iPod classic a sluchatka
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ale všetko s toho ma malu pamať..ešte možno ten creative zen ma dost velku pämat aj karty ale zas to je taka soda, ked to vytiahneš dade tak jak keby si mal tu MP3-ku z T-Comu...hm...a sony nechcem čut...blbost velka vravte si kto chce čo chce, ale ked som mal v ruke ten najnovší model najlepší tak ma nudilo už len sa túlať v menu..hm
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 21:25 )
a prosím vás jaké sluchatka by ste mi odporučili k tomu iPodu? rozmýšlam medzi px 100 alebo Porta Pro, ale radšej by som nejaké špunty alebo také dačo, hm, aby to malo pekné basy a tak..počúvam hlavne hip hop, r´n´b, jazz a tak...
a prosím vás jaké sluchatka by ste mi odporučili k tomu iPodu? rozmýšlam medzi px 100 alebo Porta Pro, ale radšej by som nejaké špunty alebo také dačo, hm, aby to malo pekné basy a tak..počúvam hlavne hip hop, r´n´b, jazz a tak...
-
D!eSel_78
Star
Chceš in-ear alebo Hi-fi? Lebo rozmyslas medzi Portami a px100, no chces spunty. Rozhodni sarobo1152 napísal:no ale všetko s toho ma malu pamať..ešte možno ten creative zen ma dost velku pämat aj karty ale zas to je taka soda, ked to vytiahneš dade tak jak keby si mal tu MP3-ku z T-Comu...hm...a sony nechcem čut...blbost velka vravte si kto chce čo chce, ale ked som mal v ruke ten najnovší model najlepší tak ma nudilo už len sa túlať v menu..hm
ja som ho chcel prave pre to ovládanie..xDGangy napísal:Ty vole ten iriver clix 2 by som aj kupil keby nemal tak je*** ovladanie. Skoda ze na tych bokoch niesu klasicke dotykove buttony.
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 21:58 )
chcel by som radšej špunty...alebo take male klasicke do uši veš..hm..ale zasa chcem aby to dobre hralo, hm, a hlavne aby to malo boly basy, porti sa mi akože nepačia tekže ked tak kupim možno tie px100 aj ked nie su špunty, ale zvuk za to bude asi stáť..hm..a už som objednal aj iPod z pixmanie...Schre! napísal:Chceš in-ear alebo Hi-fi? Lebo rozmyslas medzi Portami a px100, no chces spunty. Rozhodni sa
-
D!eSel_78
Star
iPod bol podla mna dobra volba, ak niesi fajnsmeker na kvalitu. Vcera som ho skusal a mne uplne stacil, nevravim, ze sa zavdaci muzikofilovi. No na basy urcite Porty, ale ak chces stuple do usi... Hmm ja ti neviemrobo1152 napísal:chcel by som radšej špunty...alebo take male klasicke do uši veš..hm..ale zasa chcem aby to dobre hralo, hm, a hlavne aby to malo boly basy, porti sa mi akože nepačia tekže ked tak kupim možno tie px100 aj ked nie su špunty, ale zvuk za to bude asi stáť..hm..a už som objednal aj iPod z pixmanie...
no ja som tiež už skúšal iPod a stačilo mi to, a vyznám sa do slúchadiel, viem že porty sú až moc prebasované, ale nepáči sa mi ich vzhlad...fuj...nechcem, už som kukal aj sporty pro s iným designom ale tak ako hračka za 50 korun vypadaju..hm
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 11:56 )
no už mám iPod classic a som celkom spokojný s dodávanými slúchadlami, ale chcel by som niečo lepšie ešte, kde by lepšie vyzneli basy, špunty alebo tradičné pecky skúste niečo poradiť prosím vás (ale neradte porty, chcem basy ale také prirodzenejšie, a nie až tak moc zasa, diky...)
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 11:56 )
no už mám iPod classic a som celkom spokojný s dodávanými slúchadlami, ale chcel by som niečo lepšie ešte, kde by lepšie vyzneli basy, špunty alebo tradičné pecky skúste niečo poradiť prosím vás (ale neradte porty, chcem basy ale také prirodzenejšie, a nie až tak moc zasa, diky...)