internet-reklama
-
martinrozok
Medium Expert
internet-reklama
Dobry den, chcel by som sa spytat jednu vec a to, ci ked niekto chce mat reklamu na svojej internetovej stranke (samozrejme platenu) ci potrebuje na to nejake specialne povolenie.
Dakujem
Dakujem
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme ze nepotrebuje,
ale ak mas stranku na nejakom freehostingu, tak si precitaj podmienky pouzivania toho webhostingu (terms of use), vacsinou tam byva daco v tom zmysle, ze tam nesmies umiestnovat platenu reklamu.
Je to aj logicke, lebo oni ti poskytnu priestor zadarmo, tak aj ty by si nemal mat zo stranky zisk (keby ano, tak poskytovatel by z toho aj tak ani korunu nevidel)
ale ak mas stranku na nejakom freehostingu, tak si precitaj podmienky pouzivania toho webhostingu (terms of use), vacsinou tam byva daco v tom zmysle, ze tam nesmies umiestnovat platenu reklamu.
Je to aj logicke, lebo oni ti poskytnu priestor zadarmo, tak aj ty by si nemal mat zo stranky zisk (keby ano, tak poskytovatel by z toho aj tak ani korunu nevidel)
-
martinrozok
Medium Expert
-
martinrozok
Medium Expert
To vidis tu, ze na diskusnoom fore to je v pohode, staci navstevnost a slusny obsahmartinrozok napísal:a na diskusne forum?
Len mi nesedi to, ze na prijem penazi netreba ziadny papier...nemala by tam byt uzatvorena nejaka zmluva? A ak na tom niekto vela zarobi tak by to nemal uviest v danovom priznani?
-
martinrozok
Medium Expert
-
martinrozok
Medium Expert
preco je ten warez zakazany? a ked je zakazany ako to ze na slovensku ich frci celkom dosta nemaju problemi...google to kontroluje nieje im to jedno? ked sa s toho tak pravne vykrutis (zodpovednost za svoje prispevky, udajne ine zameranie, potreba mat licenciu ku stiahnutiu nejakeho suboru).t0m4s3 napísal:Prevadzkovatel domeny to mozno povoli, to je cisto na nom, ale Google Adsense ti ani nezaregistruju stranku, kedze warez je prisne zakazany.
mne sa tak mari, ze pri registracii je tam nutne niekde suhlasit s tym, ze to napises v danovom priznani... ale neviem, kto by to robilGothaR napísal:To vidis tu, ze na diskusnoom fore to je v pohode, staci navstevnost a slusny obsah
Len mi nesedi to, ze na prijem penazi netreba ziadny papier...nemala by tam byt uzatvorena nejaka zmluva? A ak na tom niekto vela zarobi tak by to nemal uviest v danovom priznani?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ukaz mi jednu stranku s warezom, na ktorej fici google adsensemartinrozok napísal:preco je ten warez zakazany? a ked je zakazany ako to ze na slovensku ich frci celkom dosta nemaju problemi...google to kontroluje nieje im to jedno? ked sa s toho tak pravne vykrutis (zodpovednost za svoje prispevky, udajne ine zameranie, potreba mat licenciu ku stiahnutiu nejakeho suboru).
-
martinrozok
Medium Expert
martinrozok:Ano, pri registrácii zadáš link na svojú stránku a oni ti ju do niekoľkých dní potvrdia/nepotvrdia, či spľňa všetky ich pravidla pre reklamu adsense.
-A keď tam máš warez, tak ti to s istotou nepriklepnu
-Ak by si ho tam dal dodatočne, nemajú problem to zistiť. Ja ako som si pridal adsense na stranku, počet google botov na stranke sa mi ztrojnásobil. Oni to stále potrebuju indexovať, aby reklamy boli aktualne a taky warez by im tam hneď vyskočil.
-A keď tam máš warez, tak ti to s istotou nepriklepnu
-Ak by si ho tam dal dodatočne, nemajú problem to zistiť. Ja ako som si pridal adsense na stranku, počet google botov na stranke sa mi ztrojnásobil. Oni to stále potrebuju indexovať, aby reklamy boli aktualne a taky warez by im tam hneď vyskočil.