II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
Pokuta je 33 eur a pokial cestujes v ramci schengenu, tak to nemaju ako zistit. Inak to mozu zistit napriklad na hranicnych kontroliach a pod.
-
Makovnik
Medium Professional
"Prehľad o počte občanov dlhodobo pôsobiacich v zahraničí nám umožní eliminovať prípady Slovákov dlhodobo žijúcich a zarábajúcich v cudzine, ktorí sú súčasne poberateľmi sociálnych dávok na Slovensku, nakoľko sa neodhlásili z miesta trvalého pobytu na Slovensku."
Kto toto mysli vazne, musi mat nasrate v hlave alebo si mysli, ze to maju ovcania
To je problem raz za 3mesiace na vikend prist domov, aby som sa nemusel hlasit a mohol poberat vsetko, co sa da?
Si z nas robia prdel. Uz je akurat cas, aby padli smEradi zo stoliciek.
Kto toto mysli vazne, musi mat nasrate v hlave alebo si mysli, ze to maju ovcania
Si z nas robia prdel. Uz je akurat cas, aby padli smEradi zo stoliciek.
-
seth82
Darca
Hm vďaka Ficovým zmenám ohľadom práce na dohodu všetky firmy v okolí, ktoré po minulé roky zamestnávali brigádnikov cez leto, tak teraz robiť nebudú, lebo sa im to neoplatí. Pravdepodobne zavedú agentúrny spôsob, najímať ľudí na krátke pár mesačné zmluvy a potom ich vydrbávať preč. 
-
seth82
Darca
skutok sa nestal a nikdy sa ani nestane basta fidli padla klec
moze sa tunelovat dalej
Na konci sa dozvieme, že on ani nie je ministrom, že je to len kačica. 
ja a cela moja rodina mu fandime! Nikdy si nenecham ujst debatu kde je hostom nas pan premier Robert Fico 
-
seth82
Darca
Keďže je to pod Pianom, tak to dám takto:
25M Eur, teda skoro trištvrte miliardy eur. Ak by som dostal čo i len 2M eur - dostatok peňazí na celý život, nemusím ani pracovať, iba sa môžem venovať arbitráži. Čo robia tie firmy za 25M a prehrali to, to ja fakt nedokážem pochopiť.
25M Eur, teda skoro trištvrte miliardy eur. Ak by som dostal čo i len 2M eur - dostatok peňazí na celý život, nemusím ani pracovať, iba sa môžem venovať arbitráži. Čo robia tie firmy za 25M a prehrali to, to ja fakt nedokážem pochopiť.
Celá vláda je ako zlý žart. Ľuďom zvyšujú dane, poplatky, pokuty a popri tom idú ťažké milióny von cez okno. Treba si už všetky lieky doplácať skoro na 100%, potom niekto spraví kúsok zámkovej dlažby za milióny eur, tisíckrát predražene. A potom že nie sú peniaze.
Celý politický a hospodársky systém je výsmechom, je to len o tom ľudí okradnúť o čím väčšie sumy aby si súdruhovia mali z čoho kupovať rolexky.
Celý politický a hospodársky systém je výsmechom, je to len o tom ľudí okradnúť o čím väčšie sumy aby si súdruhovia mali z čoho kupovať rolexky.
chyba nie je vo vlade, chyba je v ludoch, staci si pozret aktualny prieskum Focusu, Ficovi rastu preferencie 3. mesiac po sebe, to nie je normalne, to je tupymi ludmi
Nedeľu bol v STV ten Richter, minister práce. No takého sprostého človeka s prázdnou hlavou vidno len zriedka. Možno je príbuzným Gašparoviča, lebo rozpráva hocičo, nezmysly, bludy, propagandu, všetko mieša do kopy. Asi ani sám nevie čo rozpráva, totálny hlupák.
Tak áno, chyba je v ľuďoch ale po štyroch rokoch populizmu a nulovými výsledkami sa azda aspoň niekto zobudí.
A veľkú zásluhu na tomto celom má aj tzv. "pravica". Ale je to aj im jedno podľa všetkého, lebo žiadne zmeny, nič. Na čo čakajú?
Tak áno, chyba je v ľuďoch ale po štyroch rokoch populizmu a nulovými výsledkami sa azda aspoň niekto zobudí.
A veľkú zásluhu na tomto celom má aj tzv. "pravica". Ale je to aj im jedno podľa všetkého, lebo žiadne zmeny, nič. Na čo čakajú?
-
javatar
Hardcore addict
Nezobudi. Pre podstatnu cast jeho volicskej zakladne nie je dolezite aby sa oni mohli mat lepsie ale aby sa ti co su na tom lepsie mali horsie 
-
seth82
Darca
http://www.sme.sk/c/6816508/fico-chce-t ... astny.html Tak tak, treba zrušiť slobodný prístup k informáciám...
To mi niekto vysvetlite: ako je možné, že nejakí právnici dostanú 14 miliónov evry či koľko a ešte aj prehrajú. To akože čo? To už nie je ani smiešne, ani smutné, to už fakt len vystrieľať hentú chamraď.
-
P3Bo
Guru wannabe
treba skôr pripomenúť koľko dostali ich oponenti myslím, že to bola sedmina ak nie menej .hughito napísal:To mi niekto vysvetlite: ako je možné, že nejakí právnici dostanú 14 miliónov evry či koľko a ešte aj prehrajú. To akože čo? To už nie je ani smiešne, ani smutné, to už fakt len vystrieľať hentú chamraď.
Tak to ani nehovorím..proste úplný výsmech všetkému, ešte aj na tomto vedia odrbať peniaze od ľudí. Proste zastreliť, povešať, to už je úplná arogancia a ignorancia. Však, to sa raz zlomí. 
„Môžem vás ubezpečiť, že v roku 2014 už v politike nebudem."
6. 4. 2009, R. Fico - komunista, populista a šašo
6. 4. 2009, R. Fico - komunista, populista a šašo