- poznam so zo znamyn velky dobry kamos nieco cez 3 roky s jeho frajerkou tiez pravidelne sme chodievali na party rozne akcie atd proste sme si super rozumeli
- jeho frajerka robi vselijake businessi (teda aspon to ona o sebe tvrdi, casto sa zvykne chvalit peniazmi kolko tisic tam utratila kolko tam aky velky ma pozemok hentam ale v skutocnosti som nikdy nic nevidel nema ani auto ani byt ) a navrhla mi zeby sme mohli nieco spolu podniknut
- mi navrhla ze spravime spolu business nakup tovaru s ciny a nasledny predaj ze ona sa o vsetko postara clo atd predaj ja som nic nemusel riesit iba jej dat nato polku sumy 1200€ a ze o 3 mesiace budem mat dvojnasobok vsetko prebehlo podla dohody a po 3 mesiacoch som mal z toho dvojnasobok cize 2400€
- potom mala viac zaujemcov a taktiez viac businessov tak asi 3 taketo zasielky a chcela odo mna 8000€ (4000€ potom 2000€ a 2000€) vsetky 3 mali byt pre inych zakaznikov a malo to prebiehat ako pri prvom ja som si hovoril preco nie ved prvy prebehol bez problemov
a teraz to nastalo preslo cca 7 mesiacov a ja som zatial nevidel ani euro ale este pytala odo mna dalsie €
zevraj colnici chytili prvu zasielku(2000€) a na prepustenie alebo podplatenie im treba nieco dat tak chela 500€ ze vsetko vybavi ze ma vsade znamosti takze nebude problem toto bolo pred 3 mesiacmi
pred 2 mesiacmi bol dalsi problem zevraj kontajner tovaru (4000€) sa nachadza v pristave a uz tam viac nemoze byt ze bud ho dnes poslu dalej alebo ho vratia spat do Ciny (co sa mi zda ako poriadna blbost vedpokial platime pristavu za uskladnenie tak tam tovar moze byt hocijak dlho nie?) pytala odo mna 1000€ ale ze a potrebovala ich priamo ten den ale ze sa nemam strachovat lebo zatu prvu zasielku zajtra dostanem profit ze ju colnici prepustia no zdalo sami to vsetko pdozorive a tak som jej pvoedal ze proste nemam cash dal som jej len 250€ a nech vybavi ten pristav samozrejme na druhy den som nevdiel ani euro ale zas nejake reci ze to colnici este nepustili lebo checkuju DPH aleze ma znamych a vybavuju to ubehli dalsie 2 mesiace a nic
ked sa jej nato pytam co je s tovarom zakazdym mi odpoveda ze tvrdo natom pracuje ze ma vsade znamosti a nemam sa obavat lebo aj ona ma v nom peniaze (ale moc sa mi tomu verit nechce) a ze natom tvrdo pracuje kontaktu so mnou sa nijak nevyhyba
problem je ze ja nemam ziadny dokument a ani bankove prevody lebo som jej daval cash
taktiez si niesom isty ci jej priatel moj dobry znamy vie o tomto ale asi vie no nevie o jaku sumu sa jedna mal by som s nim prehodit recä alebo ho do toho nemiesat?
jedine co mam su nahravky telefonov kde sa o tom bavime
a skype chat
taktiez moja byvala mi vie dosvedcit ze som jej daval cash ale oni 2 su dobre kamaratky cize ak by bol nejaky problem asi by nedosvedcila
je nejaka sanca ze uvidim svoje peniaze
popripade ako riesit takyto pripad? policou? nakolko vela dokazov nemam ze som jej dal peniaze