internat-stredná škola
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
internat-stredná škola
čaute!
Našiel som tu tému o internáte, ale asi bol pre vš. Ja som sa chcel opýtať, ako to je so strednou školou? Ževraj je to veľmi prísne.
Má niekto osobné skúsenosti?
Našiel som tu tému o internáte, ale asi bol pre vš. Ja som sa chcel opýtať, ako to je so strednou školou? Ževraj je to veľmi prísne.
Má niekto osobné skúsenosti?
-
manager666
Star
kazdy internat ma svoje pravidla..cize ak ti niekto nenapise presne z toho internatu kam uvazujes ist resp. ides, ze co a ako, tak tu je aj zbytocne pisat... ale budis...napisem
ja chodim na intrak do PN(blizsie specifikovane iba ak bude zaujem
) treti rok...budicek o 7:00..ranajky do 7:30...odchod do skoly 7:40... potom skola(obed od 12:00 do 14:30)...potom si rob co chces... od 17:30 do 18:00 vecera...potom do 19:00 si rob co chces... od 19:00 do 21:00 studium...o 21:30 priprava na vecierku... a o 21:45 vecierka...
Ale da sa aj cez studium v pohode vybavit vychadzka von...

ja chodim na intrak do PN(blizsie specifikovane iba ak bude zaujem
Ale da sa aj cez studium v pohode vybavit vychadzka von...
tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
no myslim, ze na stredoskolskom dievcenskom intraku to je bezne, ze chlapcenske navstevy su zakazane...ades napísal:tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
-
hurvinek11
Amateur
Vedeli by ste mi poradiť nejaký lepší internát v Bratislave? Som teraz prvák na SPŠ, a od septembra by som chcel bývať na internáte. Cestujem 35 km, viem, nieje to veľa, ale na intráku chcem byť hlavne preto, lebo doma nemám kľud na učenie. Zaujímalo by ma, ako sa na nejaký intrák prihlásiť, koľko to zhruba bude stáť a či si tam môžem zobrať nejaké veci, ako napr. PC alebo bicykel.
jj, za nami mohli ist baby na 5 minut aj to len do Spolocenskej miestnosti, alebo do kancelarie vychovatelov.ades napísal:tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
Ale vychadzky sme si uz na konci 3.ho a na 4.tom rocniku robili ako sme chceli.
ja by som nesiel na intrak, jednak na SS je podla mna lepsie ked si este doma [niesi este dostatocne uvedomely a pod, tvoj nazor na svet sa na SS rapidne zmeni] a tak je lepsie ked ta maju pod palcom rodicia a nie ked ich vidis raz za tyzden, samozrejme ked je skola nejakych 80km tak nepoviem, ale pokial to je do 40 tak by som cestoval a rad, v autobuse sa mozes ucit, spat a pod, vacsina spoluziakov tak robi az na tie 2 co spominal smejo, imho intrak je podla mna lepsi na VS, tam uz si dospely, si schopny sa o seba postarat a pod, ale je to len moj nazor a neberiem nikomu iny.
Btw tuto variantu som si zvolil ja, kedze skolu mam asi 500m od bloku
Btw tuto variantu som si zvolil ja, kedze skolu mam asi 500m od bloku