ahoj nepozna niekto nejaku sluzbu aby som mohol na mobile pozerat normalnu tv chcel by som najmä sportove kanaly ako napriklad eurospot sport1, 2 nova sport alebo aj cesku novu alebo aspon nejaku stranku kde by take nieco ponukali aj na comp mozno by som to nejako rozbehal aj na omnii kedysi fungovali free stremy na niektore tv aj som to odskusal ale potom to zrusili
PS: mam O2
ip tv pre mobil
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ip tv pre mobil
netreba na to telefon ktory to podporuje??mike146 napísal:ahoj nepozna niekto nejaku sluzbu aby som mohol na mobile pozerat normalnu tv chcel by som najmä sportove kanaly ako napriklad eurospot sport1, 2 nova sport alebo aj cesku novu alebo aspon nejaku stranku kde by take nieco ponukali aj na comp mozno by som to nejako rozbehal aj na omnii kedysi fungovali free stremy na niektore tv aj som to odskusal ale potom to zrusili
PS: mam O2
telefon mam praveze zhanam nejaku sluzbu kde by ponukali priame odkazy na streamy ktore by som uz len hodil do core playeru alebo wm playeru o2 nic take neponuka pokial viem, telefon mam samsung omnia takze by hadam zvladol aj rozlisenie pre pocitac ked by som to streamoval cez wifi takze nepozna niekto nieco take? dik
skus pozriet ci niektore z tychto nepojdu. ale je to tusim na real time tak sa poohliadni po nejakej aplikacii ktora to dokaze rozbehat