus jej donies ruzu zlozit basen neboj v najlepsom sa rozplace a povie ako ta lubi a ak nie tak tu ti uz nepomozem prepac
no moje neviem ako to vyriesis skus jej povedat ze ak nemieni s tebou komikovat nebudes ani ty s nou.trosku sa povyhrazaj a uvidis ak jej na tebe zalezi ozve sa a ak nie nestoji za to..ver tot zaberie..zistis aka je:)tusken napísal:NO mozno som neaku urobil a ak ano neviem na nu pristNa osobny rozhovor som ju volal uz nejedenkrat jednoducho ma odbyla ze bude v robote a nema cas
a na tu fintu s tou ruzou som uz myslel lenze teraz ma ignoruje a aj tak nieje bohvieaka romanticka ale mam ju velmi rad.A teraz hl. potrebujem vyriesit to aby so mnou komunikovala.
Ale ona naozaj nemieni s ním komunikovať, keby chcela, tak mu aspoň vynadá. Čo myslíš, že týmto dosiahne?! Vôbec nič, akurát to, že ona bude mať od neho pokoj.5-ula napísal:no moje neviem ako to vyriesis skus jej povedat ze ak nemieni s tebou komikovat nebudes ani ty s nou.trosku sa povyhrazaj a uvidis ak jej na tebe zalezi ozve sa a ak nie nestoji za to..ver tot zaberie..zistis aka je:)
Klasický prípad toho, že ženská ako vždy našla stupidný dôvod ako sa zbaviť chlapa.
skôr napíš, že je ako malé chutnučké bábätkotusken napísal:No rohhodne ju urazat nemusis ju nepoznasA nesprava sa ako p.. ale ako male dietia