iPod classic a sluchatka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

dufam, ze z toho rebricku je celkom jasne, preco som sem doteraz pisal to, co som pisal.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

no ale všetko s toho ma malu pamať..ešte možno ten creative zen ma dost velku pämat aj karty ale zas to je taka soda, ked to vytiahneš dade tak jak keby si mal tu MP3-ku z T-Comu...hm...a sony nechcem čut...blbost velka vravte si kto chce čo chce, ale ked som mal v ruke ten najnovší model najlepší tak ma nudilo už len sa túlať v menu..hm

//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 21:25 )
a prosím vás jaké sluchatka by ste mi odporučili k tomu iPodu? rozmýšlam medzi px 100 alebo Porta Pro, ale radšej by som nejaké špunty alebo také dačo, hm, aby to malo pekné basy a tak..počúvam hlavne hip hop, r´n´b, jazz a tak...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

robo1152 napísal:no ale všetko s toho ma malu pamať..ešte možno ten creative zen ma dost velku pämat aj karty ale zas to je taka soda, ked to vytiahneš dade tak jak keby si mal tu MP3-ku z T-Comu...hm...a sony nechcem čut...blbost velka vravte si kto chce čo chce, ale ked som mal v ruke ten najnovší model najlepší tak ma nudilo už len sa túlať v menu..hm

//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 21:25 )
a prosím vás jaké sluchatka by ste mi odporučili k tomu iPodu? rozmýšlam medzi px 100 alebo Porta Pro, ale radšej by som nejaké špunty alebo také dačo, hm, aby to malo pekné basy a tak..počúvam hlavne hip hop, r´n´b, jazz a tak...
Chceš in-ear alebo Hi-fi? Lebo rozmyslas medzi Portami a px100, no chces spunty. Rozhodni sa :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

robo- pocuvas to ako ja okrem jazzu takze pre teba by bolo najlepsie rozhodnutie Koss porta pro ja ich mam 100% spokojnost
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole ten iriver clix 2 by som aj kupil keby nemal tak je*** ovladanie. Skoda ze na tych bokoch niesu klasicke dotykove buttony.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Gangy napísal:Ty vole ten iriver clix 2 by som aj kupil keby nemal tak je*** ovladanie. Skoda ze na tych bokoch niesu klasicke dotykove buttony.
ja som ho chcel prave pre to ovládanie..xD

//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 21:58 )
Schre! napísal:Chceš in-ear alebo Hi-fi? Lebo rozmyslas medzi Portami a px100, no chces spunty. Rozhodni sa :)
chcel by som radšej špunty...alebo take male klasicke do uši veš..hm..ale zasa chcem aby to dobre hralo, hm, a hlavne aby to malo boly basy, porti sa mi akože nepačia tekže ked tak kupim možno tie px100 aj ked nie su špunty, ale zvuk za to bude asi stáť..hm..a už som objednal aj iPod z pixmanie...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chces aby to malo basy, ale Porty sa ti nepacia a radsej chces PX100? No asi o tom moc nevies. Ak chces basy tak tym skor by si si mal kupit Porty, tie maju basy noblesne.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

robo1152 napísal:chcel by som radšej špunty...alebo take male klasicke do uši veš..hm..ale zasa chcem aby to dobre hralo, hm, a hlavne aby to malo boly basy, porti sa mi akože nepačia tekže ked tak kupim možno tie px100 aj ked nie su špunty, ale zvuk za to bude asi stáť..hm..a už som objednal aj iPod z pixmanie...
iPod bol podla mna dobra volba, ak niesi fajnsmeker na kvalitu. Vcera som ho skusal a mne uplne stacil, nevravim, ze sa zavdaci muzikofilovi. No na basy urcite Porty, ale ak chces stuple do usi... Hmm ja ti neviem
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

no ja som tiež už skúšal iPod a stačilo mi to, a vyznám sa do slúchadiel, viem že porty sú až moc prebasované, ale nepáči sa mi ich vzhlad...fuj...nechcem, už som kukal aj sporty pro s iným designom ale tak ako hračka za 50 korun vypadaju..hm

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 11:56 )
no už mám iPod classic a som celkom spokojný s dodávanými slúchadlami, ale chcel by som niečo lepšie ešte, kde by lepšie vyzneli basy, špunty alebo tradičné pecky skúste niečo poradiť prosím vás (ale neradte porty, chcem basy ale také prirodzenejšie, a nie až tak moc zasa, diky...)
Napísať odpoveď