Takze.. rozhodol som sa, ze si kupim nejaky slusny iPod ale taky za rozumnu cenu.. mam mp4 8gb ale uz ma to sere lebo ked je tam toho moc zaplnene tak to ide pomaly ked si vyberam albumy.. a hlavne to ze baterka mi dlho nevydrzi.. preto z vasich skusenosti by ste mi aky iPod poradili? musi hlavne splnat nielkolko veci.. a to neviem ci splna daky..
- min. 8gb
- vydrz baterie aspon uplne cely den.. tak ze mi vydrzi aj kebyze pocuvam naplno aj 24hod. v kuse..
- to co nespomaluje ked je to plne.. nech to fici normalne ako kebyze tam mam len jeden album..
iPod nano 8GB 3G/4G. Mam 3G 8GB>maximalna spokojnost. Ak chces 4G tak prosim, ale vela rozdielov nie je. Troch dlhsie baterka a pod. Ide hlavne o tvar, ktory mne velmi nevyhovuje, 3G je asi naj .
moosha napísal:iPod nano 8GB 3G/4G. Mam 3G 8GB>maximalna spokojnost. Ak chces 4G tak prosim, ale vela rozdielov nie je. Troch dlhsie baterka a pod. Ide hlavne o tvar, ktory mne velmi nevyhovuje, 3G je asi naj .
a su tam vyriesene aj tie problemy ktore tam nechcem aby boli? co som napisal? .. a mozes mi pls dat link na ten co je 3. generacia co mas ty a na ten 4. generacia? lebo ja neviem ktora generacia je ktora niekde to ani nepisu na vsetky..
asi classic, ten sa mi zda že má najväčšiu výdrž, ja mam 80 gb 6. generacie, a mam zaplnených okolo 70 gb a ide ako ked tam boli dve pesničky, a nabýjam ho tak raz do týždna, dakedy ani to, ked davam cez týžden dačo do nho tak sa trochu dobije a tak...a teraz je už aj nova 7. generacie so 120 gb HDD