Informativne upgrade CPU a GPU
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Informativne upgrade CPU a GPU
Chcel by som sa opytat ci sa mi oplati upgrade mojho PC..mam E6400 @ 2.9 a 4850 512 mb... Ohladom PSU si nie som isty, ale myslim ze tam je tento http://www.alza.sk/pocitacovy-zdroj-ocz ... d93998.htm ...ohladom rozpoctu nemam sajnu, len by som sa chcel informovat ci ma zmysel zamyslat sa nad upgradom kedze mam staru LGA 775 maticnu... dakujem
Re: Informativne upgrade CPU a GPU
Oplatí. Keby zoženieš nejaký bazárový Quad Core ideálne 9xxx série, mal by si vyhraté + OC. Zdroj je v pohode, ten procák bude mať cca rovnakú spotrebu ako tvoj súčastný.
-
aviceN
Guru
a ohladom grafiky je to ako, potiahne mi to este moja 4850?
Grafika je ešte stále dosť dobrá. Tiež som ju mal a išla slušne aj oproti GTX460 1GB. Držala sa Atina.
-
aviceN
Guru
asi nemas nahodou prehlad ake idu bazarove ceny tychto quadov? Su celkom drahe nie? Ak by si nahodou na nejaky narazil tak sa ozvi...
okolo stovky by sa dal zohnat
Ja bazárové ceny nesledujem vôbec takže neviem. Ale tých 100 čo písal beardie môže byť reálnych. Keď nezoženieš Q9xxx, tak kúp aj Q8xxx. Q6xxx už nekupuj. To sú prvé Quady.
-
Thommas
Addict
Q9400 za 75€ (chcel som ja kúpiť, len potom sa bralo iné)
http://pc.bazos.sk/inzerat/8711014/Proc ... G31m-s.php
http://pc.bazos.sk/inzerat/8711014/Proc ... G31m-s.php
-
aviceN
Guru
Trocha ozivujem tuto temu, zohnal som Q9450 za 100 eur, stale plati ze mi bude stacit 4850? Nebude tam nejaky bottleneck skrz grafiku? Procak este nemam doma, tak sa dopredu pytam. Momentalne nemam dalsie peniaze na grafiku, ale uvazoval som nad GTX460, len neviem ci este pojde dole, tak sa chcem opytat ci sa neoplati ina karta namiesto GTX460.
-
Outsider
Star
V bazaroch sa teraz da za pekne peniaze kupit super karta(vela ludi upgraduje na 28nm karty) Za priblizne 100-150 € kupis nadupanu kartu.aviceN napísal:Trocha ozivujem tuto temu, zohnal som Q9450 za 100 eur, stale plati ze mi bude stacit 4850? Nebude tam nejaky bottleneck skrz grafiku? Procak este nemam doma, tak sa dopredu pytam. Momentalne nemam dalsie peniaze na grafiku, ale uvazoval som nad GTX460, len neviem ci este pojde dole, tak sa chcem opytat ci sa neoplati ina karta namiesto GTX460.