internet-reklama

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

internet-reklama

Príspevok od používateľa martinrozok »

Dobry den, chcel by som sa spytat jednu vec a to, ci ked niekto chce mat reklamu na svojej internetovej stranke (samozrejme platenu) ci potrebuje na to nejake specialne povolenie.
Dakujem
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

samozrejme ze nepotrebuje,
ale ak mas stranku na nejakom freehostingu, tak si precitaj podmienky pouzivania toho webhostingu (terms of use), vacsinou tam byva daco v tom zmysle, ze tam nesmies umiestnovat platenu reklamu.
Je to aj logicke, lebo oni ti poskytnu priestor zadarmo, tak aj ty by si nemal mat zo stranky zisk (keby ano, tak poskytovatel by z toho aj tak ani korunu nevidel) :wink:
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

mhm....a to plati aj pre google reklamu (neviem ako sa to vola)?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Google adsense. Jedine povolenie, ktore tam treba je schalenie stranky googlom. Tie ich kriteria su dost nizke, čiže tam si hlavu nerob. Inak nejake urady alebo tak do toho nemaju čo povedať :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Google Adsense sa v celej EU nezdanuje. Hore pod menu mas odkaz na registraciu.
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

ano registraciu som si vsimol, dakujem...a este sa chcem spytat ci prevadzkovatelia domen povoluju robit warez, alebo nieco taketo ako hojko.com alebo treba server na to, lebo moj velmi vzdialeny bratranec chce nieco take spravit a neverim moc...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prevadzkovatel domeny to mozno povoli, to je cisto na nom, ale Google Adsense ti ani nezaregistruju stranku, kedze warez je prisne zakazany.
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

a na diskusne forum?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

martinrozok napísal:a na diskusne forum?
To vidis tu, ze na diskusnoom fore to je v pohode, staci navstevnost a slusny obsah :)
Len mi nesedi to, ze na prijem penazi netreba ziadny papier...nemala by tam byt uzatvorena nejaka zmluva? A ak na tom niekto vela zarobi tak by to nemal uviest v danovom priznani?
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

ano...presne toto ma zaujalo tie dane a tak...zaujimave
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:Prevadzkovatel domeny to mozno povoli, to je cisto na nom, ale Google Adsense ti ani nezaregistruju stranku, kedze warez je prisne zakazany.
preco je ten warez zakazany? a ked je zakazany ako to ze na slovensku ich frci celkom dosta nemaju problemi...google to kontroluje nieje im to jedno? ked sa s toho tak pravne vykrutis (zodpovednost za svoje prispevky, udajne ine zameranie, potreba mat licenciu ku stiahnutiu nejakeho suboru).
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

GothaR napísal:To vidis tu, ze na diskusnoom fore to je v pohode, staci navstevnost a slusny obsah :)
Len mi nesedi to, ze na prijem penazi netreba ziadny papier...nemala by tam byt uzatvorena nejaka zmluva? A ak na tom niekto vela zarobi tak by to nemal uviest v danovom priznani?
mne sa tak mari, ze pri registracii je tam nutne niekde suhlasit s tym, ze to napises v danovom priznani... ale neviem, kto by to robil :D ale mozno som sa sekol. registroval som to v casovej tiesni, tak nie som isty :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

martinrozok napísal:preco je ten warez zakazany? a ked je zakazany ako to ze na slovensku ich frci celkom dosta nemaju problemi...google to kontroluje nieje im to jedno? ked sa s toho tak pravne vykrutis (zodpovednost za svoje prispevky, udajne ine zameranie, potreba mat licenciu ku stiahnutiu nejakeho suboru).
Ukaz mi jednu stranku s warezom, na ktorej fici google adsense :roll:
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:Ukaz mi jednu stranku s warezom, na ktorej fici google adsense :roll:
no to...ja len ze ako to ten google zistil oni tu stranku preveruju a kontroluju?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

martinrozok:Ano, pri registrácii zadáš link na svojú stránku a oni ti ju do niekoľkých dní potvrdia/nepotvrdia, či spľňa všetky ich pravidla pre reklamu adsense.
-A keď tam máš warez, tak ti to s istotou nepriklepnu :wink:
-Ak by si ho tam dal dodatočne, nemajú problem to zistiť. Ja ako som si pridal adsense na stranku, počet google botov na stranke sa mi ztrojnásobil. Oni to stále potrebuju indexovať, aby reklamy boli aktualne a taky warez by im tam hneď vyskočil.
Napísať odpoveď