ip tv pre mobil

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
mike146
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ip tv pre mobil

Príspevok od používateľa mike146 »

ahoj nepozna niekto nejaku sluzbu aby som mohol na mobile pozerat normalnu tv chcel by som najmä sportove kanaly ako napriklad eurospot sport1, 2 nova sport alebo aj cesku novu alebo aspon nejaku stranku kde by take nieco ponukali aj na comp mozno by som to nejako rozbehal aj na omnii kedysi fungovali free stremy na niektore tv aj som to odskusal ale potom to zrusili
PS: mam O2
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ip tv pre mobil

Príspevok od používateľa Hotwire »

mike146 napísal:ahoj nepozna niekto nejaku sluzbu aby som mohol na mobile pozerat normalnu tv chcel by som najmä sportove kanaly ako napriklad eurospot sport1, 2 nova sport alebo aj cesku novu alebo aspon nejaku stranku kde by take nieco ponukali aj na comp mozno by som to nejako rozbehal aj na omnii kedysi fungovali free stremy na niektore tv aj som to odskusal ale potom to zrusili
PS: mam O2
netreba na to telefon ktory to podporuje??
mike146
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike146 »

telefon mam praveze zhanam nejaku sluzbu kde by ponukali priame odkazy na streamy ktore by som uz len hodil do core playeru alebo wm playeru o2 nic take neponuka pokial viem, telefon mam samsung omnia takze by hadam zvladol aj rozlisenie pre pocitac ked by som to streamoval cez wifi takze nepozna niekto nieco take? dik
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

skus pozriet ci niektore z tychto nepojdu. ale je to tusim na real time tak sa poohliadni po nejakej aplikacii ktora to dokaze rozbehat
Napísať odpoveď