internat-stredná škola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

internat-stredná škola

Príspevok od používateľa Gepid »

čaute!
Našiel som tu tému o internáte, ale asi bol pre vš. Ja som sa chcel opýtať, ako to je so strednou školou? Ževraj je to veľmi prísne.
Má niekto osobné skúsenosti?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

su tam obmedzenia na vychadzky, nocny klud a tak podobne, nie je to take free ako na VS

skor by som to prirovnal k SVP na prvom stupni :D

[na internate som nikdy nebyval, no dve spoluziacky tu "cest" maju...]
tikend
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tikend »

ja byvam na stredoskolskom internate uz druhy rok......je tam obmedzenie ohladom vychadzok a nocneho kludu, ale v podstate ide o to ako si to zariadis s dozorom
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

kazdy internat ma svoje pravidla..cize ak ti niekto nenapise presne z toho internatu kam uvazujes ist resp. ides, ze co a ako, tak tu je aj zbytocne pisat... ale budis...napisem :D
ja chodim na intrak do PN(blizsie specifikovane iba ak bude zaujem :D ) treti rok...budicek o 7:00..ranajky do 7:30...odchod do skoly 7:40... potom skola(obed od 12:00 do 14:30)...potom si rob co chces... od 17:30 do 18:00 vecera...potom do 19:00 si rob co chces... od 19:00 do 21:00 studium...o 21:30 priprava na vecierku... a o 21:45 vecierka...
Ale da sa aj cez studium v pohode vybavit vychadzka von... :lol:
:wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Cirkevná to nie je:D

Takže sa viac oplatí cestovať? Cesta: BA-TT
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ades napísal:tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
no myslim, ze na stredoskolskom dievcenskom intraku to je bezne, ze chlapcenske navstevy su zakazane...
tikend
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tikend »

ja odporucam byt na internate, rozhodne to aspon vyskusat......ak ti budu prilis vadit niektore veci tak odides
hurvinek11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hurvinek11 »

Vedeli by ste mi poradiť nejaký lepší internát v Bratislave? Som teraz prvák na SPŠ, a od septembra by som chcel bývať na internáte. Cestujem 35 km, viem, nieje to veľa, ale na intráku chcem byť hlavne preto, lebo doma nemám kľud na učenie. Zaujímalo by ma, ako sa na nejaký intrák prihlásiť, koľko to zhruba bude stáť a či si tam môžem zobrať nejaké veci, ako napr. PC alebo bicykel.
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

ahojte potreboval by som poradit stredoskolsky internat v Bratislave. Cestujem kazdy den 30km po zapche ... vedeli by ste poradit nieco kde sa nefajcu atd ... potrebujem klud na ucenie a dost by bodol internet. dakujem
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ades napísal:tiez zalezi na skole: ak sa jedna napriklad o nejaku cirkevnu skolu, ktora ma svoj internat, pripadne nejake lyceum atd, tak tam to moze byt dost prisne aj vo veciach ako napriklad navstevy apod. mam kamosa, ktory si nasiel babu na strednej a byvala na takomto intraku a nemohol za nou chodit, lebo je to vraj nemoralne.
jj, za nami mohli ist baby na 5 minut aj to len do Spolocenskej miestnosti, alebo do kancelarie vychovatelov. :)
Ale vychadzky sme si uz na konci 3.ho a na 4.tom rocniku robili ako sme chceli.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Gepid napísal:Cirkevná to nie je:D

Takže sa viac oplatí cestovať? Cesta: BA-TT
podla mna hej, ved tam ti idu spoje kazdych 10 minut. no problem, ale je to na tebe, to je aj o tom ci chces byt doma alebo sa ti nechce cestovat a tak
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja by som nesiel na intrak, jednak na SS je podla mna lepsie ked si este doma [niesi este dostatocne uvedomely a pod, tvoj nazor na svet sa na SS rapidne zmeni] a tak je lepsie ked ta maju pod palcom rodicia a nie ked ich vidis raz za tyzden, samozrejme ked je skola nejakych 80km tak nepoviem, ale pokial to je do 40 tak by som cestoval a rad, v autobuse sa mozes ucit, spat a pod, vacsina spoluziakov tak robi az na tie 2 co spominal smejo, imho intrak je podla mna lepsi na VS, tam uz si dospely, si schopny sa o seba postarat a pod, ale je to len moj nazor a neberiem nikomu iny.
Btw tuto variantu som si zvolil ja, kedze skolu mam asi 500m od bloku :)
Napísať odpoveď