Ignoracia zo strany partnera po hadke.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Ignoracia zo strany partnera po hadke.

Príspevok od používateľa tusken »

S partnerkou sme sa pohadali koli par uplnym banalnostiam a ona teraz so mnou nekomunikuje :? nedviha mi telefonaty neodpoveda na spravy a ked som sa jej naposledy co som s nou bol opytal co som jej urobyl povedala ze nic. A na otazku preco je na mna nastvana odpovedala lebo a ze vraj ju to uz nikdy neprejde. Prezauimavost ja mam 19 ona 22. Pleas help :cry:
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

bud to si ju nasral s niecim vacsim co si ani neuvedomujes alebo ti prisla na nieco co si si nemyslel ze odhali alebo si ju omrzel a chce sa zahrat na obet, kazdopadne jej spravanie nevyzera na 22 rokov...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

uprimnaDUSA napísal:bud to si ju nasral s niecim vacsim co si ani neuvedomujes alebo ti prisla na nieco co si si nemyslel ze odhali alebo si ju omrzel a chce sa zahrat na obet, kazdopadne jej spravanie nevyzera na 22 rokov...
No ved ja som jej aj povedal ze sa sprava ako male decko. Ze ak som ju nastval niecim co si neuvedomujem neh mi to prezradi no ona ze nicin inym som ju nenastval a odvtedy sa so mnou nebavi. Proste nieje uprimna a cosi taji a nechce mi to povedat pravdepodobne.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

dobre by bolo keby si napisal co bolo pricinou vasej hadky..neveiem posudit co si jej povedal spravil... :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ako dlho ste spolu? Ako písala 5-ula bolo by dobré keby si viac rozobral vašu hádku.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

5-ula napísal:dobre by bolo keby si napisal co bolo pricinou vasej hadky..neveiem posudit co si jej povedal spravil... :?
No pohadali sme sa lebo som s nou potreboval pokecat (na ICQ bo sme od seba trosku daleko) a za PC bola jej segra tak som ju poprosil ci by nesla prec a nepustila ju. A ona sa na mna nastvala ze si segru vyzienie od PC kedy bude chciet ona (riadna banalita). Takze preto. No podla mna je to len trapna zamienka a bude v tom cosi ine a ja potrebujem vediet co a hlavne docielit aby so mnou komunikovala.
// edit 5-ula no a ja potrebujem poradit ako to z nej dostat koli comu sa so mnou nebavi.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tusken napísal:...No podla mna je to len trapna zamienka ...
a to sa veru nemylis
5-ula
Light Star
Light Star

to je uplna hovadina..za to sa predsa nemoze nastvat ..bud ta podviedla a ce aby si sa TY citil vinnym.. je to krute ale urcote nieco taji :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chalan no neviem co sa stalo ale nezavidim ti viem co to je bolest bud zo spachanej chyby ale inak musis ju donutit sa porozpravat osobne a skus jej donies ruzu zlozit basen neboj v najlepsom sa rozplace a povie ako ta lubi a ak nie tak tu ti uz nepomozem prepac :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kamarát, ak chceš, aby som sa ti korektne skúsil vyjadriť, musíš uviesť dôvod hádky.
A ak by sa ti chcelo, skús len okrajovo rozobrať nejakú vašu predchádzajúcu hádku. Primárne, jej postoj k problému.
//Edit: Pardon, dôvod som si teraz všimol.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Myslim si ze dost ubohy argument :roll:
tusken
Medium Expert
Medium Expert

INDIGOcorp. napísal:chalan no neviem co sa stalo ale nezavidim ti viem co to je bolest bud zo spachanej chyby ale inak musis ju donutit sa porozpravat osobne a skus jej donies ruzu zlozit basen neboj v najlepsom sa rozplace a povie ako ta lubi a ak nie tak tu ti uz nepomozem prepac :?
NO mozno som neaku urobil a ak ano neviem na nu prist :aasmile10: Na osobny rozhovor som ju volal uz nejedenkrat jednoducho ma odbyla ze bude v robote a nema cas :( a na tu fintu s tou ruzou som uz myslel lenze teraz ma ignoruje a aj tak nieje bohvieaka romanticka ale mam ju velmi rad.A teraz hl. potrebujem vyriesit to aby so mnou komunikovala.
5-ula
Light Star
Light Star

tusken napísal:NO mozno som neaku urobil a ak ano neviem na nu prist :aasmile10: Na osobny rozhovor som ju volal uz nejedenkrat jednoducho ma odbyla ze bude v robote a nema cas :( a na tu fintu s tou ruzou som uz myslel lenze teraz ma ignoruje a aj tak nieje bohvieaka romanticka ale mam ju velmi rad.A teraz hl. potrebujem vyriesit to aby so mnou komunikovala.
no moje neviem ako to vyriesis skus jej povedat ze ak nemieni s tebou komikovat nebudes ani ty s nou.trosku sa povyhrazaj a uvidis ak jej na tebe zalezi ozve sa a ak nie nestoji za to..ver tot zaberie..zistis aka je:)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nezáujem vzbudzuje záujem. Zatiaľ odo mňa len toľko.
5-ula
Light Star
Light Star

eritrocit napísal:Nezáujem vzbudzuje záujem. Zatiaľ odo mňa len toľko.
takze v podstate si napisal to co ja??
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:takze v podstate si napisal to co ja??
Inými slovami, no vlastne presne to isté :wink:
5-ula
Light Star
Light Star

tusken napísal:No rohhodne ju urazat nemusis ju nepoznas :!: A nesprava sa ako p.. ale ako male dietia
pekne povedane neznasam ked sa hned pouzivaju vulgarizmy..ked sa s niekym nepohodneme nemusime hned nadavat..neznasam to...skus co ti radime s eritrocitom
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ja by som taku osobu tak nazval....to by ma len nestavalo ale priam vytacalo co robi...by som pri nej asi vymenoval seckych svetych popripade blahorecenych...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

5-ula napísal:no moje neviem ako to vyriesis skus jej povedat ze ak nemieni s tebou komikovat nebudes ani ty s nou.trosku sa povyhrazaj a uvidis ak jej na tebe zalezi ozve sa a ak nie nestoji za to..ver tot zaberie..zistis aka je:)
Ale ona naozaj nemieni s ním komunikovať, keby chcela, tak mu aspoň vynadá. Čo myslíš, že týmto dosiahne?! Vôbec nič, akurát to, že ona bude mať od neho pokoj.

Klasický prípad toho, že ženská ako vždy našla stupidný dôvod ako sa zbaviť chlapa.
tusken napísal:No rohhodne ju urazat nemusis ju nepoznas :!: A nesprava sa ako p.. ale ako male dietia
skôr napíš, že je ako malé chutnučké bábätko :roll: ... celkom to martin44 vystihol, napadajú ma len synonymá k tomu slovu, čo napísal on.
5-ula
Light Star
Light Star

pinco napísal:skôr napíš, že je ako malé chutnučké bábätko :roll: ... celkom to martin44 vystihol, napadajú ma len synonymá k tomu slovu, čo napísal on.
vies co??pride mi to strasne detinske pouzivat nadavky..a co tym vyriesi to co som pisala skor..
Napísať odpoveď