Internet od slovak telecom "pada"

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Hm..Teraz boli nieco davali do zeme kable na pevnu linku a prisli dat aj nam, tak by uz nemal padat (teda dufam) ak bude tak mam napisat cislo uctu, atd. na tech. podporu a oni to skusia vyriesit.
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

ja mam od T-Comu 1024/256 kbit/s a chcem sa opytat stahovacku mam furt pod 100 kbytov. Neviete ci sa neda dajak nastavit daco vo windowse alebo cez nejaky soft aby sa zvysila rychlost aspon o 10 kbytov ??? :) :) :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

po pol roku som zacal mat problemy aj ja...chybu vo winoch mozem vylucit, virusy,spyware tiez...Vcera a dneska vydrzi maximalne 10 min pripojene potom padne. Neviem ci to nebude modemom...je dost teply, moze to vyt tym ze sa prehrieva?

edit a ked nahodou ide tak...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 215.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 27.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu). To mam linku 512...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

kukiak napísal:po pol roku som zacal mat problemy aj ja...chybu vo winoch mozem vylucit, virusy,spyware tiez...Vcera a dneska vydrzi maximalne 10 min pripojene potom padne. Neviem ci to nebude modemom...je dost teply, moze to vyt tym ze sa prehrieva?

edit a ked nahodou ide tak...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 215.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 27.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu). To mam linku 512...
tomu sa nediv. Ja som pred 2mesiacmi tahal full 512 kb/s a teraz? Je to stale okolo 300kb/s. Je pripojenych asi vela ludi tak musia tu linku rozdelit, nie!? Myslel som si, ze konecne aspon jeden provider poskytne to co povie, ale ako vidim je to naprd. Volat sa tam neoplati, lebo zakazdym mi zdvihne iny clovek a stale ine vyhovorky popripade tie iste. Jasne, ze namam garantovanu linku, ale od statu dotovanu a v zmluve bolo vysokorychlostne pripojenie (minimalne) 512kb/s. Tak do tych 512 v mojom pripade je asi dost. :?
172609
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 172609 »

jjj napísal:RIESILI SME TO SPOLU VCERA VECER A PROBLEM JE U TEBA :smt097 :smt079 :aasmile5:

TAK TU NESPAMUJ A NENADAVAJ NA TELECOM KED MAS ROZMRDANE PC :twisted:

Jo a ked v sebe nedokazes ani nazbierat odvahu a zavolat ku nam na 0800 123 777 si srab.

dalsia lama co bude nadavat na telecom ale aby si najprv overil ze problem je u neho to ne :evil: 99.9 problemov je u zakaznika.
Myslim, ze na telekom ma dost ludi dovod nadavat. Este som nestretol cloveka, ktory by nemal s modemom Microcom AD2622 nejaky problem.

Na cislo 0800 123 777 volat nemusite, povedia vam, ze chyba je aj tak u vas. Najlepsim riesenim je reklamacia modemu, pripadne si dat znizit sirku prenosoveho pasma z povodnych 3 Mb/s na 2 Mb/s(problem s odpajanim pri vysokej zatazi).
Napísať odpoveď