iPod :)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

iPod :)

Príspevok od používateľa eNeS »

Takze.. rozhodol som sa, ze si kupim nejaky slusny iPod ale taky za rozumnu cenu.. mam mp4 8gb ale uz ma to sere lebo ked je tam toho moc zaplnene tak to ide pomaly ked si vyberam albumy.. a hlavne to ze baterka mi dlho nevydrzi.. preto z vasich skusenosti by ste mi aky iPod poradili? musi hlavne splnat nielkolko veci.. a to neviem ci splna daky..

- min. 8gb
- vydrz baterie aspon uplne cely den.. tak ze mi vydrzi aj kebyze pocuvam naplno aj 24hod. v kuse..
- to co nespomaluje ked je to plne.. nech to fici normalne ako kebyze tam mam len jeden album..

thx :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

iPod nano 8GB 3G/4G. Mam 3G 8GB>maximalna spokojnost. Ak chces 4G tak prosim, ale vela rozdielov nie je. Troch dlhsie baterka a pod. Ide hlavne o tvar, ktory mne velmi nevyhovuje, 3G je asi naj :).
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

moosha napísal:iPod nano 8GB 3G/4G. Mam 3G 8GB>maximalna spokojnost. Ak chces 4G tak prosim, ale vela rozdielov nie je. Troch dlhsie baterka a pod. Ide hlavne o tvar, ktory mne velmi nevyhovuje, 3G je asi naj :).
a su tam vyriesene aj tie problemy ktore tam nechcem aby boli? co som napisal? .. a mozes mi pls dat link na ten co je 3. generacia co mas ty a na ten 4. generacia? lebo ja neviem ktora generacia je ktora :D niekde to ani nepisu na vsetky..
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

touch, velmi dobra vecicka :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ak je to hlavne na hudbu tak ako bolo spomenute tak Nano. Ak to chces aj na filmy pripadne hry tak by som isiel uz do Touchu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ak to chces na hudbu, tak ziaden iPod. Ak to chces na filmy, tak spominany Touch.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

asi classic, ten sa mi zda že má najväčšiu výdrž, ja mam 80 gb 6. generacie, a mam zaplnených okolo 70 gb a ide ako ked tam boli dve pesničky, a nabýjam ho tak raz do týždna, dakedy ani to, ked davam cez týžden dačo do nho tak sa trochu dobije a tak...a teraz je už aj nova 7. generacie so 120 gb HDD
Napísať odpoveď