Instagram

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Instagram

Príspevok od používateľa test »

Pisal som doplnene, nie aktualizovany. Prvy prispevok je 3.11.2016, cize viac ako rok stary.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak by sa uz patrilo aktualizovat :)
odkedy pribudli instastories pribudaju aj followers
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Instastories uz boli v case zalozenia tejto temy.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

a od zalozenia temy followers nepribudaju, ani po roku
kaslite na to chlapci :)
heker
Redeemer
Redeemer

Pribudaju, nikde som nenapisal, ze to tak nie je. To, ze tu spravis fail za failom je ina vec. Vsak nech to test preklika, spocita a uvedie po roku novy rebricek.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V spolupraci s testom je rebricek aktualizovany o priblizne 30 novych mien, aktualizovane su pocty followerov. Cez viac ako dvojnasobok oproti rok dozadu starym info dali Twiins a Orviska, raketovo stupa aj Zavacka. Dvojnasobok dosiahli Javorcekova, Plackova, Neumannova, Zidekova, Slaninkova, skoro aj Sajfa, Trajterova a Bekim. Co som si vsimol, tak spevacka Tina ma zrejme deaktivovany ucet s viac ako 180 tisic followermi, nepodarilo sa mi najst ani jej pripadny novy ucet. Hokejista Marian Hossa mal zrejme zmazany ucet s 29 tisicmi followermi a miesto neho sa s rovnakym nickom dnes nachadza novy, ktory ma len par fanusikov.

Edit: Tu je dovod preco ma Tina zruseny ucet: https://najmama.aktuality.sk/clanok/251 ... dou-preco/
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čiže aj na slovenskom Instagrame platí, že odfoť si cecky a zožni väčší úspech ako celoživotní športovci, umelci, a pod.? :D
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

A čo je na tom? Holý cecek pritiahne viac pohľadov ako hokejka.
A počet followerov zároveň nehovorí nič o veľkosti či kvalite danej osoby.
heker
Redeemer
Redeemer

Sportovci nemaju potrebu denno denne davat foto na Instagram, ich zivi sport. Lenze taka zena, 25 rocna, zacala cvicit, tak Instagramom moze zarabat. Ak ma 50 tisic sledovatelov, tak pomocou reklamy si vie zarobit aj par stoviek mesacne z reklamy alebo dostane oblecenie, ktore prezentuje, doplnky s ktorymi sa foti a tak podobne. Urcite je aj motivujuce mat 50 tisic sledovatelov, kopa ludi ta pochvali, da ti neslusne navrhy a tak dalej - to zvysuje ego, ale mozno aj chut este viac makat. A nam chlapom sa tiez dobre pozera na tie fotky. Ak ti proste fotky vadia a zda sa ti to iracionalne, tak staci nepozerat foto na Instagrame alebo si ho rovno zrusit.

Preco pouziva Instagram napriklad Christiano Ronaldo ked ma paparazzov plne zuby? Mozno to ma v zmluve, mozno ma na to svojho managera co mu to riadi, obcas tam prezentuje znacku Nike, obcas CR7, sem tam sa tam mihnu dresy Fly Emirates, 118 milionov sledovatelov znamena velky zaujem, zvysuje svoju medialnu cenu, ved prestupy vo futbale sa splatia predajom dresov (tak ako sa splatil na dresoch Beckham, Ronaldo aj dalsi).

Niekto ma Instagram na sledovanie, mozno sa aj ukaja. Niekto to ma pre kamaratov. Niekto to ma na zvysovanie ega. Niekto na motivaciu. Niekto na biznis. Moznosti je vela.

PS - Ak ti vadia fotky, tak skus Twitter.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

dal by som ruku do ohna za to ze som pred pr dnami pozeral tinin ucet na insta, a nebol to nejaky fan made ale naozaj jej
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Ahojte, náhodou ste nenatrafili niekto na takýto podobný zoznam, len s českými účtami?
Ďakujem
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

potrebujem poradit. Instagram pouzivam len obcas, takze som mu dlho nevenoval pozornost. mo asi pred mesiacom si zistil, ze moj ucet bol asi hacknuty, alebo sparovany na nieco, vdaka comu udajne sledujem tisice uctov, ktorych obsah by som ignoroval.
ako mozem dat unfollow na tisice uctov? po jednom je to aj vo Win 10 appke na velmi dlho...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Automatický unfollow tisícov účtov naraz nie je možný, IG to blokuje na cca. 200 followov/unfollowov denne práve kvôli tomu, aby to nemohlo byť až tak zneužívané botmi.

Sú ale web servicy, ktorými sa to dá čiastočne zautomatizovať - fungujú na tom princípe, že každých pár minút postupne followujú/unfollowujú účty podľa toho, ako to máš nastavené. Samozrejme ale nie sú zadarmo, väčšinou však majú nejakú 3-dňovú trialku, takže by si ten tvoj zoznam followerov zredukovať zaregistrovaním na pár takýchto služieb.

Môžeš googliť - https://www.google.sk/search?source=hp& ... HJ_V3b33lI

Príklady:
https://instazood.com/
https://www.gramto.com/
https://www.fast-unfollow.com/
jackb
Redeemer
Redeemer

vdaka.
takze budem musiet zariskovat. lebo google mi aj pre polozenim otazky nasiel rozne poloautomaticke moznosti, no nebol som si isty, ci po tom, co moj ucet automaticky zacal follow 5k+ uctov chcem ucet vlozit do nieco dalsieho. no asi ina moznost nebude
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nebude jednoduchsie vymazat uplne cele konto a vytvorit si nove?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tiez ma to napadlo, ja by som sa s tym takto asi urcite nesral, ale mam iba osobny profil a 50 sledujucich takze si to viem raz dva vyklikat nanovo
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Možno sa mu nechce znovu klikať na 100+ ľudí a dávať im follow.
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, nechce sa mi znovu pridat okolo 30 fotiek a stravit cas hladanim 150+ ludi a skupin, ktore chcem follow.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Existuje aj appka "follower assistant", kde mas moznost si pozriet ludi, s ktorymi sa navzajom sledujete a zaroven hned odstranit ostatnych. Takze by si si nechal len kamosov.

Ak bol ucet hacknuty, odporucam ho nechat normalne zablokovat a zrusit. Vytvorit si nieco nove lepsie zabezpecene.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež by som šiel cestou zrušenia účtu a založenie nového. Neviem, ale ja týmto rôznym instaslužbám a instaappkám neverím.. je ich plný internet, ale ktovie, koľko z nich v skutočnosti len získava login/heslo k tvojmu účtu na neskoršie zneužitie. :)
Napísať odpoveď